این VAMP رو چه جوری باید بکشم هر چی میزنمش جونش میاد از اول
1- بازی ماهیتش Stealth هست ولی تو نسخه ی 4ـم قابلیت اکشن رفتن هم فراهم شده .1- من بازي ديروز گرفتم. چه مايه اي .مي خوام ببينم عين سري بازي spellinter cell يعني همش بايد با مخفي كاري بري جلو ؟ اخه من يكيشونو كه ميزنم همش مريزن؟
2- اين نارنجكاشو چطوري استفاده ميكنه؟
3- اين همه اسله بهت ميده همش كه استفاده نميشه؟
4- چطوري بازي save ميكنه؟
شما هم میتونی بدون اینکه کسی متوجه شما بشه بازی کنید یا می تونید حموم خون راه بندازید!يعني ميشه يه مرحله رو به صورت مخفي كاري كامل رفت بدون ا ينكه كسي رو بكشي؟
يه سوال :توي mgs3 كه تويه ps2 بود شخصيتش يكي ديگه بود.الان هم يكي ديگس .. چرا؟!؟؟؟؟؟؟
كلا اين mgs4 چندتا مرحله است؟ من الان تا اونجاش رفتم كه اون رفيقاش (همون 3 نفر ) ازش جدا ميشن بعد ميري جلو تانكه مياد.بعدشم ميره رو demo همه ي ادم ها ميميرن؟ چقدر ديگه مونده؟
توي act 2 يه جاش هست بايد با اون زنه بجنگي اسمش نميدونم چيه؟ تويه يه اتاق در هاي اتاقم قفله . زنه هي مخفي ميشه من هي ميزنمش دوباره جونش پر ميشه بايد چي كار كنم؟
هي غلط مي خوره رو زمين بعدش هي ميميرم (بايد چي كار كنم؟)
من بعد از mgs4 هیچ بازی به من حال نمی ده اون بازی هایی که منتظرش بودم فراموش کردم این سونی هم که مسخره دراورده توسال 2008 هیچ بازی نمیده بیرون من فقط منتظره یک بازی هستم که با اطمینمان می گم به اندازهmgs4 برام ارزش داره شاید هم بیشتر killzone2 چون ما کل قدرت ps3 را تو این ابربازی میبینیم یا شاید هم تو supergame godofwar3 به امید امدن اولین عکسها و اطلاعات بازی تاریخ انشارش با اطمینان 2010 امان از سیاست سونی
هر چی که باشه باز هم از لحاظ تاثیر گذاری داستان و شخصیت پردازی به
MGS4 نمیرسه