Marvel Universe

به تازگی از ویلم دافو راجع به پروژه‌های جدیدش سوال کردن، ببینید چی جواب داده.

View attachment 213677
دافو و مولینا و فاکس قطعا هستن. من بدم نمیومد کرت کانرز سری مگوایر (که هیچوقت لیزارد نشد) و پائل جیاماتی ASM 2 هم بیان. از اینور هم اسکورپیون و والچر و میستریو رو داریم. بالاخره Sinister Six درست شد ??

ولی اگر خود اندرو گارفیلد و توبی مگوایر نباشن ملت به خون کوین فایگی تشنه میشن

دافو و مولینا و فاکس قطعا هستن. من بدم نمیومد کرت کانرز سری مگوایر (که هیچوقت لیزارد نشد) و پائل جیاماتی ASM 2 هم بیان. از اینور هم اسکورپیون و والچر و میستریو رو داریم. بالاخره Sinister Six درست شد ??

ولی اگر خود اندرو گارفیلد و توبی مگوایر نباشن ملت به خون کوین فایگی تشنه میشن
موافقم.
خیلی احمقانه هست اگه ویلن ها تو فیلم باشن و اسپایدرمن ها نه. مخصوصا بعد از اینکه خود مولینا تایید کرده این Doc Ock همون Doc Ock اسپایدرمن ریمی هست!

بابا چرا اینجا خالیه اینقدر؟ :D

این تریلر شنگ چی خیلی خوب بود :D

abomination و وانگ هم هستن بنظر :D

راستی یسری پریویو از بلک ویدو اومده که بنظر اثر خوبی شده خیلی. و احساسی...

لوکی رو هم بحث کنین راحت قرار شد اسپویلر ازاد باشه اینجا :D من خودمم اخر هفته اینده یکم سرم خلوت بشه شروع میکنم به دیدن :D

من تریلر رو ندیدم که اسپویل نشه . از بازگشت آبومینیشن خوشحالم . ولی به نظرم حضورش در حد همون تریلر و تورنومنته . اصل حضورش تو سریال شی هالکه. از شباهت اش به نسخه کامیک اش و در عین حال وفاداری اش به ظاهر قبلی اش تو فیلم راضی ام . امیدوارم لیدر هم برگرده .

درباره لوکی هم بگم اپیزود جذابی بود . چشم نواز و دیدنی . لامصب رو باید سه بعدی پخش می کردن . کاراکتر سیلوی یا لیدی لوکی یا هرکی که هست شخصیت جذابیه . شاید بعد مدت ها یک شخصیت جذاب تازه وارد به سریال می دیدیم . شیمی بین لوکی و سیلوی عالیه و بهترین بخش های سریال بوده تا الان .
اما برسیم به اون بخش کوچکی که تو این چند روزی که از پخش اپیزود سوم می گذره شده نقل محافل . گرایش ج.ن.س.ی لوکی . من از این جمله که از بس هرکی انتقاد کرد با این جمله روبرو شد دیگه حال بهم زن و نفرت انگیز شده که این تو فلان کمیک بوده و برید کمیک بخونید که دیگه مشکلی نداشته باشید می گذرم . من نسبت به این قضیه تا حد زیادی خنثی ام . یکم تو ذوقم خورد چون واقعا به نظرم اصلا اهمیتی نداشت و بنچاق شده بود . زمانی که کاراکتر سیلوی به این قضیه اشاره کرد من با خودم گفتم ااا چه نکته جالبی . من هرچی فکر می کنم جز لاو ترکوندن تور با جین فاستر و مادر داشتن تور که خب گواه از یک رابطه در گذشته میداده من تو این چند باری که آزگاردی هارو دیدم خبری از عیاشی و دختربازی ندیدم ازشون . برای همین به نظرم اصلا اشاره به این که لوکی چه گرایشی داشته اون هم این طوری کارکردی نداره .لوکی ای که برای ما ساختن و تعریف کردن همچین موردی براش تعریف نشده بود . اما از طرفی انتظارشو داشتم که بهش اشاره بشه چون قراره ابعاد تازه ای از کاراکتر رو تو سریالش ببینیم تا همین الان هم ابعاد جدید و متفاوتی از لوکی رو نشون دادن. حالا دیگه بستگی داره که این قضیه چطور ادامه پیدا کنه . اگه رویکردشون مثل فیلم کتاب سبز باشه و همین گذری اشاره کنن و بگذرن خوبه . اگه بخوان مثل جسیکا جونز و یا سریال های سوپرهیرویی دبلیو سی بخشی از سریال یا فیلم های آینده رو به این مسائل اختصاص بدن به صورتی که رو فست فوروارد بزنی بره جلو بد میشه .

• Like
Reactions: SiminSecret
ظاهراً توبی مگوایر در جواب یکی از طرفداران به صورت تلویحی حضورش تو No Way Home رو تایید کرده!
واقعا فاکینگ فاینالی ?
نمی‌دونم دقیقا چرا ولی از بعد از End Game، مردم یک سطح انتظار/پیش‌بینی از MCU پیدا کردن انگار که همه به‌صورت جمعی میتونن حدس بزنن چه اتفاق‌هایی باید بیافته. WandaVision و TFATWS خیلی سر یسری خط‌های داستانی مردم رو tease کردن (رلف بوهنر ?) و به نتیجه‌ای نرسیدن، اینه که اگر میخواستن همین بازی رو سر no way home هم دربیارن شورش میشد ?

• Like
Reactions: Destro and NaRiiMaN
عجب اپیزودی بود این اپیزود چهارم . اتفاق های جذابی افتاد و دیدن یک کاراکتر قدیمی از فیلم ها جذاب بود .
پیشرفت شخصیت پردازی لوکی عالیه تو سریال . دوستان توجه داشته باشید که این اپیزود یک صحنه بعد تیتراژ جذاب داره از دستش ندین

کاستوم لیک شده اسپایدرمن در No Way Home

e5osc19vkaa7sus_1px8.jpeg

کاستوم لیک شده اسپایدرمن در No Way Home

e5osc19vkaa7sus_1px8.jpeg
یک سری ست لگویی هم از فیلم معرفی شده که حضور وولچر و میستریو و دکتر استرنج و وونگ رو تو این فیلم تایید میکنه .
لگو معمولا نمیاد تو خط تولیدی که اسم خاصی رو یدک می کشه کاراکتر های اضافی رو بگذاره . ته اش میاد مثلا برای اسپایدرمن هلیکوپتر یا تانک می گذاره در حالیکه تو فیلم یا انیمیشن یا بازی منبع نبوده . برای همین میشه اطمینان داشت این کاراکتر ها تو فیلم هستند . تا الان با این تفاصیر 4 تا ویلین رسمی شدن . وولچر -الکترو -میستریو - داک آک . گابلین هم که 50 50 است . ببینیم دو تا دیگه رو هم انتخاب می کنن تا شاهد شکل گیری sinister six باشیم یا نه . البته قبلا مارول این هایپ رو زیاد ایجاد کرده بود و حال من رو شخصا گرفت. تو فار فرام هوم به نظر می رسید شاهد حداقل 3 ویلین از دنیای اسپایدی باشیم (میستریو-هایدرو من-سندمن که دوتاش رسما رکب بودن - بعدش هم قضیه رالف بونر تو وندا ویژن و بعد هم کانسپت های لیک شده از فالکون و وینتر سولجر که از ورود کاراکتر امگا رد خبر می دادن ولی زارت تو سریال همچین چیزی ندیدیم

یک سری ست لگویی هم از فیلم معرفی شده که حضور وولچر و میستریو و دکتر استرنج و وونگ رو تو این فیلم تایید میکنه .
لگو معمولا نمیاد تو خط تولیدی که اسم خاصی رو یدک می کشه کاراکتر های اضافی رو بگذاره . ته اش میاد مثلا برای اسپایدرمن هلیکوپتر یا تانک می گذاره در حالیکه تو فیلم یا انیمیشن یا بازی منبع نبوده . برای همین میشه اطمینان داشت این کاراکتر ها تو فیلم هستند . تا الان با این تفاصیر 4 تا ویلین رسمی شدن . وولچر -الکترو -میستریو - داک آک . گابلین هم که 50 50 است . ببینیم دو تا دیگه رو هم انتخاب می کنن تا شاهد شکل گیری sinister six باشیم یا نه . البته قبلا مارول این هایپ رو زیاد ایجاد کرده بود و حال من رو شخصا گرفت. تو فار فرام هوم به نظر می رسید شاهد حداقل 3 ویلین از دنیای اسپایدی باشیم (میستریو-هایدرو من-سندمن که دوتاش رسما رکب بودن - بعدش هم قضیه رالف بونر تو وندا ویژن و بعد هم کانسپت های لیک شده از فالکون و وینتر سولجر که از ورود کاراکتر امگا رد خبر می دادن ولی زارت تو سریال همچین چیزی ندیدیم
من شخصا فکر نمی‌کنم Doc Oc جزو سینسترها باشه تو این فیلم و امیدوارم نباشه، بجاش scientific support پیتر باشه و توضیح بده چی داره میشه. طبق حرف خودش که از ۲۰۰۲ پرت شده تو این فیلم، آرک کاراکترش خیلی عالی تموم شد و ایراد کارش رو دید، ظلمه در حقش اگر قرار باشه دوباره ویلن باشه. همچین حسی رو راجع به والچر هم دارم، چون پیتر نجاتش داد بعید می‌دونم بخواد درآد و انتقام بگیره. اگر واقعا نخوان مگوایر و گارفیلد رو بیارن، ام‌جی زندایا می‌تونه در اثر یه cosmic event تبدیل به SpiderGwen یا Spider girl بشه یا که بجای وصل کردن این مجموعه به مجموعه‌های قبلی، مایلز مورالس، Spiderman 2099 یا اون کلون پیتر رو بیارن.

دستشون بازه برای ساخت سینیستر سیکس میستریو، الکترو، راینو، prowler، اسکورپیون، گابلین، Tinkerer و…

از اونور سونی‌ورس هم هست ? و موربیوس و ونوم که لنگ در هوان و معلوم نیست کدومشون به کدوم یونیورس وصله یا قراره وصل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or