Movie Center

امیدوارم موفقیت و امتیاز های فیلم الکی نباشه . قبلا سر hellraiser هم بازخوردا مثبت بود اما یک کپی بی کیفیت از قسمت اول بود و تنها دستاورد مهمش این بود به آشغالی قسمت های 3 به بعد سری اصلی نبود
امیدوارم با این حضور پررنگی که سلطان بروس کمپل در تهیه کنندگی و تبلیغ فیلم داره خود فیلم هم ارتباطی با یونیورس اصلی داشته باشه . یک روزنه امید هم ایجاد کنه که سریالش رو دوباره ادامه بدن . خیلی خوب بود و بدجا ولش کردن

ماشالله جان ویک...!!! :D

یه بازی بدن بیرون مکس پین و جان ویک فیت بدن باهم تو بازی...!!!! الله اکبر
(نزنید ناموسا از منظر کشت و کشتار و خشونت و اینا گفتم... وگرنه حضرت مکس پین (ع) رو تخم چشم ما جا داره. )
نه نگران نباشید. طرفداران اهل فیلم مکس پین قبلا هم از این اسیدا دیدن. تو اقتباس سینمایی مکس پین رسما کنستانتین شده بود و با والکری ها وسط نیویورک مبارزه می کرد :))

• Like
Reactions: Silent Storm
این فیلمه چینیه که اسکار گرفت . حوصله ندارم اسمشم بنویسم . بعد 40 دیقه دراپش کردم . فیلم زیبایی بود حیف شد اگه وسطش اس*هال نشده بودم حتما تا آخر میدیدم .
اسکار امسال فوق سمی بود واقعا ، کیت بلانشت لایق اسکار بود بجاش دادن به خانومه چینیه :|
تنها جایزه ای که کاملا درست بود برندن فریزر برای the whale بود ، نقشش رو عالی اجرا کرده بود

این فیلمه چینیه که اسکار گرفت . حوصله ندارم اسمشم بنویسم . بعد 40 دیقه دراپش کردم . فیلم زیبایی بود حیف شد اگه وسطش اس*هال نشده بودم حتما تا آخر میدیدم .
البته فیلم آمریکاییه، تولید A24.

View attachment 287502
لنس ردیک دوست داشتنی هم متاسفانه فوت کرد نام و خاطره ش در ذهن همه هواداران سینما باقی خواهد موند من که هنوزم بازیهای قشنگش در نقش دنیلز سریال وایر جلوی چشمم هست روحش شاد باشه
یهویی چی شد؟
قرار بود نقش زئوس بازی کنه و توی بالرین هم باشه
نقش آلبرت وسکرم ک لطف کرد یادگار گذاشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or