ehsan0912288
کاربر سایت
هیچ فرقی ندارن فقط اگر خواستی یه روزی روزگاری MGO بزنی باید با هم ریجنِ خودت بازی کنی.اقا ریجنهای مختلف بازی چه فرقی با هم دارن ؟
Solid Snake ـه دیگهآقا یه سوال دیگه از اساتید محترم
در mgs4 شخصیت بازی کیه ؟
big boss یا solid snake ?
یه سوال دیگه وقتی بازی شروع میشه برای درجه سختی انتخاب گزینه بین
easy normal hard فرقی از نظر داستانی هست ؟
اخه بعد هر کدوم اسم یه شخصیت نوشته مثلا solid liquid big boss
این مجله رو که همون اول بازی derbin میفروشه !
اون playboy magazine هست این یه چیز دیگه هست
:biggrin1:
اول ACT 3 بايد چی کار کنيم ؟
من تو ACT 4 توی اتاق کامپیوتر ها گیر افتادم اسانسورهم که کار نمیکونه چکارر باید بکنم یه رباط هم میفته دنبالم
یه کم واضح تر بگو ! منظورت از اتاق کامپیوتر ها دفتر اتاکان که نیست ؟ اون رباط کیه ؟ Gekko که منظورت نیست ؟ اگر منظورت از اون رباط MK.II و اون اتاق، دفتر اتاکان هست، باید یک رمزی رو که قبلاً خود اتاکان بهت داده بود ( از طریق Codec ) رو وارد کنی و ...
:arrowd:
نمیدونم تاحالا متوجه شدین یا نه (چون خودم که تازه متوجه شدم)این میان پرده هایی که بعنوان Mission Briefing پخش میشه یه چیزی فراتر از Real Time هستش.
یعنی توش همه کار میشه کرد.وقتی بین دوربین های مختلف سویچ میکنین یکی از اون دوربین ها همون MK.II خودمونه که میشه درحین پخش میان پرده ی Mission Briefing اونون حرکت داد و هرجا برد و تازه آیتمهای مخفی هم که توی هواپیما هست پیدا کرد. بردمش طبقه ی بالا دیدم سانی داره(درحال تخم مرغ درست کردن) با یه PSP بازی میکنه یه PS3 نقره ای بودش فکر کنم (همون که مخصوص باندل MGS4) روی میز بود.
چندتا آیتم باهال هم پیدا کردم مثل همون دوربین قدیمی که توی تمام شماره های MGS بوده و....
اگه MGS2 و قسمت تانکر یادتون باشه میدونین که اسنیک یه جا میتونست بره پیش ریموتی که پروجکتور داشت تصویر پخش میکرد و تصویرو عوض کنه یه همچین کاری هم حالا میشه کرد.
MK.II رو ببرین پیش ریموت کنترلی که روی میزه و R1 بزنین.خیلی باحال میشه مثلا اسنیک داره خیلی جدی از روی LCD با کمپبل صحبت میکنه یدفعه تصویر کمپبل رو عوض کردم وشد عکس.....:biggrin1:
اگه MK رو بزنین به otacon بهتون یه Face cammo ی جدید میده.
برین حالشو ببرین(البته اونایی که تاحالانمیدونستن)