Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

اصلا تو یه مصاحبه با کوجیما دیدم که زیرنویس کرده بود :

.The original plot for the game was very different. the setting was iran and iraq
حالا چیز زیاد مهمی هم نیستا !! ولی دیدی پس فردا گفتن MGS هم سیاسی ه و مستهجن !!!! از این جماعت ... هیچی بعید نیست !!!
بيخودي فكر غلط نكن!منظور اون مصاحبه اين بوده كه قرار بوده داستان MGS2 اين باشه كه اسنيك براي بررسي وجود سلاح هسته اي به كشور هاي ايران و عراق فرستاده بشه ولي به دليل شروع شدن جنگ آمريكا با افغانستان و خراب شدن اوضاع خاور ميانه ديدن كه اگه داستان بازي اينجوري باشه ناجوره براي همينم داستان تغيير كرد.

گرافیک هم که نداره ؟!! عجب !!!! فریدون جان شما که خودت چندین بار از گرافیک بازی تعریف کردی ، چرا جواب همنشانت رو نمیدی ؟!
نیما جون هرکی گرافیک این بازی رو زیر سئوال ببره همون بهتر که جوابش رو ندیم:دی. روی HD TV که میشه CGI Movie :دی. البته با 3 4 نفری از جمله استاد فرخ PM ها داشتیم در زمینه گرافیک این بازی ولی از انجا که " نرود میخ اهنی در سنگ " بیخیال داستان شدم :دی.
MGS4 یه شاهکاره
فقط حیف زود تموم شد:mad:
بسم الله.... 20 ساعت کمه!! :دی.

پ.ن. بقول شهرام آذر عزیز(:دی) مرحله 4 یک افکت برفی داره که به 100 میلیون میارزه :دی. جدا بازی با گرافیک بالاتر از این MGS4 واسه کنسول هست!.

ولی یه دلیلی که فکر میکنم وان هاندرد پرسنت :biggrin1: این داش MeyT ما باهاش مشکل داره و هی گیر میده به گرافیک مطمئنم بازی کردن با SDTV هست چونکه مهدی با SDTV بازی میکنه و اصلا تصویر در SDTV زمین تا آسمون با HDTV فرق میکنه . من اینو خودم تجربه کردم . اولا که PS3 خریدم یه تلویزیون معمولی بیشتر نداشتیم و من با SDTV بازی میکردم . وسطای بازی rainbow six vegs 1 بودم که پدر عزیزم :love: یه HDTV خرید . باور کنید وقتی من ps3 رو با کابل HDMI به HDTV وصل کردم شوکه شدم . تصویر فوق العاده روشن شد . جزئیات واضح تر شدن . سایه ها دیگه تاریک نبودن . زمانی که با sdtv بازی rainbow six vegas رو بازی می کردم وقتی وارد سایه ها می شدم انقدر تصویر تاریک می شد که مجبور بودم با دوربین دید در شب اون قسمتا رو نیگا کنم ولی با HDTV این مشکل رفع شده بود . اما دلیل دیگه ای که در SDTV لبه ها مقداری دندونه دندونه دیده میشن و ***** AA نمی تونه تاثیر خودشو بزاره downscale شدن تصویر HD در SDTV هست . در SDTV جزئیات دقیق دیده نمی شن و تار به نظر میان . فکر می کنم این اشتباه برای مهدی پیش اومده که به دلیل استفاده از AA جزئیات تار دیده میشن ولی این باز برمیگرده به استفاده از sdtv و مطمئنم اگه مهدی بازی رو روی HDTV انجام بده نظرش تغییر پیدا کنه و من به دلیل داشتن این تجربه میگم که PS3 بدون HDTV به درد نمی خوره یعنی جذابیتی نداره مثل این میمونه که شما پلنگ و بندازی تو قفس مرغ :biggrin1: یا با لامبورگینی توی جاده خاکی رانندگی کنی یا با کفش استوک بری توی آسفالت فوتبال بازی کنی و هزار تا دلیل دیگه که میگه ps3 بدون HDTV یه کنسول مرده س.

بنظرم که اینطور نیست، البته خودتون میدونید به گرافیک اهمیت نمیدم ولی بنده روی یک TV بسیار معمولی بازی میکنم که حتی صدای استریو هم نداره! و تنها حسنی که داره مولتی سیستم بودنشه :دی.
گرافیک MGS4 که از همون محشر Act.1 بود و همون اول ادم رو میفرسته تو کوما :cheesygri ( روی Old TVـی عزیزم :دی).

پ.ن. بنظرم این بازی فقط یه اشکال داره ( به شدت خنده دار ) که اونم در CutScene و تا الان دلیل قانع کننده ای براش پیدا نکردم.
فقط برای کسانی که بازی رو تموم کردن:
چرا اخر Act.4 وقتی یک طرف صورت اسنیک تمام و کمال جزغاله شد سیبیل، موژه، ابر، مو ـش هیچ آسیبی ندید!! :دی.

آخرین ویرایش:

اصلا انتظار نداشتم بیای Graw 2 رو بیاری وسط !!!! Graw 2 بین بازیهای این نسل شاید از نظر فیزیک خیلی خوب باشه ، ولی فاکتورهای گرافیکی و مخصوصا Visual ی خیلی جالبی نداره !

از نظر انفجار تا حالا هیچ بازی به Graw 2 نرسیده.
تیم سازنده این بازی کلی روی این مورد کار کرده بودن و انفجار در چند مرحله اتفاق می افتاد و کاملا مثل انفجار واقعی شبیه سازی شده بود.
اگر یکبار دیگه بازی کنی حتما متوجه انفجار های فوق العاده این بازی در مقایسه با بازیهای دیگه میشی.

منم بعد از اینکه 5 شنبه کنکور دادم و ازاد شدم.و بعد از چند روز که سرم شلوغ بود امروز رفتم یه پی اس 3 پال و یه متال گیر پال خریدم اومدم دارم بازی میکنم.خیلی زیباست:love:

منم بعد از اینکه 5 شنبه کنکور دادم و ازاد شدم.و بعد از چند روز که سرم شلوغ بود امروز رفتم یه پی اس 3 پال و یه متال گیر پال خریدم اومدم دارم بازی میکنم.خیلی زیباست:love:
حسام تو هم بالاخره ؟! :دی آقا مبارک باشه !

ببین نیما جان حتما میدونی که کار aa چیه . در واقع باعث میشه لبه های تیز و دندانه دندانه رو نرم و صاف نشون بده و در واقع اون قسمتا رو بنحوی مات و کدر میکنه و یا باعث میشه از اون حالت شارپ و تند در بیاد . بذار یه مثال بهتر بزنم شما اگه دیده باشد کسانی که طراحی با مداد انجام میدن بعد از کشیدن طرحشون روی بعضی قسمتها و خطها رو با مالیدن انگشت از حالت خشکی و تیزی درمیارن نرم میکنن که در واقع باعث میشه اون طرح و نقاشی زیباتر بنظر بیاد و در واقع این روش از طرفی برای زیباتر شدن طرح و از طرف دیگه برای پوشونده اشکالات بکار میاد و یا اینکه در روتوش عکسهای دیجیتالی و استفاده از فتو شاپ *****هایی وجود دارن که استفاده از اونا باعث میشه اشکالات عکس از بین بره و در واقع زیباتر بنظر بیان در حالی که اگه عکاس در همون ابتدای عکس گرفتن به نکات ریز و تخصصی عکاسی دقت میکرد استفاده از این ***** ها و ابزارها به حداقل میرسید هر چند که بازهم یکسری کارها روی اون الزامی و حتمیه .نمونه جدید و واضح این موضوع در جی تی ای 4 کاملا مشاهده شد ، همه دیدیم که در این بازی بطرز چشمگیری از aa استفاده شده بود (البته شنیدم نسخه ps3 کمتر از 360 aa داشت) با این احوال بازهم لبه های بسیار دندانه دار و بدی رو در این بازی میدیدیم . در حالی که شما در بازی مثل acc همچین چیزی رو میدید ؟ آیا لازم بود در اون بازی از aa با درجه بالا استفاده بشه ؟ aa تا یه حد خاصی برای زیبایی و نرم شدن گرافیک بازی خوبه ولی از اون به بعد تاثیرش بیشتر در از بین بردن اشکالات خاصی بکار میره . مخصوصا در بازیهایی که از چند ضلعیهایی( Polygon )با کیفیت پایین و یا در بازیهایی که نوع محیط و حجمشون باعث میشه از aa استفاده بیشتری بکنن .
شما فکر میکنید در اون صحنه های برفی و در محیط باز اگه از aa بیشتر استفاده نمیشد شما چه صحنه هایی رو میدیدی؟ چرا در مرحله دوم به این شکل استفاده نشده بود ؟
شما فکر میکنید سخت افزار ps3 و یا 360 توانایی کشش aa رو از این حد فراتر نداره ؟ !
مهدی جان من نمیدونم منظورتون از پوشوندن ایرادات چیه ولی AA جز اون دسته از چیزهایی هست که هرچی بیشتر باشه , قدرت سخت افزار و همین طور قدرت بازی رو نشون میده. توی PC هر بازی ای که بزارین برای کامپیوترهای ضعفایی مثل من گزینه 2X مناسبه ولی روی خیلی از بازیها تا 16X هم دیدم که واقعآ کمتر کامپیوتری میتونه پردازش کنه همچین AA ای رو . توی کنسولها هم به علت ضعف سخت افزاری نسبت به کامپیوتر هر بازی ای بدون AA یا با 2X یا حداکثر 4X اومده و تا جایی که یادمه بیشتر از این توی کنسولها نداشتیم ولی توی PC تا 16X ( شاید بیشتر هم باشه و من نمیدونم ) هم امکان بالا بردنش هست ولی متاسفانه یا خوشبختانه شاید 2% کامپیوترهای گیمرها هم نتونن اون رو تحمل کنن.
به طور خلاصه AA چیزی هست که هرچی بیشتر باشه , افتخار بازی و سازنده اون بیشتر میشه و نشون دهنده قدرت بالاتر سخت افزارش هست.

مهدی جان من نمیدونم منظورتون از پوشوندن ایرادات چیه ولی AA جز اون دسته از چیزهایی هست که هرچی بیشتر باشه , قدرت سخت افزار و همین طور قدرت بازی رو نشون میده. توی PC هر بازی ای که بزارین برای کامپیوترهای ضعفایی مثل من گزینه 2X مناسبه ولی روی خیلی از بازیها تا 16X هم دیدم که واقعآ کمتر کامپیوتری میتونه پردازش کنه همچین AA ای رو . توی کنسولها هم به علت ضعف سخت افزاری نسبت به کامپیوتر هر بازی ای بدون AA یا با 2X یا حداکثر 4X اومده و تا جایی که یادمه بیشتر از این توی کنسولها نداشتیم ولی توی PC تا 16X ( شاید بیشتر هم باشه و من نمیدونم ) هم امکان بالا بردنش هست ولی متاسفانه یا خوشبختانه شاید 2% کامپیوترهای گیمرها هم نتونن اون رو تحمل کنن.
به طور خلاصه AA چیزی هست که هرچی بیشتر باشه , افتخار بازی و سازنده اون بیشتر میشه و نشون دهنده قدرت بالاتر سخت افزارش هست.
الان دیگه کامپیوتر هایی که دارای پردازنده مناسب و رم و کارت گرافیک های سری 8 و 9 هستند و یا از سری 4000 ati استفاده میکنند به راحتی میتونند AA های بالا رو (16x or ...) پردازش کنند و مشکلی هم از نظر افت فریم نداشته باشند...

نیما جون هرکی گرافیک این بازی رو زیر سئوال ببره همون بهتر که جوابش رو ندیم:دی. روی HD TV که میشه CGI Movie :دی. البته با 3 4 نفری از جمله استاد فرخ PM ها داشتیم در زمینه گرافیک این بازی ولی از انجا که " نرود میخ اهنی در سنگ " بیخیال داستان شدم :دی.

جدا بازی با گرافیک بالاتر از این MGS4 واسه کنسول هست!.
بفرمایید بازم بگید من و فریدون اینجا دستمون تو دست همه :biggrin1:
فریدون جون روسفیدمون کردی :love:

آزیا جان درست میگی صد در صد هر چه aa بیشتر باشه قدرت بیشتری رو از سخت افزار طلب میکنه ولی دلیل براین نیست که چون نیاز به سخت افزار قوی داره پس هر چه بیشتر باشه بهتره .
پیشنهاد میکنم راجع به aa و نوع کارش حتما یه تحقیقی بکنید ، چون فکر کنم نتونستم منظورم رو راجع به نحوه عمل aa برسونم .

آقای MEHDIMDI راجع به AA دیگه کم کم داری جک میگی متاسفانه ، یعنی چی برید تحقیق کنید ؟! دیگه همه عالم و آدم میدونن که AA غیر از زیبا کردن بیشتر بازی هیچ نقش دیگه ای نمیتونه داشته باشه ! هیچ چیزی هم مات و کدر نمیکنه !

معلومه کنسول ها نمیتونن AA زیاد داشته باشن ، شما هنوز اینو نفهمیدی ؟! نهایت AA ی که کنسول میتونه ارائه بده 4x هست .

این چیزایی که داری میگی دیگه نظر شخصی نیست ! اطلاعات غلطه ، که متاسفانه مشکل داره ! تازه خیلی با اعتماد بنفس میای میگی برید تحقیق کنید ؟!

شما یک نفر هم نمیتونی پیدا کنی که حرفت رو تایید کنه ، پس دیگه الان فکر نکن خیلی بیشتر از بقیه میفهمی و ماها باید بریم تحقیق کنیم تا به شما برسیم !

تازه داری واسه من تعریف میکنی که AA چیکار میکنه ؟! واقعا ممنونم که به اطلاعات ما افزودی !!!

آخرین ویرایش:
بنظرم که اینطور نیست، البته خودتون میدونید به گرافیک اهمیت نمیدم ولی بنده روی یک TV بسیار معمولی بازی میکنم که حتی صدای استریو هم نداره! و تنها حسنی که داره مولتی سیستم بودنشه :دی.
گرافیک MGS4 که از همون محشر Act.1 بود و همون اول ادم رو میفرسته تو کوما :cheesygri ( روی Old TVـی عزیزم :دی).

پ.ن. بنظرم این بازی فقط یه اشکال داره ( به شدت خنده دار ) که اونم در CutScene و تا الان دلیل قانع کننده ای براش پیدا نکردم.
فقط برای کسانی که بازی رو تموم کردن:
چرا اخر Act.4 وقتی یک طرف صورت اسنیک تمام و کمال جزغاله شد سیبیل، موژه، ابر، مو ـش هیچ آسیبی ندید!! :دی.
فریدون جان مگه نمی دونی سبیل Snake تبرک شده است ؟!

این عکسها از بازی Crysis‌ گرفته شدن.
عکس بدون AA:

2vx0o60.jpg

همون عکس با 16xAA:

2ibndzr.jpg

مجددا عکس بدون AA:

15g2hdf.jpg

و همون عکس با 16xAA:

dwx91s.jpg

کاملا واضحه که توی عکسهایی که AA دارن نه چیزی مات شده نه چیزی کدر شده.
فرمون ماشین، دست اون آدمی که مرده و بقیه‌ی قسمت‌ها کاملا این موضوع رو اثبات میکنن

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]​

عجب بازیه این متال گیر من که تو کفشم عجیب بخصوص با تغییر شکل لباس اسنیک خیلی دارم حال میکنم واقعا باحاله .... دمه کوجیما با ps3 گرم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or