راجع به AI که میگی بعضی وقتها از سایه هم تشخیص میدن ولی بعضی وقتها از نزدیک ... اصولا اون بالا ، سمت راست تصویر یک % وجود داره برای Octo Camo هست .
اگه اون بالای 80 % باشه تشخیص Snake خیلی سخت میشه که البته به درجه آسونی بازی هم ربط داره ! خلاصه این که PMC ها از چه فاصله ای شما رو تشخیص بدن و توی چند ثانیه نسبت به شما واکنش نشون بدن ربط کاملا مستقیم داره به درصد OctoCamo .
اون 80 تومن هم من متاسفم که سرتون کلاه رفته و یک بازی متوسط رو با این قیمت خریداری کردید ( طبق گفته های شما بخوای نخوای MGS 4 یک بازی متوسط هست )
ضمنا این بهترین بازی PS3 بوده ، بنابراین پیشنهاد میکنم دیگه پولتون رو واسه بازیهای PS3 حروم نکنید ، چون از MGS 4 بهتر نخواهند بود !
راجع به گرافیک هم به این نتیجه رسیدم که من یا کورم یا به هر حال یه مشکلی دارم ، چون متاسفانه از نظر من اگه MGS 4 هیچی نداشته باشه ( که البته داره از نظر من ) ولی گرافیک خیلی بالایی داره ، یعنی توی بازیهای کنسولی که من تا حالا بازی کردم ( همه رو بازی کردم ) از نظر من بدون شک جزء 3 تای اوله ( نمیگم اول یا دوم یا سوم ، چون به هر حال سبک گرافیک بازی ها با هم فرق میکنه ، شاید درست نباشه ترتیب بذاریم ) ...
بعد شما میگی متوسط رو به بالا ! چی بگم والا ، خداییش به خودم شک کردم ! جدی شاید شماها یه چیزایی بازی میکنید که ما تا حالا ندیدیم .
البته امیدوارم شما در ذهنت با بازیهایی که تا حالا وجود داشتند مقایسه کرده باشی و واسه خودت یه چیزه رویایی نساخته باشی !
اگه 1 % به خودم شک داشتم که این چیزایی که راجع به MGS 4 میگم از روی فن بازی هست اینقدر حرص نمیخوردم ، ولی متاسفانه الان خیلی دارم حرص میخورم ! :biggrin1:
از بحث ai خارج بشیم بهتره هر کی هر طور دوست داره میتونه برداشت کنه .
من نمیدونم کجای پستم گفتم بازی متو سطیه :confused
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
البته گرافیک رو گفتم متوسط رو به بالا که اگه بخوای میانگین نظر من به این بازی رو بگیری تقریبا عالی میشه)) این بازی از نظر من جزو سه بازی برتری بوده که از بیش از یک سال پیش که 360 و دو ماه پیش که ps3 گرفتم ، بازی کردم و بخاطر همین هم روش حساسم و ازش ایراد میگیرم ( دقیقا مثل موقعی که geow رو بازی میکردم ) .
مسلما این 80 تومن رو بخاطر بهترین بودن این بازی در ps3 پرداخت کردم و غیر از این بود بهیچ وجه همچین پولی رو نمیدادم ، کما اینکه واسه آنچارتد که قبل از این بهترین بازی انحصاری این کنسول بود نپرداختم .
در مورد گرافیک عرض کنم هر کس برای خودش دید خاصی نسبت به گرافیک داره و باید دید که شما به گرافیکی میگید عالی و چه گرافیکی رو بد میدونید و البته من هم همینطور . شما باید بجای پافشاری روی حرف خودتون دلیل بیارید مثلا توی مرحله سوم شما چه نقاط مثبتی از نظر گرافیک دیدید که اونو جزو سه بازی برتر میدونید ؟ در مرحله چهارم چطور و یا حتی اول . قبول دارم که مرحله دوم گرافیک زیبایی داشت و همچنین بسیار خوب روش کار شده بود که یه نمونه اون میشه به بوته ها و درختها اشاره کرد و همینطور رودخونه که آب داخلش عالی بود و موقعی که داخلش میشدی واقعا احساس وارد شدن به رودخونه رو داشتی . توی مرحله چهارم که میشه گفت توی گیم پلی و داستان و وقایع اون توی چهار مرحله اول بازی فوق العاده بود یه ذره به اطرفتون نگاه کنید مخصوصا موقعی که داخل سالن بزرگ با ومپ میجنگید ، اون بتنها و خرابیها تا چه حد نظر شما رو جلب کرد ؟ اصلا چیزی دیدی که با خودتون بگید عجب گرافیکی ؟ یا اینکه انقدر غرق گیم پلی زیبا و جذاب و همینطور داستان بازی بودید فراموش کردید به در و دیوار خوب نگاه کنید ؟ بگذریم ازاینکه توی اون مرحله یه محیطهایی توی برف و بوران بود که چیزی دیده نمیشد و یا اینکه توی ساختمو نهای صنعتی که به دلیل قرار گرفتن در اون محیط سرد و مه آلود کاملا یه محیط سرد و بی روح بنظر میرسید و صدها بار توی بازیهای دیگه هم دیده شده .
شما اینطور که گفتید همه بازیها رو روی همه کنسولا انجام دادید ، پس لطف کنید برتریهایی که مرحله اول این بازی نسبت به graw 2 داشت که میشه گفت ازنظر محیط شبیه هم بودن بگید
همینطور انفجارات رو باهاش مقایسه کرد؟ (هر چند نمیخوام انفجاراتشو با لاست پلانت مقایسه کنم )؟
اینرو قبول کنید که نه تنها این بازی بلکه تمام بازیهای بزرگ ضعفهایی هم دارن که گرافیک تقزیبا جزو لاینفک این اشکالاته چون مسلما بازیسازها سعی میکنن بیشتر روی کلیات کار کنن تا جزئیات تا هم وقت کمتری رو صرف کنن و هم طرفداران رو راضی نگه دارن ( این کلیات شامل گیم پلی ، داستان ، صدا گذاری و تبلیغات میشه)، حالا در بعضیا کمتر و بعضیا هم بیشتر . بازیسازها سعی میکنن نسبت به احساسی که گیمر ها نسبت به هر یه بازی خاص دارن اونو بسازن که مطمئنا احساس دوستداران متال گیر بیشتر بخاطر داستان و خاطراتشون و گیم پلی خوبشه .
ولی بازم میگم در این بازی گرافیکی که بخواد چیزی فراتر از بازیهای بزرگ دیگه باشه و یا محیطی بدیع و منحصر به این بازی باشه ندیدم .
بهر حال این یکی از بهترین بازیهایی بود که انجام دادم و مطمئنا به این زودیا از خاطرم پاک نمیشه و سعی هم دارم نسخه های قبلی رو هم بازی کنم .