5تا اکته الان مرحله آخری شمابلاخره سی دی شو باز پیدا کردم.رفتم مرحله پنج.میشه بگید چندتا مرحله دیگه داره.
ما که تو این روزای قرنطینه به شدت هوس کردیم یادی از خاطرات گذشته بکنیم و بریم سراغش نمی دونم الان بعد اینهمه سال چه حس و حالی داشته باشه ولی شیر همیشه شیر قطعا تنها پلتفرم قانونی و استاندارد بازی هم همچنان ps3 هست . پس راهی جز بیرون کشیدن کنسول از جعبه زیر خاک نیستخوشم میاد که این تاپیک هنوز فعاله بعد این همه سال فکر کنم نه تنها این تاپیک بلکه کل تاپیکای ps3 نسل بعد به کار بیان اگه از psnow بشه دانلود کرد این بازی بدجوری از دست دادم (فقط از نزدیک از اول تا اخرش دیدم وقتی بچه بودم) و بدون شک نسل بعد اولی تو لیستم ریمسترم که نمیشه ازش داد لعنتی
بعد یک سال نقل قول کردی؟ما که تو این روزای قرنطینه به شدت هوس کردیم یادی از خاطرات گذشته بکنیم و بریم سراغش نمی دونم الان بعد اینهمه سال چه حس و حالی داشته باشه ولی شیر همیشه شیر قطعا تنها پلتفرم قانونی و استاندارد بازی هم همچنان ps3 هست . پس راهی جز بیرون کشیدن کنسول از جعبه زیر خاک نیست
راستیتش اومدم تو تاپیک بازی ببینم خبری هست دیدم اخرین پست واسه یک سال پیشه منم خیلی دلم واسه این بازی تنگ شده بود گفتم یه یادی زنده کنیم حتما حتما ایشالا سریع دوباره دسترسی پیدا کنی تجدید خاطره کنی ! دفترچرو ببین ! چه خاطراتی واسم زنده شد دو ساعته دارم فقط اینو میخونم ! اون زمان چه دفترچه های مشتی می ذاشتن واسه بازی ها !بعد یک سال نقل قول کردی؟
ولی منم رسم هر ساله م بود که این و GOW III رو بازی کنم، متاسفانه تابستون قبلی قسمت نشد، ولی میدونم همچنان این دو بازی کیف میدن شدید و اصلا حس و حالشون فرقی نمیکنه
هوس کردم برم مبارزه رایدن و ومپ رو ببینم... گرچه...صحنه ماندگارش فقط همین یکیه مگه حیف به PS3م دسترسی ندارم الان
جای منم بازیش کن
واقعا دفترچه ها جذاب بودن نسل قبل... معرفی کاراکتر،معرفی کلاس های مختلف،ماشین های مختلف( MotorStorm ) ، یه سری نکات و ...راستیتش اومدم تو تاپیک بازی ببینم خبری هست دیدم اخرین پست واسه یک سال پیشه منم خیلی دلم واسه این بازی تنگ شده بود گفتم یه یادی زنده کنیم حتما حتما ایشالا سریع دوباره دسترسی پیدا کنی تجدید خاطره کنی ! دفترچرو ببین ! چه خاطراتی واسم زنده شد دو ساعته دارم فقط اینو میخونم ! اون زمان چه دفترچه های مشتی می ذاشتن واسه بازی ها !
View attachment 134830
دقیقا میخواستم الان بگم که دفترچه نیست که گاید بوک و کمیک بوک و همه چی با همه حالا نمی دونم اون زمان کاغذ ارزون تر و زیاد تر بود یا نه خلاصه به درخت اهمیت نمی دادن ولی خیلی بد شد که این دفترچه ها حذف شدن ! کل استایل و خفن بودن اورجینال خریدن بازی ها واسه همین دفترچه ها بود واقعا در نهایت این که که ما با mgs4 زندگی کردیم یادش بخیر الان تقریبا یه ساعتی بازی کردم هنوزم جذابه لعنتی ! شاید یه ذره فریم اذیت کنه بعد اینهمه سال فقط ، اونم تو بعضی جاها که زد و خورد و ... زیاده . وگرنه چه گرافیک خفنی داره هنوز که هنوزه ، به خصوص از نظر هنری و استایل دارک و خاکستریش!واقعا دفترچه ها جذاب بودن نسل قبل... معرفی کاراکتر،معرفی کلاس های مختلف،ماشین های مختلف( MotorStorm ) ، یه سری نکات و ...
این MGS4 هم که شاهکار بود دفترچه ش! دفترچه که نیست رسما گاید بوک بود!
الان هیچی توش نیست....خیلییییی زور بزنند یه ورق توشه فکر کنم حق لایسانس و اینا نوشته روش
به خاطر طبیعت...
به شخصه از وقتی دفترچه ها دیجیتالی شده یادم نمیاد یکبار هم چک کرده باشمشون
من خودم یه سال پیش برا اولین بار تو زندگیم رفتم و واقعا گرافیکش (اگر فریم ریت رو در نظر نگیری) در حد استانداردهای بازی های متوسط نسل ۸ بوددقیقا میخواستم الان بگم که دفترچه نیست که گاید بوک و کمیک بوک و همه چی با همه حالا نمی دونم اون زمان کاغذ ارزون تر و زیاد تر بود یا نه خلاصه به درخت اهمیت نمی دادن ولی خیلی بد شد که این دفترچه ها حذف شدن ! کل استایل و خفن بودن اورجینال خریدن بازی ها واسه همین دفترچه ها بود واقعا در نهایت این که که ما با mgs4 زندگی کردیم یادش بخیر الان تقریبا یه ساعتی بازی کردم هنوزم جذابه لعنتی ! شاید یه ذره فریم اذیت کنه بعد اینهمه سال فقط ، اونم تو بعضی جاها که زد و خورد و ... زیاده . وگرنه چه گرافیک خفنی داره هنوز که هنوزه ، به خصوص از نظر هنری و استایل دارک و خاکستریش!
PW هم شاهکار بود، MGSV زد جاده خاکی... و DS هم نمیدونم خودم بازی نکردمآخرین بازی خوب کوجیما این بازی بود از اون موقع تا الان حسابی زده جاده خاکی
اقا من واقعا شرمندم قبول دارم اسم این بازی میاد ادمکلا حالی به حالی می شه ! ولی خوب وصف العیش نصف العیش اتفاقا می خواستم بنویسم الان که خودت گفتی ! سالید اسنیک سیگارو می ذاره گوشه لب اون موزیک خفن پخش می شه و عمو دیوید هایتر با اون صدای خفنش میگه وار هز چنج اتمسفر و استایل گرافیکی بازی همکه نگو واقعا mgs4 یه ip تموم نشدنی و از زمان خودش خیلی جلوتر بود . کوحیما چی ساخت واسمون ! موزیک old snake هم که نیازی به تعریف نداره .آقا دیونه نکنید مارو!
این درست نیست ما که دسترسی نداریم به بازی رو اینطوری عذاب بدید
لامصب اون موزیک اول بازی و جمله ی وار هز چینج.. رنگ و اتمسفر بازی که خیلی شبیه فیلم ماتریکس بود و یه تم سبز مانندی داشت، من خیلی رنگ و لعاب اکت ۱ بازیو دوس داشتم
جدا تو سری mgs نسخه چهارم یه چیز عجیب و جدایی بود از بقیه نسخه ها، انگار یه فیلم سینمایی خوش ساخت و یه دست بود اصلا میشه تا صبح ازش گفت، هوس کردم بازی کنمش ولی نه به بازی نه به کنسولش دسترسی دارم..
اقا بالاترم گفتم شرمندم واقعا فقط چون خودمخیلی رفته بودم تو اون حال و هوای اون روزای بازی خواستم یه یادی اینجا ازش بشه با بچه های قدیمی صحنه ماندگار که خیلی زیاد داره . بیگماما خودش یکی از خفن تریناشه ! یا دیدار با نیومی و کاری که نیومی باهاش کرده و پخش موزیک old snake و ... فایت اخر با اسلات ! خیلی زیاده دو روز باید بنویسم !