Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

آقا یکی میتونه بلوریهای متال . هر 3 ریجن رو بزارید با عکس از جعبه و دیسک وهمه مخلفات.
راستی کدوم بهتره وقیمت رو هم بزارید . ببخشید که زیاد شد. فقط عکسه برام خیلی مهمه
یا علی مدد

آقا یکی میتونه بلوریهای متال . هر 3 ریجن رو بزارید با عکس از جعبه و دیسک وهمه مخلفات.
راستی کدوم بهتره وقیمت رو هم بزارید . ببخشید که زیاد شد. فقط عکسه برام خیلی مهمه
یا علی مدد
دفعه قبل که گفتم!. اگر قصد Online بازیکردن رو داری فقط PAL بگیر.
بنظرم BoxArt ـه PAL همه رقمه خداست :دی.

فکر کنم منطورتون این هِ:
European box art:
34dpfkk.jpg

North American box art:
et8m8h.jpg

Japanese box art:
2btug6.jpg

Limited Edition box art :
nyid1d.jpg

سلام

آقا علی رضا شما هر جا که برید به شما یه قیمت متفاوت میگن

ولی قیمته اصلی این بازی 92 هزارتومان !!! البته شاید 87 تومن هم گیرت بیاد .. ولی اگه بخای این رجین ها رو از جاهای کلاس بالا بگیری یه 100 یا 113 تومان میندازن به آدم

سلام

ولی قیمته اصلی این بازی 92 هزارتومان !!! البته شاید 87 تومن هم گیرت بیاد .. ولی اگه بخای این رجین ها رو از جاهای کلاس بالا بگیری یه 100 یا 113 تومان میندازن به آدم
ریجن J بازی الان زیر 80 تومنه!! کجا قیمت میگیری شما؟ :دی.
دستت درد نکنه.:p فقط قیمت هر 3ریجن رو هم بزا . با عکس از دل و روده ریجن پال pal
یا علی مدد
چیز خاصی ندارن که دیدن داشته باشه!!. همه ریجن ها یک دفتر چه دارن که چاپ روی دیسک و BoXart هماهنگ هستن. درضمن زحمت یک سرچ رو هم بکشی دیگه یه ملتی رو راحت کردی :دی.

سلام

آهان .فهمیدم.:cool::cool:
ولی همه بهم علی میگن تا علی رضا:cheesygri:cheesygri
یا علی مدد

من فقط نمی دونم چرا تو سری متال گیر اسنیک موقع راه رفتن قوز داره؟
اگر منظورت دويدنه كه همه موقع دويدن به جلو خم ميشن
اگر منظورت آروم راه رفتنه كه بايد بدوني كه هيچ كس براي مخفي كاري با "سينه كفتري!" و " پا پرانتزي!" راه نميره!!!

کاش میشد تموم سکانسهای داخل بازی رو بصورت زیر نویس فارسی دربیارن البته داخل بازی که نمیشه بلکه بصورت یه dvd جداگانه . فکر کنم یه فیلم سینمایی درست میشه :cheesygri

اقا یه سوال mgs4 من ریجن 3 هست و در زمان cutsence ها و مکالمه در codec صدایی از مکالمه شنیده نمیشه و با زیر نویس باید بفهمم چی میگن البته اگه صدای tv رو تا 100 بالا ببرم یه چیزایی شنیده میشه
می خواستم ببینم مشکل از کجاست و راه حلی داره یا نه ؟

الان ps3 80 gb باندل موتور استورم یا متال گیر 4 رو کجا تو تهران داره؟ قیمت؟
لطفآ تو پی ام جواب بدین که لازم دارم:cheesygri
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or