nero_devilhunter
کاربر سایت
من به اولین غول رسیدم همون هشت پاییه که به شکل naomi در میومد.الان تو جنگل رفتم و نقشه رو کم کم باز کردم الان به یه در رسیدم هر کاری میکنم باز نمیشه لطفا کمک کنید
من به اولین غول رسیدم همون هشت پاییه که به شکل naomi در میومد.الان تو جنگل رفتم و نقشه رو کم کم باز کردم الان به یه در رسیدم هر کاری میکنم باز نمیشه لطفا کمک کنید
باید دنبال ردِ پای neomi بگردی تا بهش برسی، برای این منظور باید Solid Eye ـه خودت رو به حالت Night Vision Mode بذاری و ردپای نئومی رو که کفش زنانه داره دنبال کنی.
پ.ن: هنوز هم بعد گذشت 2 ماه از Releese ـه بازی باید "Spoiler" رعایت شه ؟
سلام ب همه . میخواستم بدونم mgs4 به hdtv نیاز داره ؟
خب اقا حالا به wamp رسیدم خیلی موذیهحالا چه خاکی تو سرم بریزم ؟ هی میمیره و پا میشه امپول بیهوشی هم که میخوام بهش بزنم وقتی که میمیره خود اسنیک تکون میخوره و به اون اثر نیمیکنه
![]()
خب اقا حالا به wamp رسیدم خیلی موذیهحالا چه خاکی تو سرم بریزم ؟ هی میمیره و پا میشه امپول بیهوشی هم که میخوام بهش بزنم وقتی که میمیره خود اسنیک تکون میخوره و به اون اثر نیمیکنه
![]()
من تو دموی mgs در dvd بازی رایانه دیدم اسنیک دوربین داره(دوربینی که زوم میکنه)ولی هر کاری کردم دوربین پیدا نکردم
این چشم الکتریکی Night Vision Mode داره؟چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
وقتی Solid Eye رو انتخاب کردید ، L2 رو بگیر :من تو دموی mgs در dvd بازی رایانه دیدم اسنیک دوربین داره(دوربینی که زوم میکنه)ولی هر کاری کردم دوربین پیدا نکردم
این چشم الکتریکی Night Vision Mode داره؟چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
باید دوربین رو از تو هواپیما تو Mission Briefing ها به وسبله ی MK.2 پیدا کنی.اينكه ميگن تو بازي ميشه عكس گرفت چجوريه
بازی از 5 act تشکیل شده که قشنگترین ان هم act 2 هست چون هم طولانی تر از بقیه است هم گرافیک اون از بقیه بالاتر هست ولی در کل act 1 از همه غمگین تر بود مخصوصا اول بازیبازی چند مرحلست؟