واقعا چه حالی کردیم باهاش و چه داستانی چه اهنگی چه گیم پلی و بعدش انلاینش هم بماند که چه قدر خوب بود بازیش هیچ وقت تکرار نمیشه
دلیل حجم بالای این نسخه متال گیر بیشتر دیتا های کمپرس نشده بوده (فایل صوتی عموما). نسخه 5 فکر کنم نصف حجم این نسخه رو داشت یعنی حدود 25 گیگ که نرماله به نظرمآقا حالا که این تاپیکو اوردید بالا من یسوال بپرسم
افسانه ها میگن حجم بازی یچیزی دور و بر 50 گیگ بوده یعنی تقریبا تمام حجم بلوری رو اشغال میکرده و یکی از دلایل انحصاری بودن و موندنش هم همین بوده، با این حال کوجیما گفته بازم مجبور شدیم یسری جاها رو کات و کمپرس کنیم تا بتونیم جاش بدیم درسته همچین قضیه ای؟
خلاصه همچین چیزی واقعا تو مخیله من نمیگنجه یه گیم سال 2008 پنجاه گیگ حجم داشته باشه و نسخه بعدیش که هفت سال بعد قراره بیاد تقریبا حجمش نصف این باشه
مگه پارچه است که متری حسابش می کنیدآقا حالا که این تاپیکو اوردید بالا من یسوال بپرسم
افسانه ها میگن حجم بازی یچیزی دور و بر 50 گیگ بوده یعنی تقریبا تمام حجم بلوری رو اشغال میکرده و یکی از دلایل انحصاری بودن و موندنش هم همین بوده، با این حال کوجیما گفته بازم مجبور شدیم یسری جاها رو کات و کمپرس کنیم تا بتونیم جاش بدیم درسته همچین قضیه ای؟
خلاصه همچین چیزی واقعا تو مخیله من نمیگنجه یه گیم سال 2008 پنجاه گیگ حجم داشته باشه و نسخه بعدیش که هفت سال بعد قراره بیاد تقریبا حجمش نصف این باشه
من که نسخه ی یک رو بازی نکرده بودم و کلا MGS4 اولین تجربه م از سری بوده هم حتی با همون یه تیکه فلش بک و آهنگ فوق العاده ی the best is yet to come و دیدن محیط های فلش بک به صورت جدید احساسی میشدمسال ۲۰۲۱ شده و این تاپیک تو سال جدید میلادی بالا نیومده هنوز پس به بهانه سال جدید و برف و سرما و این که کلا تاپیک این بازی رو هیچوقت نذاریم بخوابه ! یه ویدیو از بازگشت فوق احساسی به shadow moses ببینیم .اکتی که تا ابد تو ذهن تمام گیمر ها به خصوص طرفداران این سری بازی خواهد ماند .
بلهدوستان یه سوال بعد ای همه سال
متال ۴ بصورت هکی رو ps3 بدون مشکل قابل بازی؟
تمومش کردین؟چون دوستم میگه اخرا بازی دیگ خراب میشه نمیشه جلو رفت یا شاید دیتا بازیش خراب بودهبله
کاملا راحت رو ps3 های به اصطلاح کپی خور پلی شد(خودم همینطوری پلی دادم)
حتما دیتا بازی مشکل دار هستتمومش کردین؟چون دوستم میگه اخرا بازی دیگ خراب میشه نمیشه جلو رفت یا شاید دیتا بازیش خراب بوده