Movie Center

دوستان عزیز لطف میکنید یه چند تا فیلم علمی تخیلی خوب معرفی کنید؟
خودم نتونستم چیزی پیدا کنم؛ از چیزایی تو مایه های ارایول و اوبلیویون خیلی خوشم میاد.
من یک کالکشن از فیلمهای شبیه اینتراستلار دارم ، درش حتما با چندتایی ارتباط میگیری:
inter.JPG Inter 2.JPG

دقیقا تو همون چهارچوب نیستن ولی از لحاظ بار معنایی ، نحوه روایت و ماورایی بودن گاها چرا ، شاید هم بهتر حتی.
اینکه کدوم هارو باید ببینی با خودت ولی بنظر من همش.

فیلم the whale رو من خوشم اومد. البته قبول دارم فوق العاده هم نبود
10 دیقه آخرش مخصوصا که لحظات پایانی و بگو مگو با دخترش هست خیلی روم تاثیر گذاشت و گریم گرفت بعد از سالها با دیدن یه فیلم.
چون منم با پدرم هیچوقت رابطه خوبی نداشتم و البته بدون اینکه بتونم و فرصتش پیش بیاد ببخشمش، فوت کرد.

چینش نظرسنجی واقعا افتضاحه. توی نظرسنجی قبلی چند شاهکار بودند اما در این یکی نه.
ایده اینه که آثار کمتر مورد اقبال واقع شده هم شانس صعود داشته باشن، مثلا تو این نظر سنجی اگر توی استوری هم کنار سفید برفی میبود، دیگه سوسیس پارتی یا ولف چیلدرن شانسی برای دومی هم نداشتن. اما اینجا حداقل یه شانسی دارن.

• Like
Reactions: barneysawyer
دوستان عزیز لطف میکنید یه چند تا فیلم علمی تخیلی خوب معرفی کنید؟
خودم نتونستم چیزی پیدا کنم؛ از چیزایی تو مایه های ارایول و اوبلیویون خیلی خوشم میاد.
علاوه بر اونایی که دوستمون معرفی کرد، اینا هم هستن:

moon
ad astra حس خیلی خاصی داشت برای من با هنرنمایی محشر برد پیت
Gravity
High Life
The Martian
Event Horizon
Mission to Mars
Apollo 13

طبق اکانت رسمی توییتر انیمیشن سینمایی Resident Evil: Death Island، در جریان رویداد Capcom Spotlight اطلاعات جدیدی از این انیمیشن مورد انتظار دریافت خواهیم کرد!

رویداد Capcom Spotlight در بامداد پنج شنبه و راس ساعت ۲ بامداد به وقت ایران شروع خواهد شد.

@ChampionOfLight :D

طبق اکانت رسمی توییتر انیمیشن سینمایی Resident Evil: Death Island، در جریان رویداد Capcom Spotlight اطلاعات جدیدی از این انیمیشن مورد انتظار دریافت خواهیم کرد!

رویداد Capcom Spotlight در بامداد پنج شنبه و راس ساعت ۲ بامداد به وقت ایران شروع خواهد شد.

@ChampionOfLight :D

به احتمال زیاد همون تیزر معرفی رو‌ نشون بدن هرچند اگر چیز جدیدی نشون بدن امیدوارم بالاخره بتونیم چهره بانو رو بعد از سالها ( بعد از RE5) ببینیم :دی.

• Love
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or