Movie Center

من فن Scream هستم و این فیلم جدید بدون حضور «نیو کمپل» غیرقابل درک هست؛ دقیقا Scream 6 حکم یک سریال تلویزیونی رو داره که بازیگر اصلیش از وسط فصل از تیم تولید خارج می‌شه!
والا انگاری مشکل همون نیو کمپل بوده ، چون قسمت آخری به نظر میاد بهترین قسمتش در اومده! :/

آقا کسی همچنین فیلمی میشناسه که انگار یه سفینه فرود میاد و کاری می‌کنه هیچ بچه ای به دنیا نیاد بعد با یکی هم دوست میشه میگه من این کارو کردم بعدا دلیلشو میفهمین بعد آخرش یارو ظاهر میشه قیافش شبیه شیطانه تهشم زمین نابود میشه :D

پدرم اومد اینارو برام تعریف کرد گفت دنبال همچین فیلمیه براش پیدا کنم منم هرچی گشتم جز روزی که زمین از حرکت ایستاد چیزی نیافتم که اینم نبود :D
کسی همچین فیلمی سراغ نداره؟:D
یکم توضیح بیشتر بده.هرچی میدونی رو بنویس
دارم با هوش مصنوعی چت میکنم،تاحالا اسم چندتا فیلم رو داده ولی هیچکدوم نبودن.هرچی میتونی بگو تا شاید فرجی شد :D
پسر عجب پدر پایه ای داری،تنش سلامت باشه همیشه و سایش بالای سرت:D

آقا کسی همچنین فیلمی میشناسه که انگار یه سفینه فرود میاد و کاری می‌کنه هیچ بچه ای به دنیا نیاد بعد با یکی هم دوست میشه میگه من این کارو کردم بعدا دلیلشو میفهمین بعد آخرش یارو ظاهر میشه قیافش شبیه شیطانه تهشم زمین نابود میشه :D

پدرم اومد اینارو برام تعریف کرد گفت دنبال همچین فیلمیه براش پیدا کنم منم هرچی گشتم جز روزی که زمین از حرکت ایستاد چیزی نیافتم که اینم نبود :D
کسی همچین فیلمی سراغ نداره؟:D
فیلم نیست مینی سریال Childhood's End .

یکم توضیح بیشتر بده.هرچی میدونی رو بنویس
دارم با هوش مصنوعی چت میکنم،تاحالا اسم چندتا فیلم رو داده ولی هیچکدوم نبودن.هرچی میتونی بگو تا شاید فرجی شد :D
پسر عجب پدر پایه ای داری،تنش سلامت باشه همیشه و سایش بالای سرت:D
والا هیچی ازش یادش نبود جز همینا منم عجیب غریب ترین جملات رو سرچ میکردم تا پیداش کنم اصن یه وضعی :D
دمتم گرم:x خدا ان شالله پدر مادر شما و کلا همه رو واسشون نگه داره
فیلم نیست مینی سریال Childhood's End .

دمت گررررم\m/همین بود به پای خودم نوشتمش گفتم انقد گشتم تا پیداش کردم :D

توضیحاتی در مورد کراش کراش ها، بانو مکرمه، حاج خانم لیدی ولنتاین در انیمیشن Resident Evil: Death Island :x :D

Fq0YpiSacAE_ZQL.jpeg

بخاطر مبارزه با حملات بیو تروریستی در S.T.A.R.S. در کنار کریس ردفیلد و همچنین آلوده شدن به ویروس تی، باعث شده است که روند پیری او کند شود، اما زخم های روانی برجای گذاشته است!

او پس از بازپروری دوباره به تیمش می‌پیوندد.

توضیحاتی در مورد کراش کراش ها، بانو مکرمه، حاج خانم لیدی ولنتاین در انیمیشن Resident Evil: Death Island :x :D

View attachment 286765

بخاطر مبارزه با حملات بیو تروریستی در S.T.A.R.S. در کنار کریس ردفیلد و همچنین آلوده شدن به ویروس تی، باعث شده است که روند پیری او کند شود، اما زخم های روانی برجای گذاشته است!

ای بابا بانو خواستنی تر شد.
همچین جیگری باشه پیر هم نشه؟
زخم های روانیش هم جذابه حتی :))

View attachment 286765

ای جان، من برم رشته روانشناسی بخونم فقط بانو رو درمان کنم. :D

این ویروس تی روی اندام بانو هم تاثیر گذاشته انگار. چقدر هات شده :D

میدونستم کپکام با گذر زمان باید یک فکری به حال سن کریس، لئون و جیل و بقیه بکنه.
مثل اینکه راه حل عزیزان در کپکام این است!

View attachment 286765

چقدر زشته از چیه این خوشت میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or