Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

بچه ها تو حالت سوم شخص چه جوري ميشه عكس گرفت(با چه دكمه اي)؟
باید L2 رو بزنی و بری روی دوربینت، بعد از اون جا باید فکر کنم مربع رو بزنی ( یا مربع یا O ) بعد خودش میره رو دوربین و برای عکس گرفتن در این حالت، PS Button رو بزن و بعد برو رو Controller ( یه همچین چیزی و از اونجا کنترلت رو از 1 بکن 2، یعنی یه جوری اسلاتش رو عوض کن. :دی { اسلات ـه مجازیش رو :دی } ) بعد هم برگرد به بازی و با R1 عکس بگیر... ( بعد هم دوباره 1 کن دسته رو و به بازیت ادامه بده ... )

سلام
راست ميگي عليرضا بود (رضاش)يادم بود
يه سوال ديگه و اون اينكه وقتي آخراي مرحله دوم ميرم دنبال ناومي وقتي سوار ماشين دربين ميشه وقتي ميخواد لود بشه بازي ميپره بيرون و ميره روي منو هاي ps3
من قبلا يه بار بازي تموم كردم
با تشكر از اينكه وقت ميزاريد جواب ميديد

سلام
راست ميگي عليرضا بود (رضاش)يادم بود
يه سوال ديگه و اون اينكه وقتي آخراي مرحله دوم ميرم دنبال ناومي وقتي سوار ماشين دربين ميشه وقتي ميخواد لود بشه بازي ميپره بيرون و ميره روي منو هاي ps3
من قبلا يه بار بازي تموم كردم
با تشكر از اينكه وقت ميزاريد جواب ميديد

امیدوارم مسئله جدی نباشه ولی بنظر میاد دو مورد احتمال بیشتری واسه اشکال داشته باشه یکی لنز کنسول و دیگری دیسک چون توی حالت لود این اشکال بوجود میاد .

دوستان ان جایی که باید با Vamp مبارزه کنی , چه جوری باید بزنمش؟ هدشاتش که میکنم میمیره ولی بازم زنده میشه. اتاکان میگه از CQC و سورنگ استفاده کن....ولی من نمیدونم CQC چی هست و از سرنگ چه جوری باید استفاده کرد...

لطفا منو راهنمایی کنید!!

دوستان ان جایی که باید با Vamp مبارزه کنی , چه جوری باید بزنمش؟ هدشاتش که میکنم میمیره ولی بازم زنده میشه. اتاکان میگه از CQC و سورنگ استفاده کن....ولی من نمیدونم CQC چی هست و از سرنگ چه جوری باید استفاده کرد...

لطفا منو راهنمایی کنید!!
ماکان جان اینو بهتر بود تو تاپیک Mega Spoiler میپرسیدی تا مجبور نباشیم اسپویلرش کنیم
ماکان جان فنون CQC همون فنونی هست که اسنیک با مشت و لگد میزنه (همرو Head shot نکن یه کم حرفه ای باش از CQC استفاده کن :biggrin1:)
وقتی که ومپ میوفته زمین سریع برو پشتش و دکمه R1 رو نگه می داری تا ومپ رو بگیره بعد اون سرنگی که تو قسمت Item هات هستش رو قبلش باید Equip کرده باشی و مثلث رو بزنی تا سرنگ رو بهش تزریق کنه و ...

آخرین ویرایش:
اقا من همون اول بازیم چیکار کنم
قلق بازیچ جوریه من هر جا میرم میبازم
با چاقو که فرصت نمیدن و میبازم با مسلسم بدتر
کجا برم ون یارو ها داد نزن که اسنیک مردی؟

بچه ها يكي مشكل ما رو بگه چيكار كنيم
با سيو قبليم ميشه از همونجا به بعد بازي كرد ولي تو سيو جديد ميپره بيرون چيكار كنم؟
میپره بیرون؟!! مگه با سیوت چی کار کردی؟
شما اگه نمیتونی یه بازی مخفی کاری و سختی مثل این بازی رو بری
همون بهتر که بی خیالش بشی درجه سنی هم برای همین چیزا هست دیگه :-"

دوست من کسی شما رو مجبور نکرده بود جواب بدی وقتی نمیتونی جواب بدی بهتره ندی بعد نفهمیدم سن من رو ازکجا میدونی:laughing:
بعد چیزی که هست این بازی سبک خاصی از بازی هست و خیلی ها تو این سبک خاص ناشی هستن
به هر جال ممنون میشم دوستان در مورد کنترل بازی توضیح بدن چون جواب سوالم رو نگرفتم :evil:

مشاهده گفتگو

اولش اینجوری هست، یه کم بری جلوتر عادت میکنی، من هم اولش که بازی میکرد میباختم هی چون که نمیشه Stealth رفت اول بازی رو ! یعنی خیلی سخت هست Stealth رفتن !

دوست من کسی شما رو مجبور نکرده بود جواب بدی وقتی نمیتونی جواب بدی بهتره ندی بعد نفهمیدم سن من رو ازکجا میدونی:laughing:
بعد چیزی که هست این بازی سبک خاصی از بازی هست و خیلی ها تو این سبک خاص ناشی هستن
به هر جال ممنون میشم دوستان در مورد کنترل بازی توضیح بدن چون جواب سوالم رو نگرفتم :evil:
دوست عزیز من که دعوا ندارم باهات
اگه نمیتونی بازی نکن سبک این بازی Stealth Action هست و کار هر کسی نیست که این بازی رو کاملا مخفی بره خوشبختانه این بازی به اندازه کافی انعطاف پذیر هست
شما اگه نمیتونی بگذار رو درجه easy یه اسلحه دستت بگیر حالشو ببر :biggrin1:

با این که می دونم آخرش چی می شه اما بازم برای بازی کردنش لحظه شماری می کنم
کاری با قدرت سخت افزاریه PS 3 ندارم فقط بازی های MGS 4 و GOW 3 اینقدر اعتبار دارن که به خاطرشون این کنسول رو بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or