Microsoft: دوران کنسول های تک منظوره به پایان رسیده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
21998330238875559634.png

مدیر برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello در CES 2014 اعلام کرده اند که مفهوم تک منظوره بودن کنسول ها فقط برای گیمینگ به گذشته تعلق دارد. ایشان طی سخنرانی خود گفته اند:
تفکرات در رابطه با اینکه یک کنسول، وسیله ای تک منظوره است به گذشته تعلق دارد. آینده آنها یک مشتری است که از قابلیت multi-tasking بهره می برد. یک دستگاه که دیگر فقط برای بازی در خانه ها نیست.
آقای Penello در بخش تجاری و فروش Xbox One حضور دارند و شعار مایکروسافت درباره این کنسول یعنی "همه چیز در یک دستگاه" را احتمالا به خاطر دارید. این بدین معنی است که کنسول جدید ساخته این شرکت علاوه بر اجرای بازی ها، سرگرمی های متعددی را نیز ارائه می کند. در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است. این مورد چندان جای تعجب هم ندارد زیرا مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.
نظر شما درباره صحبت آقای Albert Penello چیست؟
Gamespot

مشکلی وجود نداره :دی الان دیگه اکثراً با دوتا کنسول کار کردن و میدونن چی به چیه و قرار هم نیست تو فروم جو یکی دو ماه پیش راه بندازیم چون مثلاً خود شما کنسولت رو خریدی و داری به قول خودت لذت میبری. داریم نظرمون رو میگیم ، منم نظرم رو همون اول گفتم ؛ فرق میکنه کنسولی که برای گیمینگ طراحی و ساخته شده با دستگاهی که یکی از امکاناتش در کنار TV و ... اجرای بازیه ، شعار خودشون هم All in one ـه که صادق همین موضوع هست. از لحاظ گیمینگ هم نگاه کنیم تفاوت بین کیفیت بازیها تا الان کاملاً مشخص بوده، مقایسه هم نمیکنم ولی ایشون وقتی میاد یه حرفی میزنه باید اول فکر اینو بکنه که آیا کنسول ما تو زمینه ی اصلی به خوبی کنسول رقیب هست یا نه ، بعد بریم بخش های جانبی در صورتیکه در حال حاضر گیمینگ برای مایکروسافت اصلی ترین بخش نیست متاسفانه.

وقتی یک بازی مثله Ryse که با گرافیک ترین عنوان لانچ بوده رو می بینیم ، پس عناوینه مولتی پلتفرم دلیله دیگه ای در کیفیت پایینشون هست نه قدرت. مثلاً دیر قرار گیری دوکیت ها دست سازنده ها میتونه یکی از اونها باشه. پس این حرف رو اصلاً نزنید. قدرت هر دو کنسول هم طبق مقایسه ها یکسان هست جز سریع تر بودن PS4 .

همچین میگی دستگاهی که یکی از امکاناتش اجرای بازیه انگاری که بازی هواپیمای آتاری رو به زور میکشه آخه برادر من یکم صبر داشته باش بذار زمان جلوتر بره و این حرف ثابت بشه بعدا شما که هیچ من خودم میام این حرف رو میزنم .

دو تا بازی مولتی پلتفرم که دیگه همه میدونن روی دوکنسول تفاوت هایی با هم داشته و دیگه خبرش و داستان هاش رو همه میدونن ولی یه جور میگی انگاری که ایکس باکس وان هنگام لانچ اصلا بازی نداشته یا این که در آینده هم قراره دو سه تا بازی براش بیاد . من خودم هنوز سر موضوع بازی های مولتی پلتفرم که اون بلایی که سال های اول تا اواسط سر پلی استیشن 3 روی بازی های مولتی پلتفرم اومد که کیفیت بعضی بازی های مولتی پلتفرم روی دو کنسول با هم فرق داشت به خاطر همین موضوغ دارم صبر میکنم که ببینم بازی های مثل ویچر 3 یا همین واچ داگز روی دو کنسول چگونه هستن اگه این بازی ها از لحاظ کیفیت با هم برابر بودن و فرق چندانی نداشتن که میرم کنسول ایکس باکس وان رو میگیرم ولی اگه باز هم روی کنسول پلی استیشن 4 بهتر و تفاوت چشمگیری با هم داشتن بی درنگ میرم طرف کنسول پلی استیشن 4 بدون هیچ شکی .

من کی گفتم ایکس وان بازی لانچ نداشته؟ :دی اتفاقاً تو این لانچ کسل کننده ایکس وان بازیهای بهتری داشته مثل Forza و یکمی هم DR3 ، امیدواریم که همینجوری هم پیش بره! تو بحث کنسول ها قدرت گرافیکی اونا یه بحثه ، بازیهای انحصاریشون هم یه بحث دیگه. فعلاً که تو زمینه ی بازی ایکس وان بهتر بوده ولی دلیل نمیشه که استودیو های سونی رو هم فراموش کنیم!
حرف آخر من اینه که من مشکلی با خود ایکس وان ندارم ، کنسول خوبیه. من با حرف های مایکرو که متأسفانه ایکس وان رو هم تحت تأثیر قرار میده مشکل دارم. من طرفدار گیمینگ هستم ، با هرچیزی هم که باعث بشه این موضوع تحت شعاع قرار بگیره مثل پخش TV مشکل دارم.
وقتی یک بازی مثله Ryse که با گرافیک ترین عنوان لانچ بوده رو می بینیم ، پس عناوینه مولتی پلتفرم دلیله دیگه ای در کیفیت پایینشون هست نه قدرت. مثلاً دیر قرار گیری دوکیت ها دست سازنده ها میتونه یکی از اونها باشه. پس این حرف رو اصلاً نزنید. قدرت هر دو کنسول هم طبق مقایسه ها یکسان هست جز سریع تر بودن PS4 .

این نظر شماست :) فعلاً که واقعیت چیز دیگه ای رو میگه!
نمیدونم ، شاید تا وقتی که بعضی حقایق رو نخوایم قبول کنیم و نظرات خودمون رو تحمیل کنیم همین روند ادامه داشته باشه و طرفین به هیچ نتیجه ی مطلوبی نرسن پس تصمیم می گیرم حرفی در این باره نزنم. چون میدونم انتهایی نخواهد داشت.
موفق باشید.

من نظرم رو تحمیل نکردم! شما داری از چیزی حرف میزنی که واسه من سندیت نداره ( همین دیر رسیدن Devkit ، مثلاً کجا Dice همچین چیزی رو اعلام کرده؟ ) من درباره ی چیزی که دارم میبینم و وجود داره حرف میزنم. نظر شما هم محترمه ، من هم نظر خودم رو دارم.فکت از خودم صادر نمیکنم اینجا ;)

آخرین ویرایش:
این نظر شماست :) فعلاً که واقعیت چیز دیگه ای رو میگه!

نمیدونم ، شاید تا وقتی که بعضی حقایق رو نخوایم قبول کنیم و نظرات خودمون رو تحمیل کنیم همین روند ادامه داشته باشه و طرفین به هیچ نتیجه ی مطلوبی نرسن پس تصمیم می گیرم حرفی در این باره نزنم. چون میدونم انتهایی نخواهد داشت.
موفق باشید.

یکسان که نیست ولی نزدیک به هم هستش;)

موفق باشید.

خوب این مورد اول خیلی بیشتر به خودتون بر میگرده ... چون دیگه خود رییس رئسا مایکرو هم قبول دارن کنسولشون ضعیف تره

خوب این مورد اول خیلی بیشتر به خودتون بر میگرده ... چون دیگه خود رییس رئسا مایکرو هم قبول دارن کنسولشون ضعیف تره

من نمیگم کنسول ضعیف هست یا نیست . من در مورد اون کاهی صحبت میکنم که شما و امثال شما از اون کوهی ساختید !

موفق باشید.
اولا که در حضور بازی ای مثل kzsf از نظر گرافیک هیچ بازی ای دیگه ای رو دستش نیست
دوما نسل قبل هم اوایل بازی رو 360 بهتر بود و این ربطی نداره چون سونی با بازی هایی داد که نشون داد بقیه بلد نیستن باهاش بازی خفن بسازن خوب ولی نسل قبل سونی اشتباه کرد چون نمیشه که دستگاه ر فقط برا استدیو های خودش بسازه و بقیه بلد نباشن باهاش کار کنن این چه منطقیه
سوما برتی از همه نظر به معنای واقعی کلمه با سونی چون هر کی بخواد کنسول نسل قبل بخره بالای 90% میرن یا cod یا bf ر بازی کنن خوب یارو میبینه با یه قیمت کمتر میتونه بازی ر با گرافیک و رزولوشن بهتر یازی کنه خوب معلومه 4 میخره
کنسولی که برا 160 تا کار باشه بهتر از این نمیشه

سوما برتی از همه نظر به معنای واقعی کلمه با سونی چون هر کی بخواد کنسول نسل قبل بخره بالای 90% میرن یا cod یا bf ر بازی کنن خوب یارو میبینه با یه قیمت کمتر میتونه بازی ر با گرافیک و رزولوشن بهتر یازی کنه خوب معلومه 4 میخره
کنسولی که برا 160 تا کار باشه بهتر از این نمیشه

تجربه ثابت کرده بحث با امثال شما فایده نداره! همین یه پست رو دلم نیومد ندم. برتری از همه نظر و به معنای واقعی کلمه ؟!!
Really ؟؟؟؟؟؟؟
اوکی آقا شما راست میگی! یه وقت تخفیف بدی به مایکرو بد نیست ها ؟ شما کنسولی که برای 160 (! ) کار باشه دوست نداری چرا ربطش میدی به عموم جامعه؟من Xone رو فقط واسه همین All in one بودنش خریدم و می پسندم و بسیار هم ازش راضی هستم.

اولا که در حضور بازی ای مثل kzsf از نظر گرافیک هیچ بازی ای دیگه ای رو دستش نیست

بقیه جملاتتون نظرات شخصی هستن که باهاشون کاری ندارم. ولی واقعا این مورد رو باید براتون یادآوری کنم که بیشترین برنده ی قسمت گرافیک نسل بعد ازآن Ryse هست. شما دوست ندارید قبول کنید جای خود دارد ولی حقیقت چیزه دیگه ای هست.

بقیه جملاتتون نظرات شخصی هستن که باهاشون کاری ندارم. ولی واقعا این مورد رو باید براتون یادآوری کنم که بیشترین برنده ی قسمت گرافیک نسل بعد ازآن Ryse هست. شما دوست ندارید قبول کنید جای خود دارد ولی حقیقت چیزه دیگه ای هست.
اینم هست تازه:d
"That said, if you really want a taste of what we can expect from the next generation of consoles, Ryse towers over the rest."
Eurogamer-

اینم هست تازه:d
"That said, if you really want a taste of what we can expect from the next generation of consoles, Ryse towers over the rest."
Eurogamer-
با توجه به سابقه ی این دوست عزیز الان در جواب این جمله ی شما می ره اون جلمه ی DF رو بر میداره میاره که می گه گرافیک رایز با KZSF برابره بعد هم بحث فریم ریت رو می کشه وسط و در آخر هم وارد غیبت صغری می شه :d

ماکروسافت از هم کینکتش به درستی استفاده نمی کنه هم اینکه کنسولی ساخته که با اینکه 100 دلار گرون تر هست اما سخت افزارش بهتر از ps4 نیست با این حساب با یه 50 دلار کاهش قیمت در اینده می تونه فروشش رو خیلی بهتر کنه البته باید بازی های با انحصاری با کیفیتش هم افزایش بده نمی دونم سونی در بحران اقصادی هست ماکروسافت چرا در استدیوهای گیمش رومی بنده اگه سونی درامد ماکروسافت رو داشت احتمالا بیش از اینا استدیو می خرید. با این حال ماکروسافت در راه درستی هست پتانسیل زیادی هم پیشی گرفتن از سونی داره اگر این سیاست های غلطش رو کنار بذاره

با توجه به سابقه ی این دوست عزیز الان در جواب این جمله ی شما می ره اون جلمه ی DF رو بر میداره میاره که می گه گرافیک رایز با KZSF برابره بعد هم بحث فریم ریت رو می کشه وسط و در آخر هم وارد غیبت صغری می شه :d
من یه سونی فن همیشه در صحنه ام :d
در مورد غیبت من تا اونجا که وقت داشتم بودم خوب شما 2 ساعت دیگه میای یه پست میدی خوب معلومه من دیگه نیستم و دوما اگه قراره اونجوری باشه من کلا باید پایه bc باشم:d مگه شما کنکور نداری پس چرا 20 برابر من تو bc :d

- - -ویرایش - - -

:)):))

آفرین آفرین.ادامه بده دوست عزیز کاملا داریم از نظرات کارشناسانت بهره میبریم!

از امضات همه چیز معلومه.:|
ببین فسیل عزیز بازی که هر روز میگفتن داریم چند ضلعی هاش ر کم میکنیم با kz مقایسه میکنی
بازی نسل بعد 1080 نباشه دیگه همه چیش معلومه خوب چه کاریه میرفتید همون 360 بازی میکردید به جای وان اون هم 900 رو تقریبا ساپورت میکرد
در مورد امضام خوب شما تازه فهمیدی من سونی فن ام آنچه که عیان هست ... امضام ر بر اسا منبع گذاشتم که به همه ثابت شه ...;)

ببین فسیل عزیز بازی که هر روز میگفتن داریم چند ضلعی هاش ر کم میکنیم با kz مقایسه میکنی

شمایی که نمیدونی اون چند ضلعی ها اسمش چیه ، بیشتر از این ازتون انتظار نمیره.

پ.ن: بنده دیگه کاری در اینجا ندارم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or