Microsoft: دوران کنسول های تک منظوره به پایان رسیده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
21998330238875559634.png

مدیر برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello در CES 2014 اعلام کرده اند که مفهوم تک منظوره بودن کنسول ها فقط برای گیمینگ به گذشته تعلق دارد. ایشان طی سخنرانی خود گفته اند:
تفکرات در رابطه با اینکه یک کنسول، وسیله ای تک منظوره است به گذشته تعلق دارد. آینده آنها یک مشتری است که از قابلیت multi-tasking بهره می برد. یک دستگاه که دیگر فقط برای بازی در خانه ها نیست.
آقای Penello در بخش تجاری و فروش Xbox One حضور دارند و شعار مایکروسافت درباره این کنسول یعنی "همه چیز در یک دستگاه" را احتمالا به خاطر دارید. این بدین معنی است که کنسول جدید ساخته این شرکت علاوه بر اجرای بازی ها، سرگرمی های متعددی را نیز ارائه می کند. در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است. این مورد چندان جای تعجب هم ندارد زیرا مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.
نظر شما درباره صحبت آقای Albert Penello چیست؟
Gamespot

کاری به مایکرو ندارم
ولی هر دستگاهی که از اون حالتی که ساخته شده و از اون هدفش فاصله بگیره و بخواد 60 تا کار با هم بکنه (مثل همین پرینترهای 4 کاره که نتنها هیچ کدوم اون کارها بلکه کار خودش را هم انجام نمیده) باید فاتحش را خوند
کنسول بازی مال بازیه و فقط و فقط باید برای بازی برنامه ریزی شه و تمام تلاش برای ساخت بازیهای خوب برای اون باشه
نه اینکه برم باهاش چت کنم یا تلویزیون ببینم یا باهاش تماس بگیرم
به پیر، به پیغمبر برای تموم اون کارها وسیله هست

پس
1100>Iphone 5 ?

من دوست دارم وقتی بازی میکنم ببینم tv چه خبره یا موزیک و ... همزمان تو یه دستگاه داشته باشم و کامل باشه خیلی خوبه
netflix و... خیلی طرفدار داره روی کنسول ولی شما نمیخوای قبول کنی چون تو ایران زندگی میکنی

این مثال موبایل که زیاد هم استفاده میشه ، به نظرم ربط مستقیمی به کنسول ها و کلاً وسایل داخل خونه نداره ! :دی
موبایل اومده جای دوربین و موزیک پلیر و کارهای اینترنتی و ... رو گرفته ، ولی دلیلش چی بوده ؟! چون اینا وسایل همراه بودن و انسان به عنوان موجودی که تا وزن خاصی رو میتونه تحمل کنه و 2 تا دست بیشتر نداره ، به این نتیجه رسیده که حمل یه وسیله کوچیک و سبک که میتونه عکس و فیلم بگیره ، آهنگ پخش کنه ، بازی اجرا کنه و ... خیلی راحت تر از اینه که توی یه جیب ـمون دوربین عکاسی بذاریم ، توی کیف ـمون دوربین فیلمبرداری قرار بدیم ، یه موزیک پلیر هم توی اون یکی جیب بذاریم ، یه لپتاپ هم روی کول ـمون بندازیم و یه وسیله هم برای تماس گرفتن حمل کنیم. به جاش میتونیم همه اینا رو توی یه وسیله چند سانتی و چند ده گرمی به نام موبایل با خودمون حمل کنیم.
از اون طرف وسایل داخل خونه رو کسی قرار نیست با خودش این ور اون ور ببره. یه بار فلان چیز رو میخره و تا 5 سال زیر میز داره برای خودش زندگی میکنه ! :دی یعنی کسی که کامپیوتر دم دستش هست و میتونه راحت باهاش کارهای اینترنتی و اسکایپ و فلان و چنان رو انجام بده ، یا کسی که پخش کننده DVD و Blu-Ray داره ، میتونه خیلی راحت کنار اینا یه کنسول بازی هم بذاره و باهاش کار کنه. حجم هرکدوم از اینا هم مثل کامپیوترهای 5 دهه پیش نیست که یه اتاق رو اشغال کنن ! :دی الآن اکثر میزهای تلویزیون پایین ـشون کلی جا داره که بشه صد تا وسیله مختلف رو کنار هم گذاشت.
در مجموع اگه هر وسیله ای بتونه کارهای مختلفی انجام بده ، بد نیست و خیلی هم خوبه ! :دی ولی در صورتی که کار اصلی اون وسیله زیر سایه نره. سونی یه بار این اشتباه رو کرد و یکی دو سال اول نسل قبل خیلی روی قابلیت های مولتی مدیا و کارهای جانبی PS3 مانور میداد ، ولی خوشبختانه بعدش کم کم بازی ها از راه رسیدن و PS3 تبدیل شد به کنسولی که بهترین تنوع و کیفیت بازی ها رو داشت. X1 هم با وجود کنفرانس بسیار بدی که برای معرفی داشت و 70،80% زمانش صرف تلویزیون و چیزهای جانبی شد ، ولی بعدش خیلی خوب کار کرد و بازی های خوبی براش اومده و میخواد بیاد و امیدوارم همین طور هم بمونه.

حرف شما درسته ولی قضیه موبایل فرق داره یه گوشی بخاطر قابل حمل بودنش خیلی مورد استفاده قرار میگیره وگرنه همه میدونن شما بخوای مثلا بصورت حرفه ای عکاسی کنی میری یه دوربین عکاسی یا فیلم برداری مخصوص خودشو میگیری که قطعا 10ها برابر بهتر ازون گوشیه
اسمارت فون ها امکانات زیادی دارن اما اکثرشون برای رفع نیاز حداقل مورد استفاده قرار میگیرن و اینکه همه جا در دسترسن
ولی آیا شما میتونی یه کنسول به اون گندگی رو با خودت اینور اونور ببری؟حمل یه لب تاپ خیلی راحت تر از حمل یه کنسوله
البته اینایی که گفتم دلیل نمیشه امکاناتی که رو کنسول ها هست و داره بیشتر میشه رو زیره سوال ببریم و بگیم باید حذف بشن همون طور که شما گفتید اینا خوبه تا زمانی که هدف اصلی زیر سایه ی هدف فرعی نره
من فقط یه سوال واسم پیش اومده این وسط ماکروسافت که این همه شعار all in one میده چه چیز خارقل العاده ای به کنسولش اضافه کرده که ps4 نداره.مطمئنا سفارش پیتزا جزو عجایب جهان امروز نیست.از بس خودِ ماکروسافت سر این قضیه ی امکانات جانبی خودشو تحویل گرفته و هی از خودش تعریف کرده دیگه عوام هم دارن باور میکنن که ماکروسافت بی رقیبه تو این زمینه ولی این جوری نیست
در اخر هم شما رو مزیّن میکنم به این شعر زیبا
از آن نترس که هایو هوی دارد
از آن بترس که سر به تو دارد:d
چقدر حرف زدم حاجی:))

مردمی که اینترنت استاندارد ندارند رو ازشون چه انتظاری دارین که بخوان از کنسول بعنوان یک دستگاه All in One استفاده کنند؟

اگر شما هم یه اینترنت بدون Censorship ، Volume Limit و تحریم نشده و همچنین پر سرعت داشتین بازم از این حرفا میزدین که این قابلیت ها بدرد نمیخوره و فلان و امان ؟؟؟؟

اگه امکانات جانبی مهم نیست و پس سونی واسه چی اینهمه امکانات روی شبکه PSN گذاشته!

ماکروسافت لایو رو آورد و بعدش سونی اومد یه شبکه شبیه بهش درست کرد که هنوز که هنوزه به خوبی لایو نشده و اگه این چیزا لازم نبود سونی اینهمه هزینه نمیکرد و یه چیزی شبیه لایو درست کنه!

دوستانی هم که میگن این سرویس ها بدرد نمیخوره بهتره یه نگاهی به خودشون بندازن و بفهمن مشکل از اوناست خیلی ها دارن از این سرویس ها استفاده میکنن و لذت میبرن!

بهتره حرفشو با صداقت کامل به این صورت بگه:
مشتری برای ما هیچ ارزشی ندارد (سیاستهای اول و چرخش های بعدش اینو کاملا نشون داد) ارزش و هدف ما از قرار دادن و چپوندن قابلیتهای مختلف تو محصولمون در مرحله اول داشتن محصولی برای رقابت با apple tv (که شتر در خواب بیند پنبه دانه نمونه واضحش surface در برابر ipad که جکی بیش نبود ) و در مرحله آخر داشتن کنسول بازی برای رقابت با ps4

ماکروسافت لایو رو آورد و بعدش سونی اومد یه شبکه شبیه بهش درست کرد که هنوز که هنوزه به خوبی لایو نشده و اگه این چیزا لازم نبود سونی اینهمه هزینه نمیکرد و یه چیزی شبیه لایو درست کنه!

دوست عزیز PS2 کبیر هم قابلیت انلاین داشت ( حالا هرچقدر هم محدود و ابتدایی بود )
اینطور که شما گفتی کسی ندونه فکر میکنه سونی اصلا به فکر انلاین نبوده از رو دست مایکرو تقلب کرده.

در ضمن این برتری لایو نسبت به PSN از کجا اومده ؟؟

خیلی منصفانه بخوای بگی میشه اینکه هیچکدوم برتری کامل به اون یکی ندارن.
لایو سروراش قویتره.
ولی سونی PLUS رو معرفی کرد. حداقلش اینه که علاوه بر کلی ویژگی های واقعا کاربردی تو ماه چند تا بازی رو رایگان میکنه. البته نه بازیهای 7-8 سال پیش. بلکه بازیهای جدید که خیلی وقت از عرضه شون نگذشته.
قابلیت های دیگه هم بماند.

بهتره حرفشو با صداقت کامل به این صورت بگه:
مشتری برای ما هیچ ارزشی ندارد (سیاستهای اول و چرخش های بعدش اینو کاملا نشون داد) ارزش و هدف ما از قرار دادن و چپوندن قابلیتهای مختلف تو محصولمون در مرحله اول داشتن محصولی برای رقابت با apple tv (که شتر در خواب بیند پنبه دانه نمونه واضحش surface در برابر ipad که جکی بیش نبود ) و در مرحله آخر داشتن کنسول بازی برای رقابت با ps4
اتفاقا تغییر سیاست نشان از احترام به مشتریه:d

باید ببینیم در عمل مایکرو می خواد چه کنه ! اگر واقعاً الان عرصه ی کنسول های چند منظورس پس باید در عمل نشون بده. مایکروسافت با چیزی که الان نشون داده ، از نسل قبل تجربیاتی کسب کرده ! به طور مثال همون بازی Ryse . یک Ip جدید ولی تنها برای نشون دادن گرافیک بالا در ابتدای نسل. Quantum Break که دست پخت Remedy هست. کمپانیی که کسایی که باهاش آشنایی دارن بهش ایمان دارن.همین کمپانی به بازیبازان با عنوان انحصاریش نشون داد رزولوشن تنها چیزی نیست که روش میشه مانور داد. خیلی چیزای دیگه هستن. Halo و Forza هم که هر کدوم جان فدایی های خودش رو داره.
در آخر هم محیط کاربری چند منظوره و کاربرد چند منظوره ی کینکت . ولی باید ببینیم آیا در ادامه ی نسل عملی خواهد شد ایده های این شرکت. پس باید صبر کنید.

شبکه لایو کنسول پلی استیشن 3 واقعا خوب هستش ولی به هر حال در این نسل در مقابل شبکه لایو مایکروسافت عقب تر بود و در این هیچ شکی نیست . شبکه لایو مایکرو با داشتن سرورهای قدرتمند و پر تعدادش و همچنین سیستم Voice Chat عالیش و قراردادش با شبکه های تلوزیونی معروف تا منوی کاربری راحت و امنیت بالای این شبکه و خدمات عالیش به کاربرانش و کم تر قطع بودن این شبکه به علت خرابی ها و حمله هکر ها و همچنین حمایت از بازیسازان مستقل در این نسل و شروع دوباره و اوج گیری بازی های آرکد در این شبکه باعث شد که بازی های آنلاین در این نسل رونق چشمگیری بگیرن و هم خوانی و کم باگ بودن بازی های آنلاین در کنسول مایکرو هم از دیگر نقاط قدرت شبکه لایو مایکرو سافت شد و اصلا کنسول ایکس باکس 360 یکی از دلایل موفقیتش همین شبکه لایوش هست .................

هیچ کس نمیگه که شبکه لایو سونی داغونه یا ضعیف هستش ولی در این نسل به هر حال در این بخش شبکه لایو مایکرو سافت نمره بهتری میگیره همون طور که در بخش بازی های انحصاری کنسول پلی استیشن 3 نمره قابل قبول تری چه از لحاظ تنوع و چه از لحاظ پشتیبانی از این کنسول تا آخر نسل در بخش بازی های انحصاری به عمل اومد . پس انقدر این فن بازی ها و تعصب هاتون رو بذارین کنار که کنسول من آخرش هستش و در همه بخش ها کنسول رقیب رو نابود کرد و همین طور بر عکسش ..........................

منم به زودی PS4 میگیرم پس هیچ ربطی به بحث 500 دلار و ... نداره:d من برعکس از روزی که one گرفتم متوجه گذشت زمان نمیشم اینقدر خوبه:d ضمنا فردین جان ، میلاد تعریف شما رو کرده از وقتی بن شدی هیتر مایکروسافت شدی:d انتظاری از شما نمیره از Xbox one خوشتون نیاد طبیعی هست:)

بنده کرمانشاه زندگی میکنم و هیچوقت نگفتم از همه امکانات لایو میتونم استفاده کنم اما با هزینه زیاد برای اینترنت سعی میکنم از حداقل هایی که میتونم نهایت استفاده رو ببرم.از قشر پردرآمد و پولدار هم نیستم بلکه هر چی حقوق میگیرم فعلا خدا زده تو سرم به جای اینکه پس انداز کنم خرج بازی و اینترنت میکنم:d
اصلا برام مهم نیست کی پشت سرم چی بگه چون نظرات فردی که اسم خودش رو بذاره فن بوی اصلا مهم نخواهد بود! و فرقی در واقعیت ایجاد نمیکنه. بهتره به جای اینکه حرفای بیربط بزنید جواب درست و حسابی بدی.
آقا جان من شما که راضی نبودی چرا خریدی؟همین یه سوال برام پیش اومده!
بعد هم Xbox Music تو نسل قبل رو خود من یکی استفاده می کردم با همین نت داغون ما جواب میداد بقیه البته نمی شد!
کارتش رو هم بعضی سایت ها میفروختن!
ببخشید از شما باید اجازه میگرفتم که کنسول رو بگیرم. من نسل هفتم هم هر دوی کنسول ها رو داشتم واسه انحصاری های هر دوشون اما لید پلتفرمم X360 بود چون کارایی بهتری برام داشت. اینبار قضیه فرق کرده و لید پلتفرمم PS4 خواهد بود. در ضمن شرایط من خیلی با شماها فرق داره.

آخرین ویرایش:
من هنوز یه نکته ای رو متوجه نشدم!کی میگه Plus بازی مجانی میده؟بازی مجانی رو مایکروسافت داره میده که گلدت تموم هم بشه بازی کار میکنه اما سونی در اصل بازی رو داره اجاره میده...از طرفی هم مایکروسافت داره بازیهاش بهتر میشه آخریش Sleeping Dogs بود که خب بازی بدی نیست...

به نظر من چندان بد نیست که کنسول چند کاره بشه , خوبم هست چون کار رو راحت تر میکنه. همونجا چتتو میکنی , بازیتو میکنی با اسکایپ حرف میزنی و... . ولی به شرطی که کنسول از هدف اصلی کار اصلیش دور نشه. کنسول برا بازی ساخته شده بیشتر هم باید روی بازی تمرکز بشه تا چیز های دیگه.

کاری به مایکرو ندارم
ولی هر دستگاهی که از اون حالتی که ساخته شده و از اون هدفش فاصله بگیره و بخواد 60 تا کار با هم بکنه (مثل همین پرینترهای 4 کاره که نتنها هیچ کدوم اون کارها بلکه کار خودش را هم انجام نمیده) باید فاتحش را خوند
کنسول بازی مال بازیه و فقط و فقط باید برای بازی برنامه ریزی شه و تمام تلاش برای ساخت بازیهای خوب برای اون باشه
نه اینکه برم باهاش چت کنم یا تلویزیون ببینم یا باهاش تماس بگیرم
به پیر، به پیغمبر برای تموم اون کارها وسیله هست

حرفت درست ولی یه کم در مورد پرینترهای 4 کاره بی انصافی کردی:d
نکته جالب اینه که کسی که در مورد یه چیز مشخص به خودش میباله دقیقا و دقیقا در اون مورد ضعف داره.نمونش نسل قبل که حتی در مواجهه با یه فایل mp3 ساده سکته مغزی میکرد و باید به روش عصر حجر باهاش حرف میزدی در صورتی که من خودم به شخصه از وقتی که کنسول رقیبش اومد دیگه به کمتر از فیلم بلوری رضایت نمیدم

من هنوز یه نکته ای رو متوجه نشدم!کی میگه Plus بازی مجانی میده؟بازی مجانی رو مایکروسافت داره میده که گلدت تموم هم بشه بازی کار میکنه اما سونی در اصل بازی رو داره اجاره میده...از طرفی هم مایکروسافت داره بازیهاش بهتر میشه آخریش Sleeping Dogs بود که خب بازی بدی نیست...

فک نکنم کسی حرف از Plus زده باشه :دی :-"

فک نکنم کسی حرف از Plus زده باشه :دی :-"
چند پست بالاتر عنوان شدش!:d
من خودمم احتمالا PS4 بگیرم چون واقعا بودجه ی X1 رو ندارم اما اینکه بگیم X1 امکاناتش به درد نمیخوره یا کم اهمیته یکم کم لطفیه...چند ماه پیش بود که خود مایکروسافت اعلام کرد بخش اعظمی از کاربران لایو وقت خودشون رو صرف نت فلیکس یا هولو+(!) میکنن این نشون میده که Xbox داره تبدیل میشه به یه وسیله ی چند کاره که کاربر خاصی رو هدف نمیگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or