Microsoft: دوران کنسول های تک منظوره به پایان رسیده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
21998330238875559634.png

مدیر برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello در CES 2014 اعلام کرده اند که مفهوم تک منظوره بودن کنسول ها فقط برای گیمینگ به گذشته تعلق دارد. ایشان طی سخنرانی خود گفته اند:
تفکرات در رابطه با اینکه یک کنسول، وسیله ای تک منظوره است به گذشته تعلق دارد. آینده آنها یک مشتری است که از قابلیت multi-tasking بهره می برد. یک دستگاه که دیگر فقط برای بازی در خانه ها نیست.
آقای Penello در بخش تجاری و فروش Xbox One حضور دارند و شعار مایکروسافت درباره این کنسول یعنی "همه چیز در یک دستگاه" را احتمالا به خاطر دارید. این بدین معنی است که کنسول جدید ساخته این شرکت علاوه بر اجرای بازی ها، سرگرمی های متعددی را نیز ارائه می کند. در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است. این مورد چندان جای تعجب هم ندارد زیرا مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.
نظر شما درباره صحبت آقای Albert Penello چیست؟
Gamespot

خیلی چیزاش! از APP های Music و Video که داره استفاده میکنم.دقیقا از Skype استفاده میکنم.از یه سری APP های عالی دیگری که داره استفاده میکنم! چند تا App با حال هم در مورد تماشای فیلم و سریال و موزیک ویدئو داره که شدیدا معتادش شدم

یعنی شما الان داری پول میدی و فیلم سریال میبینی رو کنسولت دیگه، درسته؟ من نمی خوام گیر بدم ولی واقعا کنجکاوم بدونم، ایا app هست که بشه مجانی فیلم ها و سریال ها رو روش دید؟ اگر اره اسمش چیه.

واسه یه بچه 14-15 ساله یا کمتر کنسول یعنی فقط بازی ولی وقتی طرف سنش بیشتر میشه همه چیزو توی بازی نمیبینه و از امکانات جانبی کنسول هم استفاده میکنه!

در جواب اون دوستانی که میگن این امکانات توی ایران جواب نمیده و ماکروسافت زیر سوال میبرن بهتره یه نگاهی به خودشون بکنن و بفهمن مشکل از اوناست نه ماکروسافت!!!!!

سرویس لایو هم خود ماکروسافت وارد کنسول های بازی کرد و سونی اومد کپی کرد سیستمو و هر جا سونی کپی کنه خوبه هر جا کپی نکنه اون سرویس بدرد نخوره!!!!!:|

یعنی آدم با خوندن این نظرات بچه گانه فقط یه چیزو میفهمه اونم اینه که هر روز اینجا بیشتر شبیه مهدکودک میشه!:-&

اگه یه کنسول بازیای خوبی داشته باشه و ازاین نظر کم نیاره هیچ ایرادی نداره که این امکانات رو هم کنارش داشته باشه شرایط وان الان دقیقا اینجوریه یه عالمه بازی با کیفیت مولتی و به تعداد مناسب بازی انحصاری داره که واسش عرضه شدنو میخوان عرضه شن الان کاملترین کنسول دنیا که بازیای با کیفیتو کنار سایر امکانات +کینکت ارائه میده همین وانه سیستم عامل فوق العاده با سرعت پردازش عالی و بی رقیب از وان واقعا یه کنسول چند رسانه ای و بی نقص ساختن که تو نقدای کنسولم بهش اشاره شده

یعنی شما الان داری پول میدی و فیلم سریال میبینی رو کنسولت دیگه، درسته؟ من نمی خوام گیر بدم ولی واقعا کنجکاوم بدونم، ایا app هست که بشه مجانی فیلم ها و سریال ها رو روش دید؟ اگر اره اسمش چیه.

بله البته من بیشتر از مجانی هاش استفاده میکنم. Cracle و CW و یه چند تا دیگه از APP ها رایگان هستن.یه سری App دیگه هم مثلا VEVO و ... موزیک ویدئو به صورت مجانی میشه استریم کرد.

------------------------

الان به لطف Xbox one تو حونه ما همه دارن کم کم با Game ارتباط برقرار می کنند مثلا پدر من که همیشه منو بابت Game و ... منع میکرد الان چون داره از امکانات multi-tasking ایکس باکس وان استفاده میکنه ناخوداگاه داره دیدش نسبت به Game هم تغییر میکنه.دیروز مثلا از بازی کینکت اسپرت خیلی استقبال کرد و میگفت کینکت واقعا چیز خوبیه که باعث میشه دیگه کم پای کنسول فقط دراز بکشی!! کلا سیاست مایکروسافت در مورد Xbox one رو خیلی می پسندم و از اون روزی که Xbox one خریدم هر چی فامیل داشتیم که اصلا تا حالا تو زندگیشون کنسول نداشتن با دیدن Xbox one تصمیم گرفتن یکی بخرن! همشون میگن این یه چیزی فراتر از یک کنسول هستش !منم همش پز میدم باهاش هی میگم Xbox go to internet explorer و Xbox go to skype :d

کلا امکانات جانبی حوبه که برا کنسول عرضه میشه ولی نباید از هدف اصلیش که گیم فاصله بگیره فکر کنم خود مایکرو فن ها میپذیرند این قضیه رو
مایکروسافت امکانات خوبی عرضه کرده برا xblولی بعضی از چیز های که عرضه کرده بیخودی بود یعنی بدرد نمیخوره
کنسول باید هذف اصلیش گیم باشه و بعد چیز های دیگه

کلا امکانات جانبی حوبه که برا کنسول عرضه میشه ولی نباید از هدف اصلیش که گیم فاصله بگیره فکر کنم خود مایکرو فن ها میپذیرند این قضیه رو
مایکروسافت امکانات خوبی عرضه کرده برا xblولی بعضی از چیز های که عرضه کرده بیخودی بود یعنی بدرد نمیخوره
کنسول باید هذف اصلیش گیم باشه و بعد چیز های دیگه

روزبه جان منم دقیقا با اون بخش از حرفات که میگی کنسول باید هدف اصلیش گیم باشه موافقم و اتفاقا مایکروسافت هم هدف اصلیش گیمه و این امکانات جانبی رو به عنوان مورد ثانویه در کنار کنسولش گذاشته و من چیز به درد نخوری تا حالا تو Xbox live ندیدم.جالبه حتی سونی هم واسه PS4 داره این کارو میکنه البته به صورت نامحسوس تر. با این حال مایکروسافت باید حواسش جمع باشه که روی بازیها به مانند سونی بیشتر سرمایه گذاری کنه.

واسه یه بچه 14-15 ساله یا کمتر کنسول یعنی فقط بازی ولی وقتی طرف سنش بیشتر میشه همه چیزو توی بازی نمیبینه و از امکانات جانبی کنسول هم استفاده میکنه!

در جواب اون دوستانی که میگن این امکانات توی ایران جواب نمیده و ماکروسافت زیر سوال میبرن بهتره یه نگاهی به خودشون بکنن و بفهمن مشکل از اوناست نه ماکروسافت!!!!!

سرویس لایو هم خود ماکروسافت وارد کنسول های بازی کرد و سونی اومد کپی کرد سیستمو و هر جا سونی کپی کنه خوبه هر جا کپی نکنه اون سرویس بدرد نخوره!!!!!:|

یعنی آدم با خوندن این نظرات بچه گانه فقط یه چیزو میفهمه اونم اینه که هر روز اینجا بیشتر شبیه مهدکودک میشه!:-&

عزیزی که با خوندن پست ما خندت میگیره و فکر میکنی اینجا مهد کودکه! سرویس بازی آنلاین روی کنسول، اولین بار به دست سگا مورد استفاده قرار گرفت! بعد از اون روی XBOX ORIGINAL و PS2 شاهدش بودیم. روی XB360 و PS3 هم که خوب به طور کامل پیاده شد.

سیستم مولتی مدیا هم خوبه! ولی در شرایطی که باعث ایجاد مشکل توی پرفرمنس بازی ها نشه! توی PS3 باعث بالا رفتن قیمت کنسول شد و ضررشم سونی داد! بعدشم تقریبا توی زمینه ی مولتی مدیا و کارهای جانبی، PS4 چیزی از XBO کم نداره و چیزهای اضافه هم هست! در مجموع تو یه سطحن!

ولی علاوه بر امکانات جانبی، سخت افزار قوی تر که اثباتشم دیگه مشخصه ( البته اگه از اون دسته افرادی که BF4 رو روی XBO بهتر میدونن نباشید )، قیمت پایین تری هم داره!

حالا نمیدونم چیرو میخواید کتمان کنید! خوب از بازی های XBO بیشتر خوشتون میاد یا با اونا بیشتر حال میکنید، حرف حسابه! نظرتونم قابل احترام! دلیلی نداره چیزی که دوست ندارید رو تخریب کنید خو!

عزیزی که با خوندن پست ما خندت میگیره و فکر میکنی اینجا مهد کودکه! سرویس بازی آنلاین روی کنسول، اولین بار به دست سگا مورد استفاده قرار گرفت! بعد از اون روی XBOX ORIGINAL و PS2 شاهدش بودیم. روی XB360 و PS3 هم که خوب به طور کامل پیاده شد.

سیستم مولتی مدیا هم خوبه! ولی در شرایطی که باعث ایجاد مشکل توی پرفرمنس بازی ها نشه! توی PS3 باعث بالا رفتن قیمت کنسول شد و ضررشم سونی داد! بعدشم تقریبا توی زمینه ی مولتی مدیا و کارهای جانبی، PS4 چیزی از XBO کم نداره و چیزهای اضافه هم هست! در مجموع تو یه سطحن!

ولی علاوه بر امکانات جانبی، سخت افزار قوی تر که اثباتشم دیگه مشخصه ( البته اگه از اون دسته افرادی که BF4 رو روی XBO بهتر میدونن نباشید )، قیمت پایین تری هم داره!

حالا نمیدونم چیرو میخواید کتمان کنید! خوب از بازی های XBO بیشتر خوشتون میاد یا با اونا بیشتر حال میکنید، حرف حسابه! نظرتونم قابل احترام! دلیلی نداره چیزی که دوست ندارید رو تخریب کنید خو!
دوست عزیز توی یک سطح نیستن بر خلاف باور شما
ممکنه برای ما که تو ایران هستیم تازه اون هم تقریبا توی یک سطح باشن اما برای بقیه کشور ها اینطور نیست به عنوان مثال می شه همین فرستنده پالس اینفرارد X1 رو گفت که می شه اکثر وسایل الکترونیکی رو با اون کنترل کرد و ...

بعدشم تقریبا توی زمینه ی مولتی مدیا و کارهای جانبی، PS4 چیزی از XBO کم نداره و چیزهای اضافه هم هست! در مجموع تو یه سطحن!

من نه سونی هیتر هستم و نه یه مایکرو فن بی منطق! همیشه هم میگم که ضعفهای مایکرو نسبت به سونی چیه و بازم میگم اما در مورد امکانات لایو و همچنین multi-taskingایکس باکس وان بهتر از PS4 هست.اصلا این شعار Xone که میگه All in one به همین دلیل ایجاد شده که امکانات Entertainment زیادی داره.حالا کاری ندارم خوب یا بد که این موضوع کاملا سلیقه ای هست یکی مثل من خوشش میاد شاید کسی هم باشه بدش بیاد.

دنیا داره به سمت تخصصی تر شدن می ره در هر چیزی که بشه فکرش رو کرد،هستند وسیله های که چند تا کار رو انجام می دن ولی به همون نسبت هم کیفیت افت می کنه این دیگه یک چیز واضح هست فرقی هم نداره مایکرو حرف مخالفش رو بزنه یا سونی....

اما من شخصا از Xbox one راضی هستم و کنسول بسیار خوبی هست.
500 دلار اونم با وضع دلار تو ایران بدی به دستگاه بعد بیا راضی نباش تورخدا :دی البته چون PS4 نداری راضی هستی. منی که هر دوشون رو تا دلت بخواد تست کردم و الان هم One دارم (تا چند هفته بعد PS4 خودم هم میرسه) از روزی که One گرفتم، فقط 5 ساعت باهاش Ryse بازی کردم و الان اصلا خوشم نمیاد روشنش هم کنم چون واقعا در مقابل PS4 نا امید کننده هست.

در ضمن میشه بپرسم شما کجا زندگی میکنی؟ چون اگه تو ایران باشی، با این وضع اینترنتی که ما داریم فیلم که هیچی، چهارصد سال طول میکشه بخوای بری یه یکی از دوستات پیام بدی و یا بخوای اچیومنت هات رو ببینی. حالا شما چطوری از کلیه لایو نهایت استفاده رو میبری خدا داند :دی شاید هم از قشر پرسرعت جامعه هستید و هزینه اینترنت 4 مگ براتون مشکلی ایجاد نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or