Microsoft: دوران کنسول های تک منظوره به پایان رسیده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
21998330238875559634.png

مدیر برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello در CES 2014 اعلام کرده اند که مفهوم تک منظوره بودن کنسول ها فقط برای گیمینگ به گذشته تعلق دارد. ایشان طی سخنرانی خود گفته اند:
تفکرات در رابطه با اینکه یک کنسول، وسیله ای تک منظوره است به گذشته تعلق دارد. آینده آنها یک مشتری است که از قابلیت multi-tasking بهره می برد. یک دستگاه که دیگر فقط برای بازی در خانه ها نیست.
آقای Penello در بخش تجاری و فروش Xbox One حضور دارند و شعار مایکروسافت درباره این کنسول یعنی "همه چیز در یک دستگاه" را احتمالا به خاطر دارید. این بدین معنی است که کنسول جدید ساخته این شرکت علاوه بر اجرای بازی ها، سرگرمی های متعددی را نیز ارائه می کند. در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است. این مورد چندان جای تعجب هم ندارد زیرا مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.
نظر شما درباره صحبت آقای Albert Penello چیست؟
Gamespot

500 دلار اونم با وضع دلار تو ایران بدی به دستگاه بعد بیا راضی نباش تورخدا :دی البته چون PS4 نداری راضی هستی. منی که هر دوشون رو تا دلت بخواد تست کردم و الان هم One دارم (تا چند هفته بعد PS4 خودم هم میرسه) از روزی که One گرفتم، فقط 5 ساعت باهاش Ryse بازی کردم و الان اصلا خوشم نمیاد روشنش هم کنم چون واقعا در مقابل PS4 نا امید کننده هست.

منم به زودی PS4 میگیرم پس هیچ ربطی به بحث 500 دلار و ... نداره:d من برعکس از روزی که one گرفتم متوجه گذشت زمان نمیشم اینقدر خوبه:d ضمنا فردین جان ، میلاد تعریف شما رو کرده از وقتی بن شدی هیتر مایکروسافت شدی:d انتظاری از شما نمیره از Xbox one خوشتون نیاد طبیعی هست:)

در ضمن میشه بپرسم شما کجا زندگی میکنی؟ چون اگه تو ایران باشی، با این وضع اینترنتی که ما داریم فیلم که هیچی، چهارصد سال طول میکشه بخوای بری یه یکی از دوستات پیام بدی و یا بخوای اچیومنت هات رو ببینی. حالا شما چطوری از کلیه لایو نهایت استفاده رو میبری خدا داند
biggrin1.gif
شاید هم از قشر پرسرعت جامعه هستید و هزینه اینترنت 4 مگ براتون مشکلی ایجاد نمیکنه.

بنده کرمانشاه زندگی میکنم و هیچوقت نگفتم از همه امکانات لایو میتونم استفاده کنم اما با هزینه زیاد برای اینترنت سعی میکنم از حداقل هایی که میتونم نهایت استفاده رو ببرم.از قشر پردرآمد و پولدار هم نیستم بلکه هر چی حقوق میگیرم فعلا خدا زده تو سرم به جای اینکه پس انداز کنم خرج بازی و اینترنت میکنم:d

آخرین ویرایش:
من نه سونی هیتر هستم و نه یه مایکرو فن بی منطق! همیشه هم میگم که ضعفهای مایکرو نسبت به سونی چیه و بازم میگم اما در مورد امکانات لایو و همچنین multi-taskingایکس باکس وان بهتر از PS4 هست.اصلا این شعار Xone که میگه All in one به همین دلیل ایجاد شده که امکانات Entertainment زیادی داره.حالا کاری ندارم خوب یا بد که این موضوع کاملا سلیقه ای هست یکی مثل من خوشش میاد شاید کسی هم باشه بدش بیاد.
شما که فن با منطق مایکروسافت هستی بفرما بگو که دقیقاً کدوم امکانات XBL بهتر از PSN ـه؟:-/ ( البته به غیر از ریسور TV چون کنسول گیمینگ کارش چیزه دیگه ایه و اونم ربطی به XBL نداره ، Cracle رو هم مثال نزن چون اینارو PS4 هم داره بعلاوه ی Hulu , RedBox , Amazon , Laugh Factory , MLS .... )

شما که فن با منطق مایکروسافت هستی بفرما بگو که دقیقاً کدوم امکانات XBL بهتر از PSN ـه؟:-/ ( البته به غیر از ریسور TV چون کنسول گیمینگ کارش چیزه دیگه ایه و اونم ربطی به XBL نداره ، Cracle رو هم مثال نزن چون اینارو PS4 هم داره بعلاوه ی Hulu , RedBox , Amazon , Laugh Factory , MLS .... )

ببین اصلا دوست ندارم این بحث مقایسه ای رو دیگه انجام بدم و قبلا با بن شدن های مکرر دیگه از این بحث ها دور شدم! این اعتقاد منه که سونی تو انحصاری سرتره مایکرو هم توی خدمات آنلاینش و همچنین Entertainment و رابط کاربری بهتر از سونی هستش.من معتقدم جفت این دو کنسول باید آدم داشته باشه.فعلا one رو دارم به زودی هم PS4 میره کنارش اون موقع هست که فکر کنم دیگه حتی وقت خوابیدن هم پیدا نکنم!

500 دلار اونم با وضع دلار تو ایران بدی به دستگاه بعد بیا راضی نباش تورخدا :دی البته چون PS4 نداری راضی هستی. منی که هر دوشون رو تا دلت بخواد تست کردم و الان هم One دارم (تا چند هفته بعد PS4 خودم هم میرسه) از روزی که One گرفتم، فقط 5 ساعت باهاش Ryse بازی کردم و الان اصلا خوشم نمیاد روشنش هم کنم چون واقعا در مقابل PS4 نا امید کننده هست.

در ضمن میشه بپرسم شما کجا زندگی میکنی؟ چون اگه تو ایران باشی، با این وضع اینترنتی که ما داریم فیلم که هیچی، چهارصد سال طول میکشه بخوای بری یه یکی از دوستات پیام بدی و یا بخوای اچیومنت هات رو ببینی. حالا شما چطوری از کلیه لایو نهایت استفاده رو میبری خدا داند :دی شاید هم از قشر پرسرعت جامعه هستید و هزینه اینترنت 4 مگ براتون مشکلی ایجاد نمیکنه.
آقا جان من شما که راضی نبودی چرا خریدی؟همین یه سوال برام پیش اومده!
بعد هم Xbox Music تو نسل قبل رو خود من یکی استفاده می کردم با همین نت داغون ما جواب میداد بقیه البته نمی شد!
کارتش رو هم بعضی سایت ها میفروختن!

کاملا با حرف های این آقا مخالفم :)
کنسول فقط واسه بازی کردنه نه هیچ چیز دیگه !
تلفن همراه رو هم فقط باید باهاش تماس گرفت و اس ام اس زد ...
اصلا با فلسفه ی تبلت و غیره هم مخالفم . به جای تبلت باید کتاب خوان گرفت ...
با فلسفه ی سیستم عامل ها هم مخالفم به این شکل , PC فقط باید DOS داشته باشه و نه چیز دیگه !
اصن من با نوآوری و پیشرفت مخالفم , همه ی تکنولوژی ها باید برگردن به سال 1990 میلادی :)

ببین اصلا دوست ندارم این بحث مقایسه ای رو دیگه انجام بدم و قبلا با بن شدن های مکرر دیگه از این بحث ها دور شدم! این اعتقاد منه که سونی تو انحصاری سرتره مایکرو هم توی خدمات آنلاینش و همچنین Entertainment و رابط کاربری بهتر از سونی هستش.من معتقدم جفت این دو کنسول باید آدم داشته باشه.فعلا one رو دارم به زودی هم PS4 میره کنارش اون موقع هست که فکر کنم دیگه حتی وقت خوابیدن هم پیدا نکنم!
قسمت هایی که Bold شده رو به دقت یه نگاه بنداز.
حرفات همش ضدونقیض هست..حالا بقیه حرفات رو کار ندارم ولی الان کجا مایکرو Entertainment بهتری از سونی داره؟؟؟ یا شاید هم ما سونی فن ها معنی Entertainment رو نمیدونیم!!!!
فک کنم شما اصلا نه فن مایکرو هستی نه فن سونی چون خیلی چیزا داره این قضیه رو نشون میده. . . .

بخاطر مقایسه کردن بن نشدی که!! بخاطر چیزای دیگه بن شدی وگرنه آدمی که دم از منطقی بودن میزنه باید پشت حرفی که میزنه یه منطق محکمی باشه! 7 ساله ما داریم اینو میشنویم که امکانات لایو بهتره... ولی هیچ وقت از این امکانات برای ما اهل جاهلیت پرده برداری نشد :( بهرحال بیشتر دوستانی که تجربه ی کار کردن با دو کنسول رو داشتند خیلی قشنگ و واضح میتونن نظر بدن که کدوم سرویس بهتر عمل کرده ، اکثر review ها هم مصداق این قضیه هستن :)
تو همین سالی که گذشت سونی با عناوینی که عرضه کرد واسه من تفاوتی 0 تا 100 با عملکرد مایکروسافت داشت و اگه بگم من عقیده دارم سونی تو این سال بهتر عمل کرده دلیلی دارم واسش ولی وقتی شما میگی امکانات لایو بهتره و دلیلی هم نداری میتونه به این دلیل باشه که واقعاً نمیدونی چی باید بگی و فقط از روی فن بازی داری این حرف رو میزنی.

بخاطر مقایسه کردن بن نشدی که!! بخاطر چیزای دیگه بن شدی وگرنه آدمی که دم از منطقی بودن میزنه باید پشت حرفی که میزنه یه منطق محکمی باشه! 7 ساله ما داریم اینو میشنویم که امکانات لایو بهتره... ولی هیچ وقت از این امکانات برای ما اهل جاهلیت پرده برداری نشد :( بهرحال بیشتر دوستانی که تجربه ی کار کردن با دو کنسول رو داشتند خیلی قشنگ و واضح میتونن نظر بدن که کدوم سرویس بهتر عمل کرده ، اکثر review ها هم مصداق این قضیه هستن :)
تو همین سالی که گذشت سونی با عناوینی که عرضه کرد واسه من تفاوتی 0 تا 100 با عملکرد مایکروسافت داشت و اگه بگم من عقیده دارم سونی تو این سال بهتر عمل کرده دلیلی دارم واسش ولی وقتی شما میگی امکانات لایو بهتره و دلیلی هم نداری میتونه به این دلیل باشه که واقعاً نمیدونی چی باید بگی و فقط از روی فن بازی داری این حرف رو میزنی.

من آخرش مایکرو فن هستم یا نه؟:d
:arrowd::arrowd::arrowd:

فک کنم شما اصلا نه فن مایکرو هستی نه فن سونی چون خیلی چیزا داره این قضیه رو نشون میده. . . .

بی خیال ادامه ندم بهتره.دارم از سوی دوستان به چیزای عجیبی متهم میشم:d نه سونی فن نه مایکرو فن چه جالب:d

منم به زودی PS4 میگیرم پس هیچ ربطی به بحث 500 دلار و ... نداره:d من برعکس از روزی که one گرفتم متوجه گذشت زمان نمیشم اینقدر خوبه:d ضمنا فردین جان ، میلاد تعریف شما رو کرده از وقتی بن شدی هیتر مایکروسافت شدی:d انتظاری از شما نمیره از Xbox one خوشتون نیاد طبیعی هست:)

بیاین به نظرات یکدیگر احترام بگذاریم :| :دی آقا ایشون خوشش نیومده دیگه :دی

در ضمن تو ایران بیشتر این امکانات هر دو کنسول بدرد نمی خورن:| و کلأ تو ایران اهمّیّتی ندارن :دی فردا پس فردا دیدی PSN و XBL هم هیتلر شدن :دی

آقا جان من شما که راضی نبودی چرا خریدی؟همین یه سوال برام پیش اومده!
بعد هم Xbox Music تو نسل قبل رو خود من یکی استفاده می کردم با همین نت داغون ما جواب میداد بقیه البته نمی شد!
کارتش رو هم بعضی سایت ها میفروختن!

خریده بوده امتحان کنه دیگه :دی

بی خیال ادامه ندم بهتره.دارم از سوی دوستان به چیزای عجیبی متهم میشم:d نه سونی فن نه مایکرو فن چه جالب:d
شک نکن!!!
یعنی تنها جایی که از حرفهای من رو تونستی نقل قول کنی فقط همین یک قسمتش بود...چی بگم والا!!!
فقط به شما میتونم بگم رجوع کنید به همون پست اول بنده...
قسمت های بولد شده رو بخون ، با یه 2 . 2 تای ساده میتونی قضیه رو بفهمی که من چی گفتم!!!

خب الان با این تیکه واضح ـی که انداخت قصد ثابت کردن چی رو داشت ؟ با این بی اخلاقی ها ملت ترغیب به خریدن کنسول نمیشن .. ؛ کار خودتون رو کنید ؛ کنسول سازان ( ! ) نیازی به نصیحت ندارن .

کنسول بازی اسمش بیانگر دلیل اصلی خریدش هست و تا اینجا فکر نکنم کسی باشه که اولویتش رو چیزی غیر این قرار بده.
خب پس باید تمرکز اصلیش هم روی همین محور باشه و اگه تونست قابلیت های دیگه رو اضافه کنه.
حالا این امکانات وقتی ارزشمنده که منی که تو "ایران" زندگی میکنم بتونم استفاده کنم ازش.
تو شرایط فعلی که همه چی و هر جایی میخای تو نت بچرخی میری تو بن بست این امکانات اضافی به چه کاره من میاد؟!!!
تعریف از امکانی که قابل استفاده برای فرد نیست مثل بالارفتن از ..... :d

شک نکن!!!
یعنی تنها جایی که از حرفهای من رو تونستی نقل قول کنی فقط همین یک قسمتش بود...چی بگم والا!!!
فقط به شما میتونم بگم رجوع کنید به همون پست اول بنده...
قسمت های بولد شده رو بخون ، با یه 2 . 2 تای ساده میتونی قضیه رو بفهمی که من چی گفتم!!!

واسه اینکه نمخیوام این بحث رو ادامه بدم مثل بچه ها که این میگه مال من بهتره اونم میگه نه مال من بهتره!! منظورم از مقایسه ای اینه که بخوام با مقایسه کردن یه کنسول رو نسبت به دیگری بکوبم.دیدی که این کارو نکردم و هر دو کنسول رو در یک زمینه بهتر از اون یکی دونستم یعنی از نظر من برابرن.لطفا این بحث رو ادامه ندید.ممنون

این مثال موبایل که زیاد هم استفاده میشه ، به نظرم ربط مستقیمی به کنسول ها و کلاً وسایل داخل خونه نداره ! :دی
موبایل اومده جای دوربین و موزیک پلیر و کارهای اینترنتی و ... رو گرفته ، ولی دلیلش چی بوده ؟! چون اینا وسایل همراه بودن و انسان به عنوان موجودی که تا وزن خاصی رو میتونه تحمل کنه و 2 تا دست بیشتر نداره ، به این نتیجه رسیده که حمل یه وسیله کوچیک و سبک که میتونه عکس و فیلم بگیره ، آهنگ پخش کنه ، بازی اجرا کنه و ... خیلی راحت تر از اینه که توی یه جیب ـمون دوربین عکاسی بذاریم ، توی کیف ـمون دوربین فیلمبرداری قرار بدیم ، یه موزیک پلیر هم توی اون یکی جیب بذاریم ، یه لپتاپ هم روی کول ـمون بندازیم و یه وسیله هم برای تماس گرفتن حمل کنیم. به جاش میتونیم همه اینا رو توی یه وسیله چند سانتی و چند ده گرمی به نام موبایل با خودمون حمل کنیم.
از اون طرف وسایل داخل خونه رو کسی قرار نیست با خودش این ور اون ور ببره. یه بار فلان چیز رو میخره و تا 5 سال زیر میز داره برای خودش زندگی میکنه ! :دی یعنی کسی که کامپیوتر دم دستش هست و میتونه راحت باهاش کارهای اینترنتی و اسکایپ و فلان و چنان رو انجام بده ، یا کسی که پخش کننده DVD و Blu-Ray داره ، میتونه خیلی راحت کنار اینا یه کنسول بازی هم بذاره و باهاش کار کنه. حجم هرکدوم از اینا هم مثل کامپیوترهای 5 دهه پیش نیست که یه اتاق رو اشغال کنن ! :دی الآن اکثر میزهای تلویزیون پایین ـشون کلی جا داره که بشه صد تا وسیله مختلف رو کنار هم گذاشت.
در مجموع اگه هر وسیله ای بتونه کارهای مختلفی انجام بده ، بد نیست و خیلی هم خوبه ! :دی ولی در صورتی که کار اصلی اون وسیله زیر سایه نره. سونی یه بار این اشتباه رو کرد و یکی دو سال اول نسل قبل خیلی روی قابلیت های مولتی مدیا و کارهای جانبی PS3 مانور میداد ، ولی خوشبختانه بعدش کم کم بازی ها از راه رسیدن و PS3 تبدیل شد به کنسولی که بهترین تنوع و کیفیت بازی ها رو داشت. X1 هم با وجود کنفرانس بسیار بدی که برای معرفی داشت و 70،80% زمانش صرف تلویزیون و چیزهای جانبی شد ، ولی بعدش خیلی خوب کار کرد و بازی های خوبی براش اومده و میخواد بیاد و امیدوارم همین طور هم بمونه.

به نظر من این حرف اصلاً قابل قبول نیست، کنسول کنسول ِ بقیه مواردی هم که بهش اضافه میشه خودشون دستگاه های مورد نظرشون هست. حالا اینی که شما بخوای خیار بفروشی اما پول گوجه هم بره تو جیبت با این قضیه که دوره کنسول های تک منظوره به پایان رسیده فرق می کنه، با این کار گیمر های هاردکور دور میشن ( بعضی هاشون ) ولی خب از صنف های ریسور و موارد دیگر ملحق میشن بهشون و اینطوری شاید بیشتر کاربر پیدا کنند اما .. ازتعداد گیمرهاشون کم میشه.

بحث های جنگ کنسولی هم اینجا راه نندازید. چیزی در مورد بهتر بودن کدام کنسول در خبر صحبت نکرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or