Movie Center

این فیلم لایت هاوس رو بار دوم که ببینیم تازه میفهمیم چه شاهکاریه اصلا فیلم عادی و فراموش شدنی نیست. فکر کنم چون کارگردانش جوان و تازه کار هست کاندیدش نکردن، دلیل دیگه به ذهن نمیرسه. البته گرتا گرویگ هم جَوون بود

پ.ن: من کلا از ژانر ترسناک لذت نمیبرم و فقط با توجه به زیبایی تکنیکی این فیلم انقدر تو خاطرم ثبت شد. حدس میزنم درآینده جز فیلمای Cult بشود.

این فیلم لایت هاوس رو بار دوم که ببینیم تازه میفهمیم چه شاهکاریه اصلا فیلم عادی و فراموش شدنی نیست. فکر کنم چون کارگردانش جوان و تازه کار هست کاندیدش نکردن، دلیل دیگه به ذهن نمیرسه. البته گرتا گرویگ هم جَوون بود

پ.ن: من کلا از ژانر ترسناک لذت نمیبرم و فقط با توجه به زیبایی تکنیکی این فیلم انقدر تو خاطرم ثبت شد. حدس میزنم درآینده جز فیلمای Cult بشود.

لایت هاوس که فوق العادست و واقعا لذت بردم ولی دلیلتون درست نیست

یکی از مهمترین نکات فیلم گویا تهیه کنندشه و اگر این شرکت های تهیه کننده بهتر بتونن تبلیغ کنن و فیلمو بیشتر روی زبون بندازن قاعدتا شانسشون هم بالاتر میره. شما فرض کن 6-7-8 هزار نفر آکادمی اسکارن. و خب قاعدتا نمیتونن "همشون"،"هر" فیلم سال رو ببینن و انتخابشون درست باشه.(هرچند باید باشه ولی خب نیست :D اکثر این افراد هم بازیگر و یا افراد هنری هستن که درگیر هستن.) اکثر به فیلم های پر بحث بسنده میکنن و همین میشه که نتایج از نظر سینمایی اصلا قابل قبول نیست.
مثلا خیلی تهیه کننده ها فیلم هاشون رو برای اعضا آکادمی میفرستن. و همین میشه که کیفیت های dvd scr فیلم های اسکاری دم اسکار لو میده. از اون طرف یسری تهیه کننده ها میگن نه میخوای فیلممونو ببینی برو سینما ببین. خب قطعا تصمیمات تهیه کننده ها و نحوه تبلیغشون و کمپین راه انداختن هاشون خیلی تاثیر گذاره. (همین dvd scr ها هم میبینی که چقدر کیفیت خوب و بد دارن! همینم از تصمیمات تهیه کنندست.)
این فیلم هم فیلم مستقلیه و خب به طور کلی فیلم های مستقل کمتر دیده میشن! نمیشه نامزد نشدنش رو به دلیل خوب نبودنش گذاشت. یا انتخاب های سیاسی و یا ...

نه تازه کار بودن کارگردان دلیل نامزد نشدن فیلم لایت هاوس است و نه ژانرش. دلیل اصلی این است که فیلم لایت هاوس فیلم عامه پسند نیست! اسکار مجمل ستایش فیلم های هنری نیست. گاهی اسکار که یک مراسم اهدای جوایز است با ونیز و کن مقایسه می شود که این مقایسه برایم قابل درک نیست. به لیست 9 فیلم نامزد شده در بخش Best Picture نگاه کنید؛ می فهمید که هر 9 فیلم، فیلم های مخاطب پسند امسال بودند. بیگ پردواکشن، فروش بالا و سرمایه گذاران حکمران بر هالیوود. توی این چند سال A24 توی ساخت فیلم های هنری و یونیک ترکونده و مسیرش واقعا درست هست و اگر فضای اهدای جوایز منصفانه تر بود، الان هم میدسامر نامزد شده بود، هم آنکات جمز و سندلرش و هم گود تایم با رابرت پتینسون. همچنان برایم تعجب است که چرا نچسب ترین و ضعیف ترین این شرکت فیلم سازی (مونلایت) می آید اسکار بهترین فیلم را می گیرد؟!

بچه ها یه سوال داشتم : به نظرتون اسکارای فرهادی سیاسی بود یا نه ؟

نظر خودم اینه که اسکارش برای فیلم جدایی، کاملا حقش بود ولی برای فیلم فروشنده اصلا حقش نبود حتی نامزد شدنشم برای من قابل درک نبود .

ممنونم میشم نظرتونو بگید :-?

—————————

128198

به نظر من فروشنده یکی از بهترینای 2016 و واقعا فیلم خوبی بود.
پس نظرت اینه که اسکارش درست بود و اتفاقات اون سال هیچ تاثیری نداشت ؟

من خودم از فیلم فروشنده بدم نیومد یعنی بهش امتیاز ۸ دادم ولی به نظرم در حد اسکار بهترین فیلم خارجی زبان نبود.

فرهادی بعد از جدایی دو تا فیلم در خارج از ایران ساخت یکی تو فرانسه بود و دیگری تو اسپانیا که فقط فیلم The Past فقط نامزد گلدن گلوب شد. فیلم های انچنان موفقی نبودن مخصوصا این اخری که بد بود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ali Venom

نظر خودم اینه که اسکارش برای فیلم جدای، کاملا حقش بود ولی برای فیلم فروشنده اصلا حقش نبود حتی نامزد شدنشم برای من قابل درک نبود .

—————————

View attachment 128198
به نظر من فروشنده یکی از بهترینای 2016 و واقعا فیلم خوبی بود.

• Like
Reactions: only sony
نه تازه کار بودن کارگردان دلیل نامزد نشدن فیلم لایت هاوس است و نه ژانرش. دلیل اصلی این است که فیلم لایت هاوس فیلم عامه پسند نیست! اسکار مجمل ستایش فیلم های هنری نیست. گاهی اسکار که یک مراسم اهدای جوایز است با ونیز و کن مقایسه می شود که این مقایسه برایم قابل درک نیست. به لیست 9 فیلم نامزد شده در بخش Best Picture نگاه کنید؛ می فهمید که هر 9 فیلم، فیلم های مخاطب پسند امسال بودند. بیگ پردواکشن، فروش بالا و سرمایه گذاران حکمران بر هالیوود. توی این چند سال A24 توی ساخت فیلم های هنری و یونیک ترکونده و مسیرش واقعا درست هست و اگر فضای اهدای جوایز منصفانه تر بود، الان هم میدسامر نامزد شده بود، هم آنکات جمز و سندلرش و هم گود تایم با رابرت پتینسون. همچنان برایم تعجب است که چرا نچسب ترین و ضعیف ترین این شرکت فیلم سازی (مونلایت) می آید اسکار بهترین فیلم را می گیرد؟!

ایشالله که امسال به همون Irishman بدن که بدون حاشیه ترین انتخاب میشه،
اسکورسیزی تا الان فقط یک اسکار گرفته اونم Best director :D
ضایع ترین انتخاب تاریخ اسکار هم که همین پارسال بود با Green book

ایشالله که امسال به همون Irishman بدن که بدون حاشیه ترین انتخاب میشه،
اسکورسیزی تا الان فقط یک اسکار گرفته اونم Best director :D
ضایع ترین انتخاب تاریخ اسکار هم که همین پارسال بود با Green book
بهترین فیلم و بهترین کارگردانی امسال به 1917 و سم مندس میرسه.
ضایع‌ترین اسکار تاریخ هم مونلایت بود.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy

نظر خودم اینه که اسکارش برای فیلم جدایی، کاملا حقش بود ولی برای فیلم فروشنده اصلا حقش نبود حتی نامزد شدنشم برای من قابل درک نبود .

—————————

View attachment 128198

پس نظرت اینه که اسکارش درست بود و اتفاقات اون سال هیچ تاثیری نداشت ؟

من خودم از فیلم فروشنده بدم نیومد یعنی بهش امتیاز ۸ دادم ولی به نظرم در حد اسکار بهترین فیلم خارجی زبان نبود.

فرهادی بعد از جدایی دو تا فیلم در خارج از ایران ساخت یکی تو فرانسه بود و دیگری تو اسپانیا که فقط فیلم The Past فقط نامزد گلدن گلوب شد. فیلم های انچنان موفقی نبودن مخصوصا این اخری که بد بود .
آره این آخریاش که خوب نبودن. من فرهادی رو کارگردان زیاد بزرگی نمیدونم، حتی تو خود ایران. اما فروشنده کاملا به دلم نشست. اتفاقات اون سال حتما تاثیر داشت، ولی به فیلم بدی هم اسکار ندادن. فروشنده قبل اون اتفاقات ترامپ و اسکار، جایزه های زیاد دیگه ای هم گرفته بود.

• Like
Reactions: only sony
بهترین فیلم و بهترین کارگردانی امسال به 1917 و سم مندس میرسه.
ضایع‌ترین اسکار تاریخ هم مونلایت بود.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

بابا مونلایت حداقل یه کارای جالبی میکرد از نظر هنری
گرین بوک ینی قابل درک بود براتون؟ یه فیلم اخر هفته ای بود که عملا «هیچ چیز» تازه و بیاد ماندنی نداشت

بابا مونلایت حداقل یه کارای جالبی میکرد از نظر هنری
گرین بوک ینی قابل درک بود براتون؟ یه فیلم اخر هفته ای بود که عملا «هیچ چیز» تازه و بیاد ماندنی نداشت
گرین بوک فیلم خوبی بود نسبتا
دلیل جایزه اش هم برهوت پارسال بود. به نظرم از سایر کاندید های سال پیش فیلم بهتری بود. ولی خب قطعا تو سال های دیگه شانسی نداشت.

لایت هاوس برای من هم سورپرایز امسال بود. هرچقدر Ari aster با مزخرفاتی مثل میدسامر و هردیتری، حالمو بر کرد، رابرت اگرز با the witch و خصوصا لایت هاوس سورپرایزم کرد‌.
نامزدی تو بخش های بهترین فیلم و فیلمنامه و فیلمبرداری و بازیگر مکما مرد، کمترین حق این فیلم بود. به تازه کار بودن کارگردانش هم ربط نداره. فیلم کلا "اسکار متریال" نبود. الزاما به هنری بودن یا عامه پسند بودن هم شاید ربط نداشته باشه. قبلا فیلم های امثال هانکه یا ترنس مالیک حداقل تو بخش نامزدی خوش درخشیدن تو اسکار پس نمیشه الزاما عامه پسند بودن رو ملاک قرار داد ولی خب کلا تیپ فیلم به چیزایی که توجه اکادمی رو جلب کنه نمیخوره دیگه.

امسال هم به نظرم برنده های اصلی از همین الان مشخصه. فقط فیلمنامه اقتباسی هنوز معلوم نیست که اونم یا ایرلندی میگیره یا زنان کوچک.

فروشنده هم رقیبش اگه اشتباه نکنم تونی اردمن بود اون سال که الحق و والانصاف، فروشنده یه سر و گردن بالاتر بود.
من فروشنده رو از جدایی هم بیشتر دوست داشتم و بعد از درباره الی و جهارشنبه سوری بهترین فیلم فرهادی بود به نظرم.

راجب فراستی هم اصلا ارزش نداره بخوایم بحثو خیلی پیش ببریم. واردش نمیشم.

دلیل جایزه اش هم برهوت پارسال بود.

برای اسکار این فیلما حضور داشتن:

The favourite
Blackkansman
Roma

فک کنم بردن فیلم ضد تبعیض نژادی با متای ۶۹ و تم های بشدت تکراری دلیل دیگه ای داشته :D اره فیلم خوبی بود منم اون موقه هشت اینا دادم ولی اصلا دلم نمیخواس یبار دیگه ببینمش ینی دلیلی نمیدیدم.

هنوز ۱۹۱۷ و Little women رو ندیدم ولی خوشال میشم آیریش من ببره، به سم مندس Best director بدن بسشه دیگه :D

برای اسکار این فیلما حضور داشتن:

The favourite
Blackkansman
Roma

فک کنم بردن فیلم ضد تبعیض نژادی با متای ۶۹ و تم های بشدت تکراری دلیل دیگه ای داشته :D اره فیلم خوبی بود منم اون موقه هشت اینا دادم ولی اصلا دلم نمیخواس یبار دیگه ببینمش ینی دلیلی نمیدیدم.

هنوز ۱۹۱۷ و Little women رو ندیدم ولی خوشال میشم آیریش من ببره، به سم مندس Best director بدن بسشه دیگه :D
متا که این سال ها اهمیتی نداشته‌.
ولی سوگلی رو یادم نبود.
۲ تای دیگه نه ولی the favourite خیلی بهتر بود.

امسال منم قطعا بهترین فیلمم ایرلندی بوده. حس میکنم نتفلیکسی بودنش هم جزو دلایلی این بی توجهی عجیب بهش شده تو فصل جوایز باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or