Microsoft: دوران کنسول های تک منظوره به پایان رسیده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
21998330238875559634.png

مدیر برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello در CES 2014 اعلام کرده اند که مفهوم تک منظوره بودن کنسول ها فقط برای گیمینگ به گذشته تعلق دارد. ایشان طی سخنرانی خود گفته اند:
تفکرات در رابطه با اینکه یک کنسول، وسیله ای تک منظوره است به گذشته تعلق دارد. آینده آنها یک مشتری است که از قابلیت multi-tasking بهره می برد. یک دستگاه که دیگر فقط برای بازی در خانه ها نیست.
آقای Penello در بخش تجاری و فروش Xbox One حضور دارند و شعار مایکروسافت درباره این کنسول یعنی "همه چیز در یک دستگاه" را احتمالا به خاطر دارید. این بدین معنی است که کنسول جدید ساخته این شرکت علاوه بر اجرای بازی ها، سرگرمی های متعددی را نیز ارائه می کند. در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است. این مورد چندان جای تعجب هم ندارد زیرا مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.
نظر شما درباره صحبت آقای Albert Penello چیست؟
Gamespot

کنسول باید چند منظوره باشه درست مثل تلفن های همراه هوشمند !

مایکروسافت هم از بدو ورود به صنعت سرگرمی ها ، سعی کرده تجربه ی نابی از مولتی مدیا و گیمینگ رو بر روی پلتفرم های خودش به ارمغان بیاره.

ما که به مایکروسافت اطمینان داریم و به تصمیماتش هم احترام میذاریم.

این که یک وسیله بتونه چند تا کار رو انجام بده خیلی خوبه ، ولی هر وسیله ای یک هدف اصلی داره که برای موفقیت باید اون هدف اصلی رو به بهترین شکل ارائه داد ، مخصوصا کنسول بازی که اختلاف اهمیت بین اون هدف اصلی ( یعنی بازی کردن ) و بقیه موارد خیلی زیاده ... چون مسلما اکثریت افرادی که سراغ کنسول بازی میرن Game براشون از هر چیزی واجب تره . وسایل چند رسانه ای دیگه ای هستند که اهمیت و استفاده شون خیلی خیلی بیشتر از چند رسانه ای بودن کنسوله ... مثل Smart Phone ها و Smart TV ها و Tablet ها که میشه گفت الان بقدری فراگیر هستن که باعث میشه کمتر کسی برای برطرف کردن نیازهای Multimedia به سراغ کنسول بازی بره .

پس نتیجه میگیریم این تحلیل MS نمیتونه خیلی درست باشه چون کنسولی که برای بازی کردن ساخته شده و بیشترین تمرکز رو روی این موضوع داره ( ویا حتی فقط و فقط به بازی کردن خلاصه میشه ) مهمتر از کنسولی هست که میشه باهاش کارایی رو انجام داد که وسایل دیگه خیلی راحتتر و بهتر انجام میدن .

بنظر من این که یه کنسول در کنار گیم کارهای دیگه رو بتونه انجام بده خیلی هم خوبه ولی نه در اون حدی که اختلاف قدرت کنسول با رقیبش 53% باشه و نتونه بعضی از بازیها رو 1080p اجرا کنه

یعنی الان XBox One چه کارای خاصی انجام می‌ده که PS4 انجام نمی‌ده؟!
اقتضای زمان و پیشرفت تکنولوژی بوده که کنسول‌ها دیگه فقط وسیله اجرای بازی (به تنهایی) نیستن، هر کس دیگه‌ای هم به جای مایکروسافت توی این صنعت بود الان به این نتیجه رسیده بود! همونطور که سازنده‌های گوشی‌های همراه مدت‌هاست به این نتیجه رسیدن.

من حرفشو قبول دارم البته نباید دیگه خیلی برن دنبال بخش سرگرمی طوری که به بخش مربوط به گیمینگ کنسول لطمه وارد بشه با این کار تنها عمر کنسول کم میکنن که این نه تنها به ضرر ماکروسافت به ضرر سونی هم هست.تا اینجا هم به نظر من کنسول قابل قبولی بوده.بازی هایی هم که تا الان روی کنسول انجام دادم راضی کننده بودن برای من

یعنی الان XBox One چه کارای خاصی انجام می‌ده که PS4 انجام نمی‌ده؟!
اقتضای زمان و پیشرفت تکنولوژی بوده که کنسول‌ها دیگه فقط وسیله اجرای بازی (به تنهایی) نیستن، هر کس دیگه‌ای هم به جای مایکروسافت توی این صنعت بود الان به این نتیجه رسیده بود! همونطور که سازنده‌های گوشی‌های همراه مدت‌هاست به این نتیجه رسیدن.
نكته ي جالبي گفتي افشين.;;)

اينقدر تو اين چند وقته شنيديم كه وان غير از گيم كاراي ديگه هم ميكنه همه باور كرديم كه خيلي كارا ميكنه اما الان كه فكرشو ميكنم ميبينم كه PS4 هم همه ي اونا رو داره حالا يه ذره كمتر يا بيشتر

- - -ویرایش - - -

من حرفشو قبول دارم البته نباید دیگه خیلی برن دنبال بخش سرگرمی طوری که به بخش مربوط به گیمینگ کنسول لطمه وارد بشه با این کار تنها عمر کنسول کم میکنن که این نه تنها به ضرر ماکروسافت به ضرر سونی هم هست.تا اینجا هم به نظر من کنسول قابل قبولی بوده.بازی هایی هم که تا الان روی کنسول انجام دادم راضی کننده بودن برای من
حالا به جنگ كنسولي كاري ندارم ولي واقعا با بازياي لانچ حال كردي و راضي بودي؟ در مقايسه با بازيهاي اين نسل واقعا تا اينجاي كار وان و فور خيلي ضعيف بودن و لانچشون خيلي كسل كننده بوده البته به شخصه فورزا رو استثنا ميكنم

من معتقدم که باید هدف اصلی مایکروسافت ساخت Game باشه و به عنوان موارد ثانویه بره سراغ قابلیت های دیگه.تا اینجا هم مایکرو همین کارو کرده و واسه شروع نسل کلی بازی معرفی کرده و از طرفی هم تونسته سایر سرگرمی ها هم برای کنسولش داشته باشه.باید کسانی که کنسول رو میخرن ازش راضی باشن که بقیه رو نمیدونم اما من شخصا از Xbox one راضی هستم و کنسول بسیار خوبی هست.

این قسمت از متن خبر واقعا قابل تامله:
در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است

نشون میده استقبال شده و همین واسه مایکروسافت مهمه .

تنها انتقاد و گله ای که از مایکرسافت دارم واسه بها ندادن به استدیوهای بازی برای ساخت انحصاری های بیشتر هستش دقیقا کاری که سونی انجام میده. حالا واسه اول نسل خدا رو شکر مایکرو در زمینه بازیهای انحصاری خوب شروع کرده امیدوارم تا آخر هم همین روند رو ادامه بده.

آخرین ویرایش:
فقط یه چیز میگم:
gaming console
والا من از کنسول یه چیز می خوام :
بازی!
البته بماند بعضی واسه پخش بلوری ps3 گرفتن که گند مولتی ریجن نبودنش در اومد......

فرق میکنه کنسولی که برای گیمینگ طراحی و ساخته شده ولی امکانات دیگه هم در اختیار گیمینگ قرار میده، با دستگاهی که یکی از امکاناتش گیمینگ هست!! تفاوتش هم واضح بوده تا اینجا ;)

حالا به جنگ كنسولي كاري ندارم ولي واقعا با بازياي لانچ حال كردي و راضي بودي؟ در مقايسه با بازيهاي اين نسل واقعا تا اينجاي كار وان و فور خيلي ضعيف بودن و لانچشون خيلي كسل كننده بوده البته به شخصه فورزا رو استثنا ميكنم
کلا 3 تا بازی خریدم.DR3 , FORZA 5 , BF4 از هرسه هم راضی بودم(RYSE نخریدم)..این بازی ها هم با دید این که به عنوان بازی های لانچ کنسول هستن خیلی خوب بودن.هر چند که من خودم از FORZA5 , DR3 لذت کاملو بردم.بازی هایی هم که قراره عرضه بشن هم قابل قبولن.مثلا TITANFALL .

مثل اينكه بعضى از افراد مى خوان دوباره دعوا راه بندازن !خوب حرفش درست هست ولى نه اينكه با استفاده از سرگرمى به اصل كنسول صدمه بزنن اين حركت اشتباهه

کلا 3 تا بازی خریدم.DR3 , FORZA 5 , BF3 از هرسه هم راضی بودم(RYSE نخریدم)..این بازی ها هم با دید این که به عنوان بازی های لانچ کنسول هستن خیلی خوب بودن.هر چند که من خودم از FORZA5 , DR3 لذت کاملو بردم.بازی هایی هم که قراره عرضه بشن هم قابل قبولن.مثلا TITANFALL .
من قطعا لانچ ويندو و يا بازياي كه ميخوان بيان منظورم نيست مشخصا در مورد لانچ صحبت ميكنم. بازيهاي مولتي كه رو همين نسل هم اومدن و انحصاريا هم به قول معروف ولرم بودن و خيلي توجيهي نداره بالاي دو ميليون آدم براشون پول بده. اين قضيه هست تا بازيايي مثل ويچر و QB و Order از راه برسن تا يواش يواش آب از لب و دهن آدم راه بيفته ولي بپذير تا اينجاي كار خيلي جالب نبوده البته هميشه همينطوره و لانچ معمولا جالب نيست

کلا 3 تا بازی خریدم.DR3 , FORZA 5 , BF3 از هرسه هم راضی بودم(RYSE نخریدم)..این بازی ها هم با دید این که به عنوان بازی های لانچ کنسول هستن خیلی خوب بودن.هر چند که من خودم از FORZA5 , DR3 لذت کاملو بردم.بازی هایی هم که قراره عرضه بشن هم قابل قبولن.مثلا TITANFALL .
:d

امیدواریم ! :d

:d
مطمئنا اگه من میخواستم بهترین کیفیت در BF4 داشته باشم میرفتم یک PC خوب میخریدم تا بازی به صورت 1080p و 60 فریم ثابت بازی کنم:d
بهتره بحث مقایسه هم تو این تاپیک درموردش صحبتی نشه چون قبلا همه چی مشخص شده

منظورش اين نبود اشتباهي به جاي BF4 نوشتي BF3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or