Movie Center

هر سال عجیب تر از سال قبل...
این everything everywhere چی داشت دقیقا؟!
نیمه اول فیلم خیلی خوب بود اما آخراش به قدری مضحک و بی هدف شد که دیگه نتونستم ببینم! بعد اومدن به همچین فیلمی 7 تا فاکینگ 7 تاااا (:Baby:) جایزه اسکار میدن!!!!

عیار واقعی این مراسم اگه تا حالا مشخص نشده بود الان دیگه حداقل برای من مشخص شد:sick:

آخرین ویرایش:
اسکار امسال از همون اول که babylon رو کلا دایورت کرد معلوم بود باید فاتحه اش رو خوند . دوست عزیزی صفحه قبل یک کلیپ مونتاژ شده با موزیک babylon رو گذاشته بود . تو خود فیلم هم آخرش همچین سکانسی رو با یک سری فیلم دیگه داشتیم . البته فیلم مذکور بی نقص نبود اما همون تک سکانس پایانی فیلم به سر تاپای فیلم مدعی امسال می ارزید . همین کلیپ رو ببینید موزیک اش از بس خوبه لااقل می تونستن جایزه بهترین موسیقی متن رو بدن بهش. جزو معدود نامزدی های این فیلم بود
کلا اسکار یک دفعه قفلی میزنه رو فیلم های غیر منتظره ای که خود سازنده هاش هم فکر نمی کردن فیلم اشون در حد این حرفا باشه و کم هم نمی گذاره همه جایزه هارو در هر کتگوری میده بهش. اون هایی هم که نبرده یا کلا تو اون کتگوری نامزد نشده یا دیگه خواستن یک حالی هم به بقیه بدن

واکنش ها به تریلر جدید The Little Mermaid.

Screenshot 2023-03-13 163539.png

بی صبرانه منتظر کلیپ های ننه های دختر بچه های سیاه پوست توی Tiktok هستیم که با این مستکبر ها که میان Dislike می دن مقابله کنن.
----
فکر نمی کردم بازیگر زشت تر از بلا رمزی ببینم که با دیدن این تریلر فهمیدم بلا رمزی با اختلاف از این خوشگل تره.

واکنش ها به تریلر جدید The Little Mermaid.

View attachment 286980

بی صبرانه منتظر کلیپ های ننه های دختر بچه های سیاه پوست توی Tiktok هستیم که با این مستکبر ها که میان Dislike می دن مقابله کنن.
----
فکر نمی کردم بازیگر زشت تر از بلا رمزی ببینم که با دیدن این تریلر فهمیدم بلا رمزی با اختلاف از این خوشگل تره.
متاسفانه موج سواری همه جا رو برداشته ، درود بر دوستانی که دیسلایک میدن :D :-bd
پ.ن : مگه یوتیوب دیسلایک ها رو غیر فعال نکرده بود ؟ برای شما چجوری فعال هستش ؟ گزینه ای چیزی داره ؟

متاسفانه موج سواری همه جا رو برداشته ، درود بر دوستانی که دیسلایک میدن :D :-bd
پ.ن : مگه یوتیوب دیسلایک ها رو غیر فعال نکرده بود ؟ برای شما چجوری فعال هستش ؟ گزینه ای چیزی داره ؟
افزونه کروم Return youtube dislike :D

بدترین فیلم: بلوند
بدترین کارگردانی: ماشین گان کلی (مودسان)
بدترین فیلمنامه: بلوند
بدترین بازیگر نقش اول مرد: جرد لتو (موربیوس)
بدترین بازیگر نقش اول زن: گندی که خودمون با نامزد کردن آرمسترانگ (فایراستارتر) زدیم
بدترین بازیگر نقش مرد مکمل: تام هنکس (الویس)
بدترین بازیگر نقش زن مکمل: آدریا آروخوا (موربیوس)
بدترین ریمیک: پینوکیو دیزنی

اسکار امسال قشنگ جوابی بود به کسایی که بعضی سالهای قبل به این مراسم ایراد میگرفتن...خلاصه ناشکری کنید خدا اینطوری میذاره تو کاستون.

-----

بدون توجه به رنگ پوست و هرگونه تبعیض نژادی...اصلا و به هیچ وجه بحث رنگ نیست...خدا منو ببخشه

اما خداییش شخصا توی قایق وسط دریا باشم و این بعنوان پری دریایی بیاد بالا اگه سکته نکنم اونقدر با چوب قلاب میزنم تو سرش تا بمیره...

220912-halle-berry-the-little-mermaid-disney-snip-ac-757p-df5707.jpg

آخرین ویرایش:
بدون توجه به رنگ پوست و هرگونه تبعیض نژادی...اصلا و به هیچ وجه بحث رنگ نیست...خدا منو ببخشه

اما خداییش شخصا توی قایق وسط دریا باشم و این بعنوان پری دریایی بیاد بالا اگه سکته نکنم اونقدر با چوب قلاب میزنم تو سرش تا بمیره...

View attachment 287037
حالا که بحث قیافه شد تو تایپیک آنپاپیولر من گفتم نژاد سیاهپوست زیبا نیستن نسبت به بقیه نژادها به خصوص سفید پوست ها. اونجا به یک سری از دوستان بر خورد که گفتن نظر شخصیت رو به بقیه نسبت نده و هر چی شماها فکر میکنید فکت نیست و از این حرف ها.
قاعدتا طبق نظر اون دوستان نباید اینجا برای پری دریایی سیاهپوست هم مشکلی باشه و باید ایشون رو هم زیبا بدونن دیگه و اون 240 هزار نفری که دیسلایک کردن هم نمیشه به عنوان جامعه آماری در نظر گرفت که حرف منو تائید کنه.
همین طرز تفکر هست که باعث میشه پشت سر هم تمام فیلم ها و انیمیشن ها رو زور چپونی یک شخصیت رو سیاه پوست بکنن داخلش چون از نظر اون سازندگان هالیوودی هیچ تفاوتی در زیبایی بین سفید پوست و سیاه پوست نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or