امیدوارم موفقیت و امتیاز های فیلم الکی نباشه . قبلا سر hellraiser هم بازخوردا مثبت بود اما یک کپی بی کیفیت از قسمت اول بود و تنها دستاورد مهمش این بود به آشغالی قسمت های 3 به بعد سری اصلی نبود
نه نگران نباشید. طرفداران اهل فیلم مکس پین قبلا هم از این اسیدا دیدن. تو اقتباس سینمایی مکس پین رسما کنستانتین شده بود و با والکری ها وسط نیویورک مبارزه می کردماشالله جان ویک...!!!
یه بازی بدن بیرون مکس پین و جان ویک فیت بدن باهم تو بازی...!!!! الله اکبر
(نزنید ناموسا از منظر کشت و کشتار و خشونت و اینا گفتم... وگرنه حضرت مکس پین (ع) رو تخم چشم ما جا داره. )
امیدوارم جناب تارانتینو هم راه و رسم استیون سودربرگ رو ادامه بده که چند سالیه بعد هر فیلمش می گفت این آخریه همون سال 2 تا دیگه میساخت
اسکار امسال فوق سمی بود واقعا ، کیت بلانشت لایق اسکار بود بجاش دادن به خانومه چینیهاین فیلمه چینیه که اسکار گرفت . حوصله ندارم اسمشم بنویسم . بعد 40 دیقه دراپش کردم . فیلم زیبایی بود حیف شد اگه وسطش اس*هال نشده بودم حتما تا آخر میدیدم .
البته فیلم آمریکاییه، تولید A24.این فیلمه چینیه که اسکار گرفت . حوصله ندارم اسمشم بنویسم . بعد 40 دیقه دراپش کردم . فیلم زیبایی بود حیف شد اگه وسطش اس*هال نشده بودم حتما تا آخر میدیدم .
یهویی چی شد؟View attachment 287502
لنس ردیک دوست داشتنی هم متاسفانه فوت کرد نام و خاطره ش در ذهن همه هواداران سینما باقی خواهد موند من که هنوزم بازیهای قشنگش در نقش دنیلز سریال وایر جلوی چشمم هست روحش شاد باشه
هنوز دلیل مرگشو اعلام نکردنیهویی چی شد؟
قرار بود نقش زئوس بازی کنه و توی بالرین هم باشه
نقش آلبرت وسکرم ک لطف کرد یادگار گذاشت
گفتن به مرگ طبیعی فوت کرده.یهویی چی شد؟
قرار بود نقش زئوس بازی کنه و توی بالرین هم باشه
نقش آلبرت وسکرم ک لطف کرد یادگار گذاشت