Microsoft: دوران کنسول های تک منظوره به پایان رسیده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
21998330238875559634.png

مدیر برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello در CES 2014 اعلام کرده اند که مفهوم تک منظوره بودن کنسول ها فقط برای گیمینگ به گذشته تعلق دارد. ایشان طی سخنرانی خود گفته اند:
تفکرات در رابطه با اینکه یک کنسول، وسیله ای تک منظوره است به گذشته تعلق دارد. آینده آنها یک مشتری است که از قابلیت multi-tasking بهره می برد. یک دستگاه که دیگر فقط برای بازی در خانه ها نیست.
آقای Penello در بخش تجاری و فروش Xbox One حضور دارند و شعار مایکروسافت درباره این کنسول یعنی "همه چیز در یک دستگاه" را احتمالا به خاطر دارید. این بدین معنی است که کنسول جدید ساخته این شرکت علاوه بر اجرای بازی ها، سرگرمی های متعددی را نیز ارائه می کند. در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است. این مورد چندان جای تعجب هم ندارد زیرا مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.
نظر شما درباره صحبت آقای Albert Penello چیست؟
Gamespot

همین استراتژی رو واسه سرفیس هم پیش گرفتن که وزنش شده 1 کیلو!

تیم کوک حرف خوبی زد، به جای 100 تا قابلیت نصف و نیمه، بهتره وسیله ای که ساخته میشه 20 تا قابلیت داشته ولی به بهترین شکل اونارو انجام بده!
به قول بعضی ها نیم کیلو باش اما مرد باش!:d
بهتره که بیشتر تمرکز روی گیم باشه حالا چندتا قابلیت که به گیم مربوط میشه هم خیلی خوبه.

چند پست بالاتر عنوان شدش!:d
من خودمم احتمالا PS4 بگیرم چون واقعا بودجه ی X1 رو ندارم اما اینکه بگیم X1 امکاناتش به درد نمیخوره یا کم اهمیته یکم کم لطفیه...چند ماه پیش بود که خود مایکروسافت اعلام کرد بخش اعظمی از کاربران لایو وقت خودشون رو صرف نت فلیکس یا هولو+(!) میکنن این نشون میده که Xbox داره تبدیل میشه به یه وسیله ی چند کاره که کاربر خاصی رو هدف نمیگیره

دوست عزیز ، Netflix و Hulu+ و Vudu و Crackle و ... اینارو هم PS3 داشت ، الان PS4 هم داره. کلاً لایو چیز فراتری نسبت به psn نداره ، همه ی این سرویس های ویدیویی هم روی PS موجوده! بحث خوب بودن یا بد بودن این امکانات هم نیست ، مسئله اینه که مایکروسافت تمرکزش رو از روی گیمینگ کم کرده و داره به یه سری مسائلی میپردازه که عملاً ربطی به گیمینگ ندارند و نمونه های بهتری و راحت تری از سرویس هایی که ارائه میده روی تبلت ها و اسمارت فون ها موجوده.
کسی که تصمیم میگیره بره کنسول بخره در وهله ی اول به فکر بازی کردن ـه وگرنه اگه عشق مولتی تسکینگ و TV و پیتزا هانت و ... داشت میرفت تبلت میخرید.تو زمینه ی گیمینگ هم فکر نمیکنم نسبت به کنسول رقیب برتری ای داشته باشه.

من هنوز یه نکته ای رو متوجه نشدم!کی میگه Plus بازی مجانی میده؟بازی مجانی رو مایکروسافت داره میده که گلدت تموم هم بشه بازی کار میکنه اما سونی در اصل بازی رو داره اجاره میده...از طرفی هم مایکروسافت داره بازیهاش بهتر میشه آخریش Sleeping Dogs بود که خب بازی بدی نیست...

تو اصلا میدونی plus چی هست ... ؟؟؟ کرایه میده ... این ها رو از کجاتون در میارید ///؟؟؟ =)) خوبه همون مایکروسافت هم از سونی یاد گرفته این کارو ولی ادم بازی های پلاز رو میبینه و اون ور خندش میگیره ...

دوست عزیز ، Netflix و Hulu+ و Vudu و Crackle و ... اینارو هم PS3 داشت ، الان PS4 هم داره. کلاً لایو چیز فراتری نسبت به psn نداره ، همه ی این سرویس های ویدیویی هم روی PS موجوده! بحث خوب بودن یا بد بودن این امکانات هم نیست ، مسئله اینه که مایکروسافت تمرکزش رو از روی گیمینگ کم کرده و داره به یه سری مسائلی میپردازه که عملاً ربطی به گیمینگ ندارند و نمونه های بهتری و راحت تری از سرویس هایی که ارائه میده روی تبلت ها و اسمارت فون ها موجوده.
کسی که تصمیم میگیره بره کنسول بخره در وهله ی اول به فکر بازی کردن ـه وگرنه اگه عشق مولتی تسکینگ و TV و پیتزا هانت و ... داشت میرفت تبلت میخرید.تو زمینه ی گیمینگ هم فکر نمیکنم نسبت به کنسول رقیب برتری ای داشته باشه.
من آخر اون پستم گفتم مایکروسافت هدفش اینه که مثلا شما پشت کنسولی پاشی برادر یا خواهر بیاد بگه مثلا ایکس باکس Walking Dead... به عبارت دیگه میخواد کل خانواده از کنسول استفاده کنند به این خاطر مجبور شد از بخش گیمینگ بزنه...اولشم فکر میکرد استقبال گسترده بشه اما خب نشد چون فکر اینجا رو مایکروسافت نکرد که گیمر واسطه است این وسط و به قولی به واسطه ی گیم هست که اون قابلیت ها به چشم میاد وقتی اون کم رنگ بشه خب الان تلوزیون های هوشمند همه کار میکنند(بازی های Fun هم دارند!:d)
تو اصلا میدونی plus چی هست ... ؟؟؟ کرایه میده ... این ها رو از کجاتون در میارید ///؟؟؟
yahoo_24.gif
خوبه همون مایکروسافت هم از سونی یاد گرفته این کارو ولی ادم بازی های پلاز رو میبینه و اون ور خندش میگیره ...
شما پلاست رو از کار بنداز ببینید بازیهات کار میکنن یا نه :)
بازی که دانلود شده رو هارد منه چطور قراره از کار بیفته ؟؟؟؟
http://gaming.stackexchange.com/que...ned-through-playstation-plus-after-it-expires

آخرین ویرایش:
من آخر اون پستم گفتم مایکروسافت هدفش اینه که مثلا شما پشت کنسولی پاشی برادر یا خواهر بیاد بگه مثلا ایکس باکس Walking Dead....به قولی میخواد کل خانواده از کنسول استفاده کنند به این خاطر مجبور شد از بخش گیمینگ بزنه...اولشم فکر میکرد استقبال گسترده بشه اما خب نشد چون فکر اینجا رو مایکروسافت نکرد که گیمر واسطه است این وسط و به قولی به واسطه ی گیم هست که اون قابلیت ها به چشم میاد وقتی اون کم رنگ بشه خب الان تلوزیون های هوشمند همه کار میکنند(بازی های Fun هم دارند!:d)

شما پلاست رو از کار بنداز ببینید بازیهات کار میکنن یا نه :)

اصلا برام مهم نیست کی پشت سرم چی بگه چون نظرات فردی که اسم خودش رو بذاره فن بوی اصلا مهم نخواهد بود! و فرقی در واقعیت ایجاد نمیکنه. بهتره به جای اینکه حرفای بیربط بزنید جواب درست و حسابی بدی.

ببخشید از شما باید اجازه میگرفتم که کنسول رو بگیرم. من نسل هفتم هم هر دوی کنسول ها رو داشتم واسه انحصاری های هر دوشون اما لید پلتفرمم X360 بود چون کارایی بهتری برام داشت. اینبار قضیه فرق کرده و لید پلتفرمم PS4 خواهد بود. در ضمن شرایط من خیلی با شماها فرق داره.

500 دلار اونم با وضع دلار تو ایران بدی به دستگاه بعد بیا راضی نباش تورخدا :biggrin1: البته چون PS4 نداری راضی هستی. منی که هر دوشون رو تا دلت بخواد تست کردم و الان هم One دارم (تا چند هفته بعد PS4 خودم هم میرسه) از روزی که One گرفتم، فقط 5 ساعت باهاش Ryse بازی کردم و الان اصلا خوشم نمیاد روشنش هم کنم چون واقعا در مقابل PS4 نا امید کننده هست.

در ضمن میشه بپرسم شما کجا زندگی میکنی؟ چون اگه تو ایران باشی، با این وضع اینترنتی که ما داریم فیلم که هیچی، چهارصد سال طول میکشه بخوای بری یه یکی از دوستات پیام بدی و یا بخوای اچیومنت هات رو ببینی. حالا شما چطوری از کلیه لایو نهایت استفاده رو میبری خدا داند :biggrin1: شاید هم از قشر پرسرعت جامعه هستید و هزینه اینترنت 4 مگ براتون مشکلی ایجاد نمیکنه.

راضی بودن یا نبودن فرد از یک کنسول به سلیقه ی فرد بستگی داره. به طور مثال منی که کشته مرده ی Racing هست Xone بهترین گزینه برای من هست ولی برای شمایی که مثلا Multiplatform ها مهم هست PS4 گزینه ی مناسبی هست. البته الان. در ادامه باید ببینیم چه خبری میشه. از الان هم نمیشه گفت لیدپلتفرم کدوم نسخه هست(منظورم لید پلتفرم بازی هست نه شما ). البته بیشترمون میدونم بیشتر لیدپلتفرم ها ازآن پی سی هست . خلاصه اینو هم باید گفت واقعا بازیبازان از وان و PS4 در این نسل و نسل های آینده در ایران با این اینترنت هزینه بر واقعا از تمامی امکاناتشون بهره مند نخواهند شد. بازم سلیقه ی فرد مهم هست و نباید سلیقه ی خودمون رو تا حدودی به دیگران تحمیل کنیم. چون شما نسل قبل از 360 خوشتون می اومد من باب مثال نباید این نسل هم خوشتون بیاد. همونطوری که بعضی ها PS2 رو به Xbox ترجیح میدادند(برای مثال عرض میکنم ) . خلاصه بهتره نگیم این کنسول خوبه یا بده یا اینکه من باهاشون کار کردم و زیر و بمشون رو درآوردم. به نظرم (شخصاً) این یک نوع تحمیل نظر شخصی هست . بهترین کار اینه که راه رو جلوشون قرار بدیم. البته نمیگم اینکار راه نشون دادن نیست ولی راه های عامیانه تر و قابل فهم تری هستن که میشه ازشون بهره مند شد.امیدوارم از عرایض بنده برداشت بدی نشه .

وقتی دانلود میکنی نسبت به سرویس پلاست که چند ماه اعتبار داره بهت لایسنس میده ، مثلاً 3 ماه ، بعد از 3 ماه لایسنسش تموم میشه ، بعد باید به اینترنت کانکت باشی ، خودش چک میکنه اگه بازم پلاس داشته باشی لایسنست تمدید میشه درغیر این صورت نمیتونی بازی کنی.

حرف که درسته صد درصد اما قطعا هزینه ی یک کنسول در ایران به بازی هاش بستگی نداره من که توان خرید هر بازی 200 یا 300 تومن ندارم اگر تازه بیشتر نشه در مورد بازی های مولتی هم که مسلما هر کسی بالاترین کیفیت بخواد pc انتخاب می کنه برای انحصاریم که جفت کنسول ها عنوان های فوق العاده ای دارن حتی wiiu هم انحصاری هاش خیلی دوست دارم

ميگيرم منظورت چيه اما مثالت غلطه اين دوره زمونه كار اصلي گوشي تماش تلفني نيست در واقع امروزه روز تماس تلفني جز امكانات جانبي گوشي محسوب ميشه به همين خاطرم هست كه تبلتها الان دارن با گوشيا رقابت ميكنن. اما كنسول همچين بلايي سرش نيومده و 100 در 100 قابليت اصليش گيمه به نظر من مايكرو اشتباه محاسباتي كرده و بازار رو درست ارزيابي نكرده و امكانات و سرمايه رو بيش از حد خرج مسائل جانبي كرده باور كن اگه اين گند كارياش نبود شايد الان از نظر فروش از سوني جلو بود اما الان عقبه و اين مسئله قيمت حداقل باعث ميشه اين اختلاف به تدريج بيشتر هم بشه

مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.

وقتی دانلود میکنی نسبت به سرویس پلاست که چند ماه اعتبار داره بهت لایسنس میده ، مثلاً 3 ماه ، بعد از 3 ماه لایسنسش تموم میشه ، بعد باید به اینترنت کانکت باشی ، خودش چک میکنه اگه بازم پلاس داشته باشی لایسنست تمدید میشه درغیر این صورت نمیتونی بازی کنی.

خوب دقیقا .... من حرفم با اون دوستمون سر این بود که

من هنوز یه نکته ای رو متوجه نشدم!کی میگه Plus بازی مجانی میده؟

کلا داره منکر این امکان کنسول های سونی و پلاز میشه ... این مشخصه خود بازی رو که ازت نمیگیره که بخوای هر دفعه بابت خود بازی پول بدی که بگیم اجاره ایه

اما سونی در اصل بازی رو داره اجاره میده

خوب مسلما بابت یه استفاده از یه همچین سرویسی که بازی مثل بایوشاک اینفنیتی رو بهت مجانی میده یه شرایطی هم باید پذیرا باشی ... ولی هزینه بابت سرویس رو من نمیتونم قبول کنم به پای بازی ها بزاری و بگی کرایه ای

من الان نفهمیدم وجود امکاناتی نظیر Netflix و Hulu+ و Vudu و Crackle و ... روی کنسول بازی خوبه یا بد؟اگه خوبه خب چه ایرادی به مایکروسافت وارده؟! اگه بده که سونی هم رو کنسولش الان APP های خوبی داره ( البته تا حدودی کمتر از Xone )

سوالم اینه الان مشکل دوستان با Xbox one چیه؟چی اضافه داره ؟! فقط یه سری امکانات مربوط به TV ؟

من الان نفهمیدم وجود امکاناتی نظیر Netflix و Hulu+ و Vudu و Crackle و ... روی کنسول بازی خوبه یا بد؟اگه خوبه خب چه ایرادی به مایکروسافت وارده؟! اگه بده که سونی هم رو کنسولش الان APP های خوبی داره ( البته تا حدودی کمتر از Xone )

سوالم اینه الان مشکل دوستان با Xbox one چیه؟چی اضافه داره ؟! فقط یه سری امکانات مربوط به TV ؟
مشکلی وجود نداره :دی الان دیگه اکثراً با دوتا کنسول کار کردن و میدونن چی به چیه و قرار هم نیست تو فروم جو یکی دو ماه پیش راه بندازیم چون مثلاً خود شما کنسولت رو خریدی و داری به قول خودت لذت میبری. داریم نظرمون رو میگیم ، منم نظرم رو همون اول گفتم ؛ فرق میکنه کنسولی که برای گیمینگ طراحی و ساخته شده با دستگاهی که یکی از امکاناتش در کنار TV و ... اجرای بازیه ، شعار خودشون هم All in one ـه که صادق همین موضوع هست. از لحاظ گیمینگ هم نگاه کنیم تفاوت بین کیفیت بازیها تا الان کاملاً مشخص بوده، مقایسه هم نمیکنم ولی ایشون وقتی میاد یه حرفی میزنه باید اول فکر اینو بکنه که آیا کنسول ما تو زمینه ی اصلی به خوبی کنسول رقیب هست یا نه ، بعد بریم بخش های جانبی در صورتیکه در حال حاضر گیمینگ برای مایکروسافت اصلی ترین بخش نیست متاسفانه.

به نظر من یک کنسول با وجود اینکه می‌تونه نیاز‌های مولتی‌مدیا رو برطرف کنه اما بهتره که به بازی‌ها تمرکز داشته باشه. این مورد یقیناٌ همون چیزیه که بیشتر بازیباز‌ها بدنبال اون هستن و برای رفع بسیاری از نیازهای دیگه ـشون می‌تونن سراغ وسایل دیگه برن.

مشکلی وجود نداره :دی الان دیگه اکثراً با دوتا کنسول کار کردن و میدونن چی به چیه و قرار هم نیست تو فروم جو یکی دو ماه پیش راه بندازیم چون مثلاً خود شما کنسولت رو خریدی و داری به قول خودت لذت میبری. داریم نظرمون رو میگیم ، منم نظرم رو همون اول گفتم ؛ فرق میکنه کنسولی که برای گیمینگ طراحی و ساخته شده با دستگاهی که یکی از امکاناتش در کنار TV و ... اجرای بازیه ، شعار خودشون هم All in one ـه که صادق همین موضوع هست. از لحاظ گیمینگ هم نگاه کنیم تفاوت بین کیفیت بازیها تا الان کاملاً مشخص بوده، مقایسه هم نمیکنم ولی ایشون وقتی میاد یه حرفی میزنه باید اول فکر اینو بکنه که آیا کنسول ما تو زمینه ی اصلی به خوبی کنسول رقیب هست یا نه ، بعد بریم بخش های جانبی در صورتیکه در حال حاضر گیمینگ برای مایکروسافت اصلی ترین بخش نیست متاسفانه.
همچین میگی دستگاهی که یکی از امکاناتش اجرای بازیه انگاری که بازی هواپیمای آتاری رو به زور میکشه آخه برادر من یکم صبر داشته باش بذار زمان جلوتر بره و این حرف ثابت بشه بعدا شما که هیچ من خودم میام این حرف رو میزنم .

دو تا بازی مولتی پلتفرم که دیگه همه میدونن روی دوکنسول تفاوت هایی با هم داشته و دیگه خبرش و داستان هاش رو همه میدونن ولی یه جور میگی انگاری که ایکس باکس وان هنگام لانچ اصلا بازی نداشته یا این که در آینده هم قراره دو سه تا بازی براش بیاد . من خودم هنوز سر موضوع بازی های مولتی پلتفرم که اون بلایی که سال های اول تا اواسط سر پلی استیشن 3 روی بازی های مولتی پلتفرم اومد که کیفیت بعضی بازی های مولتی پلتفرم روی دو کنسول با هم فرق داشت به خاطر همین موضوغ دارم صبر میکنم که ببینم بازی های مثل ویچر 3 یا همین واچ داگز روی دو کنسول چگونه هستن اگه این بازی ها از لحاظ کیفیت با هم برابر بودن و فرق چندانی نداشتن که میرم کنسول ایکس باکس وان رو میگیرم ولی اگه باز هم روی کنسول پلی استیشن 4 بهتر و تفاوت چشمگیری با هم داشتن بی درنگ میرم طرف کنسول پلی استیشن 4 بدون هیچ شکی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or