Movie Center

قاعدتا طبق نظر اون دوستان نباید اینجا برای پری دریایی سیاهپوست هم مشکلی باشه و باید ایشون رو هم زیبا بدونن دیگه و اون 240 هزار نفری که دیسلایک کردن هم نمیشه به عنوان جامعه آماری در نظر گرفت که حرف منو تائید کنه.
شخصا حاضرم با همین خانم پری برم سرقرار...
همه چی که قیافه نیست، جاهای دیگه هم مهمه :D
بلاخره هر بازیگری باید از یسری فیلترهای هاروی واینستین ها و کستینگ کوچ ها بگذره :D
حرف از تهیه کننده شد، یه دختره که تو فصل جدید چیزهای عجیب بازی کرده بود خیلی زود تصمیم گرفته بازیگری رو بزاره کنار و تمرکزش رو بزاره رو استریمینگ اونم بخاطر اینکه یکی از تهیه کننده های آخرین کارهاش یه دختر آورده و به دختره گفته به این بگه بیاد تری سام:|

هر سال عجیب تر از سال قبل...
این everything everywhere چی داشت دقیقا؟!
نیمه اول فیلم خیلی خوب بود اما آخراش به قدری مضحک و بی هدف شد که دیگه نتونستم ببینم! بعد اومدن به همچین فیلمی 7 تا فاکینگ 7 تاااا (:Baby:) جایزه اسکار میدن!!!!

عیار واقعی این مراسم اگه تا حالا مشخص نشده بود الان دیگه حداقل برای من مشخص شد:sick:
اگه یه نگاهی به تهیه کنندگان و عوامل پشت پرده فیلم بندازی،متوجه میشی چرا به فیلم 7 تا اسکار دادن.

حالا که بحث قیافه شد تو تایپیک آنپاپیولر من گفتم نژاد سیاهپوست زیبا نیستن نسبت به بقیه نژادها به خصوص سفید پوست ها. اونجا به یک سری از دوستان بر خورد که گفتن نظر شخصیت رو به بقیه نسبت نده و هر چی شماها فکر میکنید فکت نیست و از این حرف ها.
قاعدتا طبق نظر اون دوستان نباید اینجا برای پری دریایی سیاهپوست هم مشکلی باشه و باید ایشون رو هم زیبا بدونن دیگه و اون 240 هزار نفری که دیسلایک کردن هم نمیشه به عنوان جامعه آماری در نظر گرفت که حرف منو تائید کنه.
همین طرز تفکر هست که باعث میشه پشت سر هم تمام فیلم ها و انیمیشن ها رو زور چپونی یک شخصیت رو سیاه پوست بکنن داخلش چون از نظر اون سازندگان هالیوودی هیچ تفاوتی در زیبایی بین سفید پوست و سیاه پوست نیست.
بعضی از زیباترین زنان فعلی دنیا سیاه پوست هستن. معیارهای زیبایی هم توسط رسانه ها در طی سالها به ما ها خورونده شده، طوری که معیار زیبایی شده مثلا موی بلوند و چشم آبی (قیافه مثلا اروپایی). وگرنه زیبایی همه جا هست

View attachment 287096

پوستر Fast 10
تاریخ انتشار ماه مه 2023​
لت می گس!
چهار تا ماشین مسابقه میدن، باز اون عتیقه وین دیزل که یه حلبی هم رو کاپوتش نصب کرده که نصف شیشه جلوی ماشین رو میگیره، برنده میشه!

پیشنهاد میکنم فیلم All quiet on the western front رو یا تو سینما ببینین یا با مکسیموم صدای دالبی (6 چنل به بالا)
این سطح از تعلیق و خشم و جنگ و دوستی و تاریکی و روشنایی فوق العاده از آب دراومده تو این فیلم!
حقش خیلی بیشتر ازینا بود به نظرم
موسیقی فیلم رو که دیگه نگم! واقعا شاهکار بود، هرچقدر بگم کم گفتم ولی واقعا شاهکار بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or