Microsoft: دوران کنسول های تک منظوره به پایان رسیده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
21998330238875559634.png

مدیر برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello در CES 2014 اعلام کرده اند که مفهوم تک منظوره بودن کنسول ها فقط برای گیمینگ به گذشته تعلق دارد. ایشان طی سخنرانی خود گفته اند:
تفکرات در رابطه با اینکه یک کنسول، وسیله ای تک منظوره است به گذشته تعلق دارد. آینده آنها یک مشتری است که از قابلیت multi-tasking بهره می برد. یک دستگاه که دیگر فقط برای بازی در خانه ها نیست.
آقای Penello در بخش تجاری و فروش Xbox One حضور دارند و شعار مایکروسافت درباره این کنسول یعنی "همه چیز در یک دستگاه" را احتمالا به خاطر دارید. این بدین معنی است که کنسول جدید ساخته این شرکت علاوه بر اجرای بازی ها، سرگرمی های متعددی را نیز ارائه می کند. در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است. این مورد چندان جای تعجب هم ندارد زیرا مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.
نظر شما درباره صحبت آقای Albert Penello چیست؟
Gamespot

دادا شما كه اينفدر رايز دوست هستي اين پستا چيه تو تاپيك امتيازاش ميدي ؟؟؟؟
Epic Fail

کجا هستن این جناب Gartall که سنگ سینه ی این بازی رو به سینه میزدن در کلِ سایت؟!:)

http://forum.bazicenter.com/thread84160/page15/#post2959525
يا مثلآ تاپيك امتيازاي كيلزون ؟؟؟
سری بازی های کیلزون نیاز به درک داره و هر کسی درکش نمیکنه پس بهتره زیاد بحث نکنید.
http://forum.bazicenter.com/thread83951/page12/#post2950533

شمایی که نمیدونی اون چند ضلعی ها اسمش چیه ، بیشتر از این ازتون انتظار نمیره.

پ.ن: بنده دیگه کاری در اینجا ندارم!!
برادر اگه منظورت اینه که اینگلیسی بگم باید بهت بگم که راحترین کار رفتن به گوگل ترنسلیت هست

اولا که در حضور بازی ای مثل kzsf از نظر گرافیک هیچ بازی ای دیگه ای رو دستش نیست
دوما نسل قبل هم اوایل بازی رو 360 بهتر بود و این ربطی نداره چون سونی با بازی هایی داد که نشون داد بقیه بلد نیستن باهاش بازی خفن بسازن خوب ولی نسل قبل سونی اشتباه کرد چون نمیشه که دستگاه ر فقط برا استدیو های خودش بسازه و بقیه بلد نباشن باهاش کار کنن این چه منطقیه
سوما برتی از همه نظر به معنای واقعی کلمه با سونی چون هر کی بخواد کنسول نسل قبل بخره بالای 90% میرن یا cod یا bf ر بازی کنن خوب یارو میبینه با یه قیمت کمتر میتونه بازی ر با گرافیک و رزولوشن بهتر یازی کنه خوب معلومه 4 میخره
کنسولی که برا 160 تا کار باشه بهتر از این نمیشه

69948857289510136972.gif

چندتا سایت به خاطر دادن یک دهم نمره بالاتر از درجه اعتبار ساقط شدن (Polygon)واقعا تلاش دوستان طرفدار این کنسول (X1) رو درک نمیکنم

دادا شما كه اينفدر رايز دوست هستي اين پستا چيه تو تاپيك امتيازاش ميدي ؟؟؟؟

http://forum.bazicenter.com/thread84160/page15/#post2959525
يا مثلآ تاپيك امتيازاي كيلزون ؟؟؟

http://forum.bazicenter.com/thread83951/page12/#post2950533
شما و دوستان آیا می دونید من در مورد چی دارم حرف میزنم؟! من دارم در مورد گرافیک حرف میزنم. نه گیم پلی نه داستان نه ....
باز هم میگم Ryse یک Epic Fail هست. Killzone هم نیاز به درک داره و فناش کاملاً با این موضوع آشنایی کامل رو دارند . اما منظورم رو اول متوجه بشید بعد پست های منو در بیارید.

این پستم دادم تا رفع ابهام بشه . همونطور که گفتم:
پ.ن: بنده دیگه کاری در اینجا ندارم!!

شما و دوستان آیا می دونید من در مورد چی دارم حرف میزنم؟! من دارم در مورد گرافیک حرف میزنم. نه گیم پلی نه داستان نه ....
باز هم میگم Ryse یک Epic Fail هست. Killzone هم نیاز به درک داره و فناش کاملاً با این موضوع آشنایی کامل رو دارند . اما منظورم رو اول متوجه بشید بعد پست های منو در بیارید.

این مدل جدید 2014 هست یا همیشه وقتی اثار جرم کامنت افراد رو میشه اینو مینویسن

بنده دیگه توی این تاپیک حرفی ندارم

برادر ما توانایی دل کندن از شما ر نداریم :d
فیلم هندی؟؟؟ هر 2 دقیقه مینویسی من دارم میرم :d;)

ميگيرم منظورت چيه اما مثالت غلطه اين دوره زمونه كار اصلي گوشي تماش تلفني نيست در واقع امروزه روز تماس تلفني جز امكانات جانبي گوشي محسوب ميشه به همين خاطرم هست كه تبلتها الان دارن با گوشيا رقابت ميكنن. اما كنسول همچين بلايي سرش نيومده و 100 در 100 قابليت اصليش گيمه به نظر من مايكرو اشتباه محاسباتي كرده و بازار رو درست ارزيابي نكرده و امكانات و سرمايه رو بيش از حد خرج مسائل جانبي كرده باور كن اگه اين گند كارياش نبود شايد الان از نظر فروش از سوني جلو بود اما الان عقبه و اين مسئله قيمت حداقل باعث ميشه اين اختلاف به تدريج بيشتر هم بشه

امیدوارم با هنر مایکروسافت کنسول ها هم به سرنوشت موبایل ها دچار نشن و بازی تبدیل نشه به یک امکان جانبی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or