Marvel Universe

من شخصا فکر نمی‌کنم Doc Oc جزو سینسترها باشه تو این فیلم و امیدوارم نباشه، بجاش scientific support پیتر باشه و توضیح بده چی داره میشه. طبق حرف خودش که از ۲۰۰۲ پرت شده تو این فیلم، آرک کاراکترش خیلی عالی تموم شد و ایراد کارش رو دید، ظلمه در حقش اگر قرار باشه دوباره ویلن باشه. همچین حسی رو راجع به والچر هم دارم، چون پیتر نجاتش داد بعید می‌دونم بخواد درآد و انتقام بگیره. اگر واقعا نخوان مگوایر و گارفیلد رو بیارن، ام‌جی زندایا می‌تونه در اثر یه cosmic event تبدیل به SpiderGwen یا Spider girl بشه یا که بجای وصل کردن این مجموعه به مجموعه‌های قبلی، مایلز مورالس، Spiderman 2099 یا اون کلون پیتر رو بیارن.

دستشون بازه برای ساخت سینیستر سیکس میستریو، الکترو، راینو، prowler، اسکورپیون، گابلین، Tinkerer و…

از اونور سونی‌ورس هم هست ? و موربیوس و ونوم که لنگ در هوان و معلوم نیست کدومشون به کدوم یونیورس وصله یا قراره وصل بشه.
با حرفاتون موافقم . اما خب باز هم به نظرم احتمال داره داک آک تبدیل به یک کاراکتر منفی بشه . دستشون برای روایت های مختلف بازه . اتفاقا اون چیزی که من از آخرین سکانس حضور والچر یا ادریان توماس یادمه یک خباثتی تو چهره اش موج می زد تو زندان که نوید حضور دوباره اش به عنوان یک کاراکتر منفی رو میداد . شاید هم مثل اوایل لوکی باشه که هم کمک می کرد هم هنوز خرده شیشه داشت

• Like
Reactions: Justiciar
قسمت ۴ لوکی برای من بهترین تک قسمت در سریال‌های MCU تا الان بود. لذت بردم.
و صحنه پایان و پس از تیتراژش به نظرم به صورت هم‌زمان بهترین صحنه پایان و پس از تیتراژی بوده که توی MCU دیدم.
هم خیلی خوب این قسمت تموم شد و شوکه کننده بود و هم صحنه پس از تیتراژ که شوک صحنه پایانی رو خنثی می‌کرد، در عین حال اون رو یه پله ارتقا می‌داد.

در خبرهای دیگه James Gunn تایید کرد که سریال‌های قبل از دیزنی‌پلاس شامل Agent Carter و Agents of Shield از AMC، دردویل، جسیکا جونز، آیرن فیست، پانیشر، لوک کیج و دیفندرز از نتفلیکس و Cloak & Dagger و Runaways هیچکدوم canon محسوب نمیشن تو MCU

حالا اینکه جیمز گان اونقدر کاره‌ای هست که بتونه تایید کنه این رو یا نه مشخص نیست ولی خب تو فاز فضایی مارول مشاوره میده به تیم ساخت

در خبرهای دیگه James Gunn تایید کرد که سریال‌های قبل از دیزنی‌پلاس شامل Agent Carter و Agents of Shield از AMC، دردویل، جسیکا جونز، آیرن فیست، پانیشر، لوک کیج و دیفندرز از نتفلیکس و Cloak & Dagger و Runaways هیچکدوم canon محسوب نمیشن تو MCU

حالا اینکه جیمز گان اونقدر کاره‌ای هست که بتونه تایید کنه این رو یا نه مشخص نیست ولی خب تو فاز فضایی مارول مشاوره میده به تیم ساخت

canon چیه؟ و اینکه جیمز گان مگه اخراج نشد سر قسمت سوم GOG؟ امیدوارم استفاده از ی کارگردان دیگه گند نزنه به این قسمت

یعنی من هیچ کاری به اومدن دو تا پیتر پارکر دیگه ندارم (هر چند جذابن) ولی خدا میدونه اگر یهو چارلی کاکس با شخصیت مت مورداک بیاد پاسگاه پلیس که وکیل پیتر پارکر بشه ... من یکی سکته میکنم. مخصوصا وقتی که میاد و خودشو معرفی میکنه که وکیله :-SS

فک کنم باید اینجا بپرسم
دوستان قبل لوکی چه فیلمایی باید دید؟ من هیچی از مارول تماشا نکردم
فقط فیلمایی رو میخوام که لازمن. هرچی کمتر بهتر
این لیست چطوره؟
IMG_۲۰۲۱۰۷۰۲_۲۳۴۶۵۲.jpg

فک کنم باید اینجا بپرسم
این لیست چطوره؟
View attachment 215298
Thor
Avengers
Thor The Dark World
Thor Ragnarok
Avengers Infinity War
Avengers Endgame

اینا رو ببینی کافیه.

فک کنم باید اینجا بپرسم
این لیست چطوره؟
View attachment 215298
نکن بنظر من این کار رو

با این دید به دنیای مارول نگاه کن که داری عظیم‌ترین سریال دنیا رو می‌بینی، فقط مدل پخشش اینطوریه که هر سال یکی دو اپیزود چند ساعته داریم. حتی سریال‌های دیزنی‌پلاس رو خود کوین فایگی رئیس MCU گفته با دید فیلم‌های 6-8 ساعته نگاه کنید.

من تابحال ۴-۵ نفر از دوست‌هایی که کلا علاقه‌مندند به این چیزای نردی ? و افرادی که هیچ ایده‌ای ندارن چیه رو از اول به ترتیب سال انتشار باهاشون شروع کردم دیدن و واقعا با همشون به اصلاح کلیک کرده و الان منتظر فیلم‌ها و سریال‌های بعدی‌ان. لیست به ترتیب:

Iron-man 1
The incredible hulk
Iron-man 2
Thor
Captain America: The First Avenger
Marvel's the Avengers
---
Iron-man 3
Thor: The Dark World
Captain America: The Winter Soldier
Guardians of the Galaxy Vol.1
Avengers: Age of Ultron
Ant-Man
---
Captain America: Civil War
Thor: Ragnarok
Doctor Strange
Guardians of the Galaxy vol.2
Spider-man: Homecoming
Black Panther
Avengers: Infinity War
Ant-Man and the Wasp
Captain Marvel
Avengers: Endgame
Spider-man: Far From Home
---
WandaVision
The Falcon and the Winter Soldier
Loki

زیبایی این یونیورس سینمایی، زنجیره‌وار وصل بودن و دیدن تغییر کاراکترها تو گذر زمانه. درست رسیدن بهتر از زود رسیدنه ?

canon چیه؟ و اینکه جیمز گان مگه اخراج نشد سر قسمت سوم GOG؟ امیدوارم استفاده از ی کارگردان دیگه گند نزنه به این قسمت

یعنی من هیچ کاری به اومدن دو تا پیتر پارکر دیگه ندارم (هر چند جذابن) ولی خدا میدونه اگر یهو چارلی کاکس با شخصیت مت مورداک بیاد پاسگاه پلیس که وکیل پیتر پارکر بشه ... من یکی سکته میکنم. مخصوصا وقتی که میاد و خودشو معرفی میکنه که وکیله :-SS
یکم توضیح canon به فارسی سخته… ببین برای مثال فن‌فیکشن‌هایی که برای یک اثری مثل هری پاتر نوشته میشن، canon نیستن چون نویسنده اصلی ننوشته و مثلا ممکنه تعارضاتی با داستان اصلی سری داشته باشن.

استاروارز قبل از اینکه لوکاس‌فیلمز توسط دیزنی خریداری بشه، شامل کلی کتاب و بازی و کامیک و انیمیشن و… بود که همشون جزو یونیورس استار وارز محسوب می‌شدند و اگر کسی میخواست همه ماجراها رو بدونه، باید اونا رو هم میخوند/می‌دید. ولی بعد از خریده شدن، از canon حذف شدن و الان دیگه حساب نیستن. الان تنها چیزایی که برای استاروارز canon محسوب میشه ۹ تا فیلم اصلی، روگ وان، سولو، مندلورین و کلون وارزه. الان با MCU هم همین اتفاق افتاده، تا چند سال پیش شبکه‌های متفاوتی داشتن از کاراکترهای مارول، سریال می‌ساختند که بزرگترینشون همین نتفلیکس بود ولی عملا با حرف گان، یعنی اتفاق‌هایی که تو اون سریال‌ها افتاده و کاراکترها، تو دنیای MCU نبودن.

گان هم برگشت، سر یه توییت بیخودی براش ماجرا درست کرده بودن فقط.

امیدوارم Inhumans رو هم non-canon کنن و عین آدم دوباره بیارنشون توی MCU

امیدوارم Inhumans رو هم non-canon کنن و عین آدم دوباره بیارنشون توی MCU
اون حتی همون موقعی که اومد هم canon نبود بس که بد بود ? واقعا داستان رلیز این سریال shitshowایه برای خودش.

اگر ایترنال‌ها موندنی باشن احتمالش هست، ولی حتی تو کامیک‌ها هم Inhumans موقعی بوجود اومد که کامیک‌های X-Men یک مدت به بن‌بست خورده بودن. الان که اون یک خروار کاراکتر از فاکس برگشتن بعید می‌دونم چون جای خالی واسه team-upها داره کم میشه :(

تازه مارول با اون رلف بوهنر کذایی نشون داد که ترجیح میده یونیورس فاکس رو با جاش بذاره سر کوچه تا بخواد از داخلش یچیزایی رو بکشه بیرون و استفاده کنه، اینه که حدس میزنم X-Men مارول یچیز خیلی متفاوتی باشه با چیزهایی که دیدیم. شاید اصلا تیم اصلی اکس‌من رو تا چند وقت نبینیم و بجاش با میوتنت‌ها از طریق Alpha Flight (مخصوصا بخاطر diversityشون) آشنا بشیم

داستان جیمز گان این بود که دیدن اوضاع فیلم های DC خرابه فرستادنش وارنر بره یه فیلم درست حسابی براشون بسازه برگرده :D
وای من باورم نمیشه تو تاپیک اصلی مووی‌سنتر داشتم بحث می‌کردم که DCEU داغونه، بعد جمع شده بودن که نه اسنایدر یک visionary سینماست و اسنایدر کات سینما رو نجات داده. الان که یک مدت گذشت و تبش خوابید خودشون به این نتیجه رسیدن :D

این جوکر مزخرف لتو رو اسنایدر اوکی کرده! بعد اینقدر بد بود که تو خود Birds of Prey حذفش کردن از داستان، اون قسمت آخر ZSJL هم واقعا دردناک بودن دیدنش… من هنوز نفهمیدم این بشر چرا مثل مرغ دریایی می‌خنده
---
برای اینکه خیلی آف‌تاپیک نشه، لباس بعدی اسپایدرمن از طریق ست لگو و فانکو پاپش لیک شده. ظاهرش جالبه، انگار از لباس آخر بازیش الهام گرفتن (anti doc oc) ولی لباس سیاه اصلی برای اسپایدرمن همه میدونن چیه، فقط متاسفانه دست سونیه ?

۲-۳تا نقد از بلک ویدو هم می‌دیدم، مثل اینکه خیلی meh درومده و حیف ناتاشا و اسکارلت جوهانسن

اینو از دست ندین :دی

پ.ن: من بجز لوکی هیچکدوم از سریالای فاز 4 رو تا اینجا ندیدم و یه گارد نسبی بهشون دارم. لوکی رو از رو کنجکاوی سر اینکه چطوری میخوان دوباره زندش کنن دیدم و تا اینجا واقعا جلبم کرده :دی
به نظرم پتانسیل بالایی داره و امیدوارم پلاتش رو خراب نکنن.

• Like
Reactions: m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or