کیفیت بهتر میاد یا همینی که هست رو بگیریم؟
نه دیگه همینه که منتشر شده
کیفیت بهتر میاد یا همینی که هست رو بگیریم؟
عهنه دیگه همینه که منتشر شدهبلوریش یه هفته ای میشه که منتشر شده
عهآخه این انکودرای معروف ریلیز نکردن گفتم شاید کورسوی امیدی باشه
میخواستم rarbg بگیرمحالا که ندیدش، برو سراغ ۱۰۸۰p ۱۰bitش از انکودر PSA![]()
میخواستم rarbg بگیرماین psa چیه جدیده؟ خدا بیامرزه mkvcage و shaanig رو
این psa چیه جدیده؟
سیاست خیلی وقتها توی این جور جوایز بیتأثیر نیست و خودش یه فاکتور نیمچه مهم محسوب میشه.بچه ها یه سوال داشتم : به نظرتون اسکارای فرهادی سیاسی بود یا نه ؟
نظر خودم اینه که اسکارش برای فیلم جدایی، کاملا حقش بود ولی برای فیلم فروشنده اصلا حقش نبود حتی نامزد شدنشم برای من قابل درک نبود .
ممنونم میشم نظرتونو بگید![]()
اخ اخ هر دفعه یاد جایزه ای که اون سال به فیلم جرم دادن میوفتم دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار، جدا فازشون چی بودسیاست خیلی وقتها توی این جور جوایز بیتأثیر نیست و خودش یه فاکتور نیمچه مهم محسوب میشه.ولی «جدایی نادر از سیمین» و «فروشنده» جدا از بحثهای سیاسی هم فیلمهای خیلی خوبی بودن و به جز اسکار، جاهای دیگه هم خیلی تحویلشون گرفتن.
جدایی که طوفان به پا کرد و گذشته از نقدهای خیلی خفنی که گرفت (الآن رفتم دیدم میانگینش ۹۵ بوده)، توی اکثر مراسم و جوایز هم غوغا کرد. از جشنواره برلین و گلدن گلوب تا حلقه منتقدان نیویورک و خیلی جاهای دیگه. البته توی ایران جایزهی جشنوارهی فجر رو به فیلم «جرم» واگذار کرد!
فروشنده هم نه در حد جدایی، ولی باز هم خیلی تحویلش گرفتن. در کنار امتیازهای خیلی خوبش (با میانگین ۸۵)، جایزههای مهمی رو برد که بعضیهاشون مربوط میشدن به قبل از ماجراهای ترامپ و بحث ممنوعیت ورود ایرانیها به آمریکا و این صحبتها. این قضایای ترامپ اگه اشتباه نکنم اوایل سال ۲۰۱۷ شروع شد، ولی فروشنده ماهها قبلش توی جشنواره کن جایزهی بهترین فیلمنامه رو گرفت و یه سری جایزهی بهترین فیلم خارجی از جاهای دیگه هم بهش دادن.
کلاً فیلم جدایی که به نظرم هیچ ربطی به بحثهای سیاسی نداشت و در هر شرایطی اسکار رو میگرفت، ولی فروشنده رو شاید بشه گفت یه درصدی هم بحثهای سیاسی توش دخیل بوده و اگه اوضاع طور دیگهای بود، فیلمی مثل Toni Erdmann هم شانس اسکار داشت. ولی باز هم این دلیل نمیشه که بگیم فروشنده فیلم خوبی نبوده.
یاد اون روزها و دوران باشکوه افخمی و فراستی توی هفت افتادم که جوری تلاش میکردن این فیلم رو بکوبن که انگار نمایندهی اسرائیل بوده!یعنی کم مونده بود افخمی زنگ بزنه به بروبچ آکادمی اسکار و توی برنامه زنده بهشون فحش بده! یا مثلاً فلان سایت که فقط ۲،۳ هفته که از اکران فروشنده گذشته بود، یه تیتر زد که هنوز توی ذهنمه: «فروشنده، تبی که سرد شد» و کلی خوشحالی کرده بود که فروش فیلم پایین اومده. در حالی که در نهایت همین فروشنده اگه اشتباه نکنم در زمان خودش به دومین فیلم پرفروش تاریخ ایران تبدیل شد و الآن هم رتبه ۱۲ رو داره و فقط «شبی که ماه کامل شد» و «متری شیش و نیم» بین فیلمهای غیر کمدی ازش بالاتر هستن که هر دو توی ۹۸ اکران شد، یعنی با بلیت خیلی گرونتر از سال ۹۵. علت بیشتر این مخالفتها هم نه کیفیت فروشنده، که مضمون فیلم بود و دوستان میگفتن داره به ما توهین میکنه و به دنیا نشون میده ایرانیجماعت غیرت نداره و از این صحبتها!
![]()
بنظرم لیبرالها واسه دوشیدن و باج گرفتن تن به هرکاری میدن. گفتی جاهای دیگه هم تحویلش گرفتن خب یا المان بوده یا فرانسه که میدونید وجود "اینها" واسه اونها سودش خیلی خیلی بیشتر از نبودنشون هست. زمان جدایی فیلم خارجی خوب دیگه وجود نداشت. بعد توئیتهای یا اینستا اصغر رو ببینید داشت خودش رو جر میداد واسه نگرفتن ویزا.سیاست خیلی وقتها توی این جور جوایز بیتأثیر نیست و خودش یه فاکتور نیمچه مهم محسوب میشه.ولی «جدایی نادر از سیمین» و «فروشنده» جدا از بحثهای سیاسی هم فیلمهای خیلی خوبی بودن و به جز اسکار، جاهای دیگه هم خیلی تحویلشون گرفتن.
جدایی که طوفان به پا کرد و گذشته از نقدهای خیلی خفنی که گرفت (الآن رفتم دیدم میانگینش ۹۵ بوده)، توی اکثر مراسم و جوایز هم غوغا کرد. از جشنواره برلین و گلدن گلوب تا حلقه منتقدان نیویورک و خیلی جاهای دیگه. البته توی ایران جایزهی جشنوارهی فجر رو به فیلم «جرم» واگذار کرد!
فروشنده هم نه در حد جدایی، ولی باز هم خیلی تحویلش گرفتن. در کنار امتیازهای خیلی خوبش (با میانگین ۸۵)، جایزههای مهمی رو برد که بعضیهاشون مربوط میشدن به قبل از ماجراهای ترامپ و بحث ممنوعیت ورود ایرانیها به آمریکا و این صحبتها. این قضایای ترامپ اگه اشتباه نکنم اوایل سال ۲۰۱۷ شروع شد، ولی فروشنده ماهها قبلش توی جشنواره کن جایزهی بهترین فیلمنامه رو گرفت و یه سری جایزهی بهترین فیلم خارجی از جاهای دیگه هم بهش دادن.
کلاً فیلم جدایی که به نظرم هیچ ربطی به بحثهای سیاسی نداشت و در هر شرایطی اسکار رو میگرفت، ولی فروشنده رو شاید بشه گفت یه درصدی هم بحثهای سیاسی توش دخیل بوده و اگه اوضاع طور دیگهای بود، فیلمی مثل Toni Erdmann هم شانس اسکار داشت. ولی باز هم این دلیل نمیشه که بگیم فروشنده فیلم خوبی نبوده.
یاد اون روزها و دوران باشکوه افخمی و فراستی توی هفت افتادم که جوری تلاش میکردن این فیلم رو بکوبن که انگار نمایندهی اسرائیل بوده!یعنی کم مونده بود افخمی زنگ بزنه به بروبچ آکادمی اسکار و توی برنامه زنده بهشون فحش بده! یا مثلاً فلان سایت که فقط ۲،۳ هفته که از اکران فروشنده گذشته بود، یه تیتر زد که هنوز توی ذهنمه: «فروشنده، تبی که سرد شد» و کلی خوشحالی کرده بود که فروش فیلم پایین اومده. در حالی که در نهایت همین فروشنده اگه اشتباه نکنم در زمان خودش به دومین فیلم پرفروش تاریخ ایران تبدیل شد و الآن هم رتبه ۱۲ رو داره و فقط «شبی که ماه کامل شد» و «متری شیش و نیم» بین فیلمهای غیر کمدی ازش بالاتر هستن که هر دو توی ۹۸ اکران شد، یعنی با بلیت خیلی گرونتر از سال ۹۵. علت بیشتر این مخالفتها هم نه کیفیت فروشنده، که مضمون فیلم بود و دوستان میگفتن داره به ما توهین میکنه و به دنیا نشون میده ایرانیجماعت غیرت نداره و از این صحبتها!
![]()
سلامرفقا برای مامانم یه اندروید پلیر گرفتم با یه اکانت فیلیمو . سوالم اینه که سانسورشون در چه حده ؟ لباس مباس رقص و اینارم سانسور میکنن یا فقط در حد صحنه های رمنس و لخت و پتیه ؟ چون دیدم هر چی هست و نیست رو داره همین دراکولا تازه هم اومده دوبلش هست گفتم ببینم چطوریه سانسورش .
یا خریده شده برای این مدل نظر دادنفقط در باب کیفیت این جفنگیاتی که به عنوان نقد و بررسی فنی و کارشناسی چارتا درب و داغون ساندیسی به خورد ملت میدن و متاسفانه اینجا هم میبینم بعضی ها دارن دنبال میکنند بگم که برنامه ای که زیر لوگوش میزنه بررسی مسائل سینمای ایران بعد میاد راجب فیلم های هالیوودی نقد و بررسی میزاره مشخصه چه سطح کیفی باید داشته باشه
واقعا به شعور خودتون احترام بزارید و نشینید پای حرفای یکی مثل فراستی که فقط چون تریبون مجانی داره و نظرات به شدت مستقیم و رادیکالی پرت میکنه سمت دوربین معروف شده
صدها و هزاران منتقد درست حسابی سینما تو همه جای دنیا پخش شده من هنوز یکی رو هم ندیدم که با آیریش من میکس برخورد کنه اون وقت ی همچین موجود منزجر کننده ای کلا مرزهای نگتیو رو درهم میکوبه
دو حالت داره و یک نتیجه ، یا این آدم واقعا در همین حد احمقه که نشون میده و خودشم نمیدونه ، یا میدونه انقدر احمقه و داره ادامش میده چون ماهیت شهرتش همینه که باید این شکلی باشه تا دیده شه.و نتیجه جفتشم به ی احمق واحد میرسه
The mummy 1999سلام دوستان.
هرکس دوست داشت بی زحمت بگه اگر فقط یک فیلم بود که میتونستید الان ببینید اون چه فیلمی بود.
جوابها برام جالبه.
سلام دوستان.
هرکس دوست داشت بی زحمت بگه اگر فقط یک فیلم بود که میتونستید الان ببینید اون چه فیلمی بود.
جوابها برام جالبه.