Marvel Universe

Rumor: Collider has heard Spider-Man No Way Home's main villain and other villains (spoiler warning) Rumor

img_20210530_222548_0j7k.jpg
اگر این لیک درست باشه فقط مهران رجبی تو فیلم نیست :D
هرکی بود و نبوده رو آوردن

• Like
Reactions: Justiciar
View attachment 210335

ایمان بیاورید :D
ولی من موندم متا این چجوری پایین تر از The Falcon and the Winter Soldier اه!!
متاهای Disney+ دوتا دوتا دارن میان پایین :D
Wandavision: 77
The Falcon and the Winter Soldier: 75
الانم اوکی 73 :D
متا اسکور برای فیلم و سریال واقعا عجیبه. شخصاً دیدم که طرف فقط با درام تاریخی عشق میکنه، اون نشریه/سایت بهش یک سریال جنایی دادن نقد کنه اونم همینطوری داده ۵؛ چون historical drama نداره توش. یا واقعاً بعید می‌دونم ۸۰٪ منتقدهای این سایت‌ها حتی ذره‌ای بیشتر از MCU از کامیک‌ها سر دربیارن یا حتی همه فیلم‌ها و سریال‌های قبلی رو دیده باشن.

با همه ایراداتش Rotten رو من ترجیح میدم که با افتخار الآن ۹۶٪ئه ?

واقعا عجیبه . لوکی خیلی بهتر از فالکون و وینتر سولجر و به خصوص وانداویژن شروع شده . همه چیزش سر جاشه و از همین قسمت اول محدوده ی روایی فیلم های یونیورس رو گسترده کرده و قلمرو های جدیدی رو معرفی کرد . امتیاز پایین اش تو متا برای من عجیبه .
تام هیدلستون عالیه . یکی از مهم ترین دستاورد های این سری فیلم ها معرفی بازیگر بااستعداد و خوبی مثل هیدلستون بود. یک سکانس هم داشت که باز کاملا نشون میداد هیدلستون جیمز باند خوبی میشه

اقا یک موردی بگم، نظرتونه اسپویل تا اخرین اپیزود پخش شده باشه یا تا آخرین اثر پخش شده؟

من خودم احتمالا Loki رو بخوام 2 هفته اخر بشینم پشت هم ببینم که 6 هفته معطلش نباشم :دی برای همین اگر نظر اکثریت هست که اسپویل تا اخرین اپیزود پخش شده باشه فعلا آفتابی نمیشم :دی

در کل برای قانون اسپویل نظرتونو بگید.
من خودم نظرم برای سریال ها، اسپول آزاد برای 1 روز پس از قسمت آخر سریاله.
برای فیلم ها هم 2 روز بعد انتشار نسخه web-dl و یا اومدن روی استریم سرویس ها...

یک مشکلی در آینده برای ما پیش میاد اینه که خوب فرض دیزنی بر اینه که شما سریال ها و فیلم ها رو پشت سر هم می بینید.
الان به خاطر وضع پیش اومده فیلم ها همون روز اول برای دانلود میان اما در آینده این چند ماه طول می کشه. به خصوص فیلم های مارول که تا مدت زیادی بفروشن.
اون موقعست که دیگه اوضاع به هم می ریزه :D
یعنی سریال که ریلیز می شه فرض بر اینه که شما فیلم ها رو تا قبل از ریلیز اون سریال دیدید در حالی که فیلم ها هنوز برای دانلود نیومدن. پس باید صبر کنید

البته فعلا این موضوع خودش رو نشون نمی ده چون سریال ها حالت مستقل دارن فعلا. منتها در آینده به طور قطع مشکل ساز می شه.
مثلا الان فالکون شده Captain America یا WandaVision به صورت مستقیم به Doctor Strange: MoM ربط داره. در آینده که فیلم ها و سریال ها در امتداد هم قرار می گیرن مشکل ساز می شه.

• Like
Reactions: HIGH DEVS
اقا یک موردی بگم، نظرتونه اسپویل تا اخرین اپیزود پخش شده باشه یا تا آخرین اثر پخش شده؟

من خودم احتمالا Loki رو بخوام 2 هفته اخر بشینم پشت هم ببینم که 6 هفته معطلش نباشم :D برای همین اگر نظر اکثریت هست که اسپویل تا اخرین اپیزود پخش شده باشه فعلا آفتابی نمیشم :D

در کل برای قانون اسپویل نظرتونو بگید.
من خودم نظرم برای سریال ها، اسپول آزاد برای 1 روز پس از قسمت آخر سریاله.
برای فیلم ها هم 2 روز بعد انتشار نسخه web-dl و یا اومدن روی استریم سرویس ها...
الان این عزیزانی که لایک میکنید منظورتون چیه؟ :دی :))
اگه اسپویل میخواید آزاد باشه که بگید من و دوستانی که نمیخوایم الانا ببینیم تاپیکو چک نکنیم چند ماه :دی

الان این عزیزانی که لایک میکنید منظورتون چیه؟ :D :))
اگه اسپویل میخواید آزاد باشه که بگید من و دوستانی که نمیخوایم الانا ببینیم تاپیکو چک نکنیم چند ماه :D
به نظر من آزاد باشه ولی خب اگه دوستان خیلی وارد جزییات هر اپیزود بخوان بشن از تگ اسپویلر استفاده کنن.

به نظر من کلا آزاد باشه تاپیک، مخصوصا الان که سریال ها و فیلم ها هم زمان لینک هاش میاد.

میتونیم یه برای زمانی که فیلم ها زودتر اکران شد، بحث ها رو تا زمان انتشار نسخه Web-dl تو اسپویلر قرار بدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or