Hamid Payne
کاربر سایت
چخبره فردا ...تا فردا صبر کن!
گزینه ی قابل تاملیهblue is the warmest color
شوخی کردم لول
فقط و فقط pulp fiction
خوب شد پس هری پاتر رو هم اشاره نکردمshame on youخیلی جلو خودمو گرفتم تا چیزی نگم
![]()
مرسی... راجبش خوندم، خوشم اومد... زدم دانلود بشه. متشکرمYour name
خوب شد پس هری پاتر رو هم اشاره نکردم
کلا به دنیا های فانتزی کمتر علاقه نشون دادم.
أره اون که رتبه اشو، هیس لجرشو و داستانشو همه چیش بر همگان واضحه
ولی من خیلی Dark Knight Rises رو دوست دارم و به نظرم خیلی در حقش اجحاف شد، تام هاردی شخصیت منفی به این بد اسی اصلا داریم ما؟، خیلی خوب بود به نظرم این فیلم، به دل من بدجوری نشست..
بعدشم دیگه گفتن یه فیلم الان تو فضای این فیلم بودم. نمیشه کلا یه فیلمو گفت من الان حداقل دوست دارم ۲۰ تا فیلم نام ببرم که دوست دارم ببینم دوبارهالان اسلحه گذاشتم به و قسمت تصمیم گیریم گفتم یه دونه میگی یا ماشه رو میچکونم
![]()
هری پاتر با LOTR به نظرم داستانش فرق داره. درسته جفتشون فانتزی هستند اما جنس هریپاتر با LOTR فرق داره. من خیلیا رو میشناسم که از دنیای فانتزی منتفرن و حتی GOT رو وقتی رسید به قسمتای فانتزیش دراپ کردن! ولی با LOTR به طرز فجیعی حال کردند.چخبره فردا ...
صفحه بعدیم سریال معرفی کردی... راجب سریال که فرندز رو بستم اصلا رد خور نداره، یکی از دلایلی هم که سمت فیلم کمتر رفتم و میرم، همین فرندز لعنتیههشتمیــــــن بار دارم تمومش میکنم و وقتی میرسم آخرش دوست دارم باز از اول ببینم و وقتی از اول میبینم دوست دارم به تک تک سکانس های مورد علاقم برسه
گزینه ی قابل تاملیه
پالپ فیکشن گزینه ایه که خودم تو ذهنم داشتم دقیقا. با اینکه یبار دیدمش، ولی انگار اصلا نفهمیدم و الان باید دوباره ببینم. (مثل لئون - راجب لئون هم همچین حسی دارم)
خوب شد پس هری پاتر رو هم اشاره نکردمکلا به دنیا های فانتزی کمتر علاقه نشون دادم.
ولی خب باید بزودی شروع کنم اینارو ببینم چون میدونم فاجعس
مرسی... راجبش خوندم، خوشم اومد... زدم دانلود بشه. متشکرم
چخبره فردا ...
صفحه بعدیم سریال معرفی کردی... راجب سریال که فرندز رو بستم اصلا رد خور نداره، یکی از دلایلی هم که سمت فیلم کمتر رفتم و میرم، همین فرندز لعنتیههشتمیــــــن بار دارم تمومش میکنم و وقتی میرسم آخرش دوست دارم باز از اول ببینم و وقتی از اول میبینم دوست دارم به تک تک سکانس های مورد علاقم برسه
فردا فیلم Uncut Gems با کیفیت نتفلیکسش میاد. زیاد صداشو اینجا درآوردم. فیلمی که بعد مدمکس شاید دو سه بار دیگه هم پشت سرهم ببینمش!
دیدم همرو ... شاوشنک جزء فیلمایی بود که زمانی که دیدمش خیلی دوستش داشتم... پرستیژ هم اتفاقا جزء اخرین فیلمایی بوده که دیدم ( جالبه بگم 3 بار این فیلمو از اول تا وسطاش دیده بودم و تازه این دفعه فکر کنم 2 3 ماه پیش بود، تا آخر تونستم ببینم و عالیییییییی بود عالی، دقیقا یه همچین جنس فیلمی نیاز دارم الانمشکلی که به شخصه با Dark Knight Rises دارم اینه که از هیچ جنبه ای منطقی نیست و فیلنامه پر Plot Hole هست!
برخلاف دارک نایت که فیلمنامه قوی تری داشت و حداقل میشد خیلی چیزا رو توجیح کرد یا منطقی جلوه داد.
کلا سه گانه نولان برخلاف بقیه فیلمای کامیک سعی کردن واقع گرا تر باشند که سومین فیلم به طرز فجیعی تو این مورد شکست خورد.
هری پاتر با LOTR به نظرم داستانش فرق داره. درسته جفتشون فانتزی هستند اما جنس هریپاتر با LOTR فرق داره. من خیلیا رو میشناسم که از دنیای فانتزی منتفرن و حتی GOT رو وقتی رسید به قسمتای فانتزیش دراپ کردن! ولی با LOTR به طرز فجیعی حال کردند.
در مورد فیلم هم صفحه قبل فکر کنم کسی به Shawshank Redemption اشاره نکرد. نمیدونم دیدی یا نه اما اگه ندیدی حتما جزو اولین فیلمات قرار بده. شاید بخونی یا اولش بگی ای بابا اینم یه فیلم حوصله سر بره عادیه ولی واقعا نیمه دوم فیلم و نیم ساعت پایانی میخکوبت میکنه! من سر این فیلم اپیلاسیون شدم
Prestige هم همینطور.
پ.ن : در مورد پالپ فیکشن موافقم. من 2 بار فیلمو تو دو بازه زمانی مخلتف دیدم و نتونستم بفهمم که چرا از نظر خیلیا بهترین فیلم تاریخه!
فردا فیلم Uncut Gems با کیفیت نتفلیکسش میاد. زیاد صداشو اینجا درآوردم. فیلمی که بعد مدمکس شاید دو سه بار دیگه هم پشت سرهم ببینمش!
احتمالاً Day for Night تروفو.سلام دوستان.
هرکس دوست داشت بی زحمت بگه اگر فقط یک فیلم بود که میتونستید الان ببینید اون چه فیلمی بود.
جوابها برام جالبه.
قلاده های طلا(ترجیحاً تو بقل @Lord Stark)سلام دوستان.
هرکس دوست داشت بی زحمت بگه اگر فقط یک فیلم بود که میتونستید الان ببینید اون چه فیلمی بود.
جوابها برام جالبه.
سلام دوستان.
جوابها برام جالبه.
Goodfellasسلام دوستان.
جوابها برام جالبه.
بدون شک ارباب حلقه ها (ارباب فیلم هاسلام دوستان.
جوابها برام جالبه.