agent-47
کاربر سایت
بيخودي فكر غلط نكن!منظور اون مصاحبه اين بوده كه قرار بوده داستان MGS2 اين باشه كه اسنيك براي بررسي وجود سلاح هسته اي به كشور هاي ايران و عراق فرستاده بشه ولي به دليل شروع شدن جنگ آمريكا با افغانستان و خراب شدن اوضاع خاور ميانه ديدن كه اگه داستان بازي اينجوري باشه ناجوره براي همينم داستان تغيير كرد.اصلا تو یه مصاحبه با کوجیما دیدم که زیرنویس کرده بود :
حالا چیز زیاد مهمی هم نیستا !! ولی دیدی پس فردا گفتن MGS هم سیاسی ه و مستهجن !!!! از این جماعت ... هیچی بعید نیست !!!.The original plot for the game was very different. the setting was iran and iraq

یه HDTV خرید . باور کنید وقتی من ps3 رو با کابل HDMI به HDTV وصل کردم شوکه شدم . تصویر فوق العاده روشن شد . جزئیات واضح تر شدن . سایه ها دیگه تاریک نبودن . زمانی که با sdtv بازی rainbow six vegas رو بازی می کردم وقتی وارد سایه ها می شدم انقدر تصویر تاریک می شد که مجبور بودم با دوربین دید در شب اون قسمتا رو نیگا کنم ولی با HDTV این مشکل رفع شده بود . اما دلیل دیگه ای که در SDTV لبه ها مقداری دندونه دندونه دیده میشن و ***** AA نمی تونه تاثیر خودشو بزاره downscale شدن تصویر HD در SDTV هست . در SDTV جزئیات دقیق دیده نمی شن و تار به نظر میان . فکر می کنم این اشتباه برای مهدی پیش اومده که به دلیل استفاده از AA جزئیات تار دیده میشن ولی این باز برمیگرده به استفاده از sdtv و مطمئنم اگه مهدی بازی رو روی HDTV انجام بده نظرش تغییر پیدا کنه و من به دلیل داشتن این تجربه میگم که PS3 بدون HDTV به درد نمی خوره یعنی جذابیتی نداره مثل این میمونه که شما پلنگ و بندازی تو قفس مرغ :biggrin1: یا با لامبورگینی توی جاده خاکی رانندگی کنی یا با کفش استوک بری توی آسفالت فوتبال بازی کنی و هزار تا دلیل دیگه که میگه ps3 بدون HDTV یه کنسول مرده س.