اقا یه سوال mgs4 من ریجن 3 هست و در زمان cutsence ها و مکالمه در codec صدایی از مکالمه شنیده نمیشه و با زیر نویس باید بفهمم چی میگن البته اگه صدای tv رو تا 100 بالا ببرم یه چیزایی شنیده میشه
می خواستم ببینم مشکل از کجاست و راه حلی داره یا نه ؟ __________________
اره از بین بازیهای genji oblivion rainbow6 vegas 1 2 icon motorstorm resistance tony hawk fear darkness splinter cell warhawk cod3 cod4 heavenly sword lair jericho dmc4 gta4 juiced2 conan uncharted فقط در بازیه ی mgs4 این مشکل رو دارم
لطفا راه حل پیدا کنید
مهدی جون بنده روی Hard کلا 20.12.43 طول کشید با اینکه خیلی میباختم و کانتینیو میکردم و کلی میگشتم و از محیط لذت میبردم و تمام Codec و CutScene ها رو دیدم.توی آپشن بازی قسمت صدا رو یه چک بکن .
---------------------------------------
آقا این مرحله سوم چقدر زود تموم شد اصلا نفهمیدم چی شد :confused:
اینطوری باشه بازی خیلی کوتاهه![]()
بنظر میاد خواستن یه فیلم بسازن گفتن یه ذره گیم پلی هم بزنیم قاطیش :laughing:
این مرحله چهارم هم که میگفتید خیلی قشنگه اصلا بنظرمن قشنگ نیست .
مهدی جون بنده روی Hard کلا 20.12.43 طول کشید با اینکه خیلی میباختم و کانتینیو میکردم و کلی میگشتم و از محیط لذت میبردم و تمام Codec و CutScene ها رو دیدم.
90 دقیقه CutScene واسه 20 ساعت گیم پلی کمه ها.
پ.ن. دم همون Uncharted گرم که با 8 ساعت گیم پلی 55 دقیقه CutScene داشت، باز بگو اژدهای درون بد بازی بود.
توی آپشن بازی قسمت صدا رو یه چک بکن .
---------------------------------------
آقا این مرحله سوم چقدر زود تموم شد اصلا نفهمیدم چی شد :confused:
اینطوری باشه بازی خیلی کوتاهه![]()
بنظر میاد خواستن یه فیلم بسازن گفتن یه ذره گیم پلی هم بزنیم قاطیش :laughing:
این مرحله چهارم هم که میگفتید خیلی قشنگه اصلا بنظرمن قشنگ نیست .
بنظر من حتی با hard خیلی آسونه تا ببینیم با درجه ای که بعد از تموم کردن بازی باز میشه چطوره![]()
یا اینکه میان بالا سرت بعد از اینکه نیم ساعت بهت زل میزنن تازه میگن ((ها)) :laughing:
راستی فریدن من نمیگم سکانسها کمه ، اتفاقا نسبت به گیم پلی بیشتره ، هر چی فکر میکنم احساس میکنم بیشتر از 90 دقیقه فیلم دیدم واسه همینه که میگم احتمالا فیلم خواستن بسازن گفتن واسه اینکه یه انتراک وسط فیلم بدن گفتن گیم پلی هم توش بذاریم ملت خسته نشن
ولی خداییش بازی قشنگیه ، فقط من نفهمیدم اینهمه بازی حجمش زیاده بخاطر سکانسهای سینماییش بوده یا چیز دیگه چون گستردگی نقشه و گرافیک بازی انقدر نیست که بخوان روی بلو ری دولایه بزنن .
ACT3 کلاً کوتاه تر از ACT های دیگه هست.
برای اینکه شما MGS1 رو بازی نکردید که میگید قشنگ نیست ولی بازهم نباید بگید چون بهترین گرافیک رو داره به نظر من و گیم پلیش هم خیلی خوبه. کلاً همین هست دیگه ! کسانی که از نسخه ی 1 بازی رو بازی نکرده باشن، ممکن هست که از بازی خوششون نیاد، کما اینکه شما از بازی خوشتون اومده.
البته من چون اولین بارمه که بازی میکنم نمیدونم منظورتون از نسخه یک چیه ولی احتمال میدم این مکان توی نسخه یک هم بوده و اکثرا بخاطر خاطراتشون دوسش دارن .ACT3 کلاً کوتاه تر از ACT های دیگه هست.
برای اینکه شما MGS1 رو بازی نکردید که میگید قشنگ نیست ولی بازهم نباید بگید چون بهترین گرافیک رو داره به نظر من و گیم پلیش هم خیلی خوبه. کلاً همین هست دیگه ! کسانی که از نسخه ی 1 بازی رو بازی نکرده باشن، ممکن هست که از بازی خوششون نیاد، کما اینکه شما از بازی خوشتون اومده.
ز چه نظر آسونه ؟ یکی از دلایلی که بازی آسون و کوتاه به نظر میاد این هست که بازی رو شما ها اکشن میرید در صورتی که این بازی Stealth هست ! اگر شما Stealth برین، تازه میفهمید که هم چقدر سخت هست و هم چقدر بلند ! ( البته بازی رو اکشن تمام هم بخواید رو درجه ی BB Hard برین فکر کنم 15 ساعتی طول بکشه { اگر خیلی حرفه ای باشید } که واسه ی یک بازی خیلی هم خوبه ! )
صددرصد تایید میشه .شما از قابلیت OctoComo بحره میبرید و کسی شما رو نمیبینه ! اگر آنلاین Mode ـه Sneaking Mission رو بازی کنید، میفهمید که واقعاً تشخیص Snake سخت هست.
خب اگر CS نسازن، چجوری داستان بازی رو به شما بگن ؟!!! ایرادهایی میگیری شما ها !
در ضمن تمام CS ها Real Time هست و 100% ساختن این همه CS خیلی سخت تر از ساختن همون قدر بازی هست.
صدا که جزو لاینفک هر بازی هستش . در مورد طولانی بودن و ربطش به حجم باید بگم بزرگ بودن map و آیتمها نقش زیادی بر حجم بازی دارن بعلاوه دیگر جزئیات .صدا هم که این وسط حجمی نداره ! در ضمن طولانی یا کوتاه بودن بازی تاثیر زیادی بر حجم نداره.
گرافیک بازی نمیدونم رو حجم تاثیر داره یا نه ولی گرافیک بازی زیاد نیست ؟!!!!!!!!!!
من نمیدونم شماها که روی درجه BB hard میرید چجوری همچین وضعیتی براتون پیش اومده که طرف مثلا ببینتتون ولی بقول شما خنگ بازی دربیاره و بعده کلی مثلا بگه "ها" !!!!!!!!
والا روی normal ش هم وقتی کسی از فاصله نه چندان دور میبینه Alert میزنه !
بازی رو اکثر بچه ها بالای 15 ساعته تموم کردن ! بعد میگید کوتاهه ؟! لابد کیلو کیلو بازیهای 50 ساعته بازی میکنید !!!!
گرافیک هم که نداره ؟!! عجب !!!! فریدون جان شما که خودت چندین بار از گرافیک بازی تعریف کردی ، چرا جواب همنشانت رو نمیدی ؟!!
نمیدونم والا ولی مثل اینکه ورژنی که کاربران فعال بخش 360 بازی میکنن با مال بقیه فرق میکنه ! چون هم کوتاهه ، هم گرافیک نداره ، هم روی Hard خیلی آسونه ... PMC ها نقش بز رو بازی میکنن .
نه آقا این حرفا چیه من نظر خودمو گفتم و همونطور که خیلی از سایتا بهش امتیاز کامل دادن خیلی هم اینکار رو نکردن حالا درست و غلطش با خودشون . اگه این بازی 10 نمیگرفت مطمئنا اینهمه روش حساس نمیشدیم .این بازیه شما فکر کنم 6 هم زیادش باشه توی امتیاز دادن !!!
کل بازی تو 15 ساعت؟!!!بازی رو اکثر بچه ها بالای 15 ساعته تموم کردن !
فریدون جوون! اون Subsistance هست ، Substance برای MGS2 هست.البته خوب دیگه، سر MGS3 با اون وضعیت دوریبنش پوست کلفت شدیم ( Substance رو نمیگم آ :biggrin1: ).