Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

منم امروز بازی رو تموم کردم یه 24 ساعتی طول کشید خیلی گشت و گذار کردم در یک کلام فوق العاده بود یه پیشنهاد دوستانه این بازی رو به هیچ وجه از دست ندید.:love:

ما رفتيم اون طرف هيچكس جواب نداد. بعد 2 روز ديگه بياين به ما اخطار بدين.

بگذريم

اون يارو زنه كه توي كشتي هست چه جوري بايد بكشيمش اصلا جونش نميره؟
خواهشا سريع جواب بدين؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

بگذريم

اگر منظورت screaming mantis بايد به عروسكاش تير بزني تا تمام نخ هاشون پاره شه و بيفتن.بعدش اونارو از روي زمين برميداري و بوسيله همونا شكستش ميدي (عروسك ها رو ميتوني به عنوان اسلحه از توي منو equip كني).
اگر هم خواستي كه كنترلت نكنه بايد از اون آمپول هايي كه naomi بهت داد استفاده كني.

مگه GTA ـه ؟! GTAـش هم دیگه رمز نداره !
GTA هنوز رمز داره ! :biggrin1: رمزهاش از طریق شماره گیری توسط گوشی Niko هستش
برای اون دوستی که تضاضای رمز کرد باید بگم که برای بازی بزرگی مثل MGS4 رمز و کدهای تقلب وجود نداره و این چیزها یک توهین برای این بازی

بگذريم

دوست عزیز این سوال هارو باید داخل این تاپیک بپرسی (اون Darkfield هم فقط تا وقتی گیر میداد که بازی رو هنوز تموم نکرده بود حالا دیگه ماشالا تاپیک بی صاحابه)

عجب بازی بود کیف کردم :love:
فقط حیف که مراحلش کم بود دموها بیشتر از مراحل بازی بود
با این همه دمو میشد یک انیمیشن ساخت :d
این اهنگی که تو مبارزه با لیکوید پخش میشه رو کسی میدونه اسمش چیه ؟:biggrin1:

عجب بازی بود کیف کردم :love:
فقط حیف که مراحلش کم بود دموها بیشتر از مراحل بازی بود
با این همه دمو میشد یک انیمیشن ساخت :d
این اهنگی که تو مبارزه با لیکوید پخش میشه رو کسی میدونه اسمش چیه ؟:biggrin1:
تو مبارزه با Liquid آهنگ های مختلفی پخش میشه که اسمشون رو اون پایین مینویسه... ( پایین سمت چپ )
همشون هم جزء آهنگهای سری های گذشته ی متالگیر هستن به جزء یکیشون که مالِ 4 هست...

دوستان به نظرتون ارزش داره به خاطر متال گیر PS3 بخرم ؟!

آره ارزش داره و مطمئن باش پشیمون نمیشی ولی اگه سری های قبلی رو بازی کردی بخر در غیر این صورت بازم بخر :biggrin1: بودن کسایی که به خاطر mgs4 رفتن ps3 خریدن و ناراضی هم نیستن .

جز متال گیر بازی باارزش دیگه اختصاصی واسه PS3 هست که ارزش خریدن داشته باشه ! ؟
چقدر سوالهای تکراری و بی ربط به موضوع تاپیک دیده میشه !
سوال اول شما تکراری و سوال دومتون هم بی ربط هست ! جفتشون هم میتونن اسپم باشن از نظر من !

من خودم و مطمئناً خیلی دیگه از بچه های همین سایت بخاطر MGS, PS3 گرفتن ! حتماً ارزشش رو داشته که این کار رو کردن...

PS3 در آینده هم خیلی بازی های خوب داره ! Resistance 2, Kill Zone 2, Little Big Planet و .... بازی های گذشته ی خوبی هم داشته مثل، UNCHARTED, MGS4, R&C, Resistance, Heavenly Sword و .... به نظر من هر کدوم از این بازیها ارزش داره که براش یک PS3 خریده بشه...

Last edited by a moderator:
اینکه کدوم بازیاش خوبه یا خوب نیست یه مسئلس و اینکه بخاطر متال گیر ps3 بخره یا نه یه مسئله دیگه . بهتره به این دوست بگیم توی یه کلوپ بره نیم ساعت متال گیر بازی کنه اگه خوشش اومد کنسول بخره تا خدایی نکرده فردا نیاد بخاطر اینکه خیلی خوشش نیموده نفرینمون کنه .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or