Movie Center

View attachment 287096

پوستر Fast 10
تاریخ انتشار ماه مه 2023​
لت می گس!
چهار تا ماشین مسابقه میدن، باز اون عتیقه وین دیزل که یه حلبی هم رو کاپوتش نصب کرده که نصف شیشه جلوی ماشین رو میگیره، برنده میشه!

پیشنهاد میکنم فیلم All quiet on the western front رو یا تو سینما ببینین یا با مکسیموم صدای دالبی (6 چنل به بالا)
این سطح از تعلیق و خشم و جنگ و دوستی و تاریکی و روشنایی فوق العاده از آب دراومده تو این فیلم!
حقش خیلی بیشتر ازینا بود به نظرم
موسیقی فیلم رو که دیگه نگم! واقعا شاهکار بود، هرچقدر بگم کم گفتم ولی واقعا شاهکار بود!

امیدوارم موفقیت و امتیاز های فیلم الکی نباشه . قبلا سر hellraiser هم بازخوردا مثبت بود اما یک کپی بی کیفیت از قسمت اول بود و تنها دستاورد مهمش این بود به آشغالی قسمت های 3 به بعد سری اصلی نبود
امیدوارم با این حضور پررنگی که سلطان بروس کمپل در تهیه کنندگی و تبلیغ فیلم داره خود فیلم هم ارتباطی با یونیورس اصلی داشته باشه . یک روزنه امید هم ایجاد کنه که سریالش رو دوباره ادامه بدن . خیلی خوب بود و بدجا ولش کردن

ماشالله جان ویک...!!! :D

یه بازی بدن بیرون مکس پین و جان ویک فیت بدن باهم تو بازی...!!!! الله اکبر
(نزنید ناموسا از منظر کشت و کشتار و خشونت و اینا گفتم... وگرنه حضرت مکس پین (ع) رو تخم چشم ما جا داره. )
نه نگران نباشید. طرفداران اهل فیلم مکس پین قبلا هم از این اسیدا دیدن. تو اقتباس سینمایی مکس پین رسما کنستانتین شده بود و با والکری ها وسط نیویورک مبارزه می کرد :))

• Like
Reactions: Silent Storm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or