من بازی رو امروز تموم کردم، برای کسی که سری های قبل MGS رو بازی نکرده کمی طول کشید تا دوزاریم افتاد چه خبره ولی خیلی مطالعه کردم راجب داستان بازی همینطور که داشتم پیش می رفتم توی بازی.
به نظرم اگر کسی بخواد
الان این بازی رو انجام بده برای اولین بار:
1-از افت فریم اعصابش خورد میشه گاهی

بخصوص توی کات سین ها.
2- کات سین ها یه جورایی کارگردانیشون قدیمیه، یعنی میدونید صحنه های زائد توی خیلی از کات سین ها هست،شاید چون الان من دارم این بازی رو انجام میدم این به چشم میاد ولی بازم من نمی تونم خودمو برگردونم به 6 سال پیش که

هر کاری کنم دید الانم رو دارم.البته این تغییر طبع و دید من بخاطر سینمایی شدن بازی های الانه که روایت سینمایی خیلی بهتر شده، به نظرم توی نسخه های بعدی MGS مطمئناً کوجیما روی این کار خواهد کرد(هنوز GZ رو بازی نکردم.) ولی از نظر داستانی بازی واقعاً خوبه و اندینگ خیلی خیلی قوی بود، حتی برای منی که MGS بازی نکرده بودم قبلاً. ولی در کل اگر کات سین ها رو مفید تر کنن، بازی فوق العاده تأثیر گزار تر میشه، این رو مطمئنم، مثلاً کات سین آخری که توش رایدن بود، اون زیادی طولانی بود.
3- کاورگیری بازی هم واقعاً منسوخ شده بود

یعنی چی از روی کاور نمی تونی هدف بگیری؟

یعنی چی مثلث هم کاور گرفتنه هم پریدن روی ارتفاع کاور

اینا اذیتم کرد ولی چون بازی Stealth بود و منم اکثراً سینه خیز بودم خیلی اذیت نشدم

4-به نظرم بازی نسبت به مثلاً GeoW 2 که توی سال 2008 عرضه شده بود، موشن کپچر با کیفیت کمتری داشت و Animation هاش خشک بودن.
ولی در کل بازی فوق العاده بود این عیبایی هست که بازی داره ولی خوشحالم که تونستم توی این چند روز این بازی رو تجربه کنم.