GZ454
کاربر سایت
واقعا نباید اینقدر از کوجیما تعریف میکردن ظرفیتشو نداشت pw هم نسبت به اونا هیچهPW هم شاهکار بود، MGSV زد جاده خاکی... و DS هم نمیدونم خودم بازی نکردم
واقعا نباید اینقدر از کوجیما تعریف میکردن ظرفیتشو نداشت pw هم نسبت به اونا هیچهPW هم شاهکار بود، MGSV زد جاده خاکی... و DS هم نمیدونم خودم بازی نکردم
ولی کوجیما الان دیگه هیچی نیساقا من واقعا شرمندم قبول دارم اسم این بازی میاد ادمکلا حالی به حالی می شه ! ولی خوب وصف العیش نصف العیش اتفاقا می خواستم بنویسم الان که خودت گفتی ! سالید اسنیک سیگارو می ذاره گوشه لب اون موزیک خفن پخش می شه و عمو دیوید هایتر با اون صدای خفنش میگه وار هز چنج اتمسفر و استایل گرافیکی بازی همکه نگو واقعا mgs4 یه ip تموم نشدنی و از زمان خودش خیلی جلوتر بود . کوحیما چی ساخت واسمون ! موزیک old snake هم که نیازی به تعریف نداره .
اقا بالاترم گفتم شرمندم واقعا فقط چون خودمخیلی رفته بودم تو اون حال و هوای اون روزای بازی خواستم یه یادی اینجا ازش بشه با بچه های قدیمی صحنه ماندگار که خیلی زیاد داره . بیگماما خودش یکی از خفن تریناشه ! یا دیدار با نیومی و کاری که نیومی باهاش کرده و پخش موزیک old snake و ... فایت اخر با اسلات ! خیلی زیاده دو روز باید بنویسم !
من کلا اینطوری صحبت کردن راجع به کسی که سال ها تو این صنعت بوده رو نمی پسندم . هر چند خودم از مخالفان ds بودم و معتقدم پر ایراد بود . ولی قرار نیست همیشه همه تو اوج باشن . مطمئنم بازم اثر فوق العاده از کوجیما خواهیم دید . و تا ابد به خاطر ساخت mgs4 من به شخصه دوسش دارم !ولی کوجیما الان دیگه هیچی نیس
بعد از اون داستان mgsv دیگه big boss عمرا بتونه حتی نزدیک به solid snake بشهView attachment 134877
This is good Isn't it
اگه نمیتونه بازی بسازه خب بکشه کنار من آرزومه دیگه بازی نسازه والامن کلا اینطوری صحبت کردن راجع به کسی که سال ها تو این صنعت بوده رو نمی پسندم . هر چند خودم از مخالفان ds بودم و معتقدم پر ایراد بود . ولی قرار نیست همیشه همه تو اوج باشن . مطمئنم بازم اثر فوق العاده از کوجیما خواهیم دید . و تا ابد به خاطر ساخت mgs4 من به شخصه دوسش دارم !
چشم الان میگیم بخاطر گل روی شما بکشن کنار از صنعت گیم. امری فرمایشی دیگه ندارید به خدمتشون برسونیم؟اگه نمیتونه بازی بسازه خب بکشه کنار من آرزومه دیگه بازی نسازه والا
اگه نمیتونه بازی بسازه خب بکشه کنار من آرزومه دیگه بازی نسازه والا
اقا اینجا تاپیک mgs 4 و ما همخواستیم فقط یه تجدید خاطره کنیم بعد از سال ها ! راجع به ds هر نظری دارید تشریف ببرید همونجا لطفا ! فقط راجع به mgs 4 صحبت کنید اگه خاطره ای یا حرفی هست !از سال 1998 تو دمودیسک مشکی پلی استیشن با سری متال گیر اشنا شدم و تا نسخه چهارم همه چیش عالی بوده ولی بعدش اپن ورلد شدن؟؟؟ و حالا خدایی این دث استرید ... رایگانم بدن نمی تونم بازی کنم
من بعد از اون حرفهایی که درباره ی درک و فهم و شعور گیمرها زد از چشمم افتاده قرار نیست همه نظر شما رو داشته باشن کهشما کدوم کاربر قدیمی هستی که داری با یوزر جدید رو مخ ملت راه میری نمیدونم ولی کاملا حواسم بهت هست و میدونم هدفت چیه، پس لطفا بس کن، کارهای زیادی هست که میشه در قرنطینه انجام داد.
منم همینو میگم دوستان دارن بهم فوش میدن من یه بازی مثل mgs3 و mgs4 ازش میخواماقا اینجا تاپیک mgs 4 و ما همخواستیم فقط یه تجدید خاطره کنیم بعد از سال ها ! راجع به ds هر نظری دارید تشریف ببرید همونجا لطفا ! فقط راجع به mgs 4 صحبت کنید اگه خاطره ای یا حرفی هست !
کاشکیاقا نکنید با ما به ps3 ندارم بیشنم دوباره بازیش کنم اقا نکنید
لامصب این بازی چی بود ققط فایت اخر با لیکویید غروب روی عرشه کشتی
سونی لامصب بکوارد ps3روی ps5بزن