1.داستان 10/4 در واقع داستانش هیچی نداشت و سعی داشتن این کمبود رو با صحنه های سکسی ناشیانه جذابش کنن که توی اونم موفق نبودن
2.گیم پلی 10/2 گیم پلیش از نظر فنی تقریبا ایرادی نداشت ولی از لحظ لذت و هیجان تقریبا میتونم بگم در حد بسیار پایینی بود.
3.موسیقی 10/4 آهنگ درون بازی به غیر از دو مورد در حد ضعیفی کار شده بود.
4.بیگ باس ها:10/1 افتضاحترین بخش بازی همین رئیسای آخری بودن که به عنوان غول باید ازشون میگذشتم.
5.شخصیت پردازی و کاراکترها: 10/2 شخصیت ها یکی پس از دیگری غیر جذاب و مسخره بودن مخصوصا RAIDEN
6.محیط بازی:10/2 کسل کننده و بی روح
اگه واقعاً این نظراتت صادقانه ست قابل احترامه ولی من فکر می کنم شما بنا به دلایلی نتونستی یا نخواستی بازی رو درک کنی:
1.مشکلی که با داستان بازی داری درواقع از طرف خودته رفیق;شما به جای اینکه توو کات سین ها بیای به دیالوگ ها,فرم صورت افراد و احساساتشون دقت کنی زوم کردی رو چیزهای بی ارزش مثل همین جذابیت های زنانه ای که گفتی که اونم زمانش توو کل بازی به 2 دقیقه ام نمیرسه,فکر کنم برا همینم گفتی توو همونم موفق نبودن!:dسناریو این بازی از قبل نوشته شده بوده برادره من,کلی رووش کار شده کلی زمان براش گذاشتن بعد شما میگی
هیچچی نداشت؟؟!!دیدگاهت عوض شه همه چی خودشو نشون میده,کسی که سر و ته داستان این بازی رو بدونه هرگز چنین حرفی نمیزنه
2.اولاً اصولاً بازی مخفی کاری هیجان نباید داشته بشه همون لذتش جایه هیجانشو پر میکنه دوماً شما که MGS3 رو 20 بار تموم کردی میدونی که MGS توو مخفی کاری هم سبک مخصوص به خودشو داره و نسخه به نسخه ام پیشرفت کرده و در ضمن بازی مال 5 سال پیشه تقصیر کوجیما نیست که شما الان بازیش کردی!
3.اگر همه موسیقی های این بازی هم افتضاح باشه ترک Old Snake همرو پوشش میده فکر کنم بیشترین موسیقی که توو کات سین ها ازش استفاده شد هم همینه اتفاقاً!
4.
باس فایت های MGS هم که همیشه کشتنشون روش های خاص خودشونو داره همینطور که توو MGS3 به این شکل بود!راستش منم خیلی وقتا حوصلم سر رفته ازشون ولی طراحی ظاهری و باطنی همشون انصافاً عالی بوده
5.تنها موردی از MGS که هیچ ایرادی بهش وارد نیست همین شخصیت پردازی کاراکتراست اصلاً چی می تونم بگم؟حتی با نیمرو میشه توو این بازی ارتباط برقرار کرد چه برسه شخصیتاش!:dاینم باز برمیگرده به همون عدم درک داستان و شخصیتایی که داستانٌ شکل میدن
6.اینم تا حدودی مورد درستیه اما اکت 2 و 4 محیطش عالی بود بخصوص قبرستون توی Debriefing اش کاملاً با اتفاقاتی که داشت میفتاد اونجا سازگار بود!
اونجور که من برداشت کردم از حرفای جنابعالی,شما الان غرق TLOU هستی و داری دو بازی که حتّی یک اپسیلون به هم از نظر سبک,اتمسفر,سال عرضه و......ربطی ندارن رو به هم ربط میدی!!من پیشنهادم اینه:وقتی حسابی از TLOU سیر شدی(مثلاً یه 18 بار دیگه تمومش کردی:d)از فکرش بیا بیرون اون وقت بشین MGS4 رو بازی کن تا بتونی درکش کنی بعد بیا ببین بازم ارزش این بازی
3 ـه!(
3 آخه؟؟؟!!!!:d)
پ.ن:خوشم میاد انقد به عقیدت مطمئن و استواری که پستت رو توو امضاتم گذاشتی که همه ملت ببینن,آورین آورین:d