Marvel Universe

یه سوال دوستان
تا جایی که یادمه اخر اونجرز کاپیتان امریکا صحیح و سالم بود
چرا تو فاز جدید مارول فالکون رو به جاش اوردن و گفتن نیست؟
توی Endgame قرار شد کاپیان بره Infinity Stone ها رو سر جاش بزاره که تایم لاین ها به هم نخورن و بعدش برگرده.
این اتفاق قرار بود تو حدود یک دقیقه بعد از رفتنش بیفته ولی کاپیتان برنگشت.
بعد از قرار دادن Infinity Stone ها به زمانی که ناپدید شده بود برگشت و با Agent Carter به خوبی و خوشی زندگی کردن. توی Endgame هم نشون داد که پیر شده و روی یک نیم کت نشسته.

توی Endgame قرار شد کاپیان بره Infinity Stone ها رو سر جاش بزاره که تایم لاین ها به هم نخورن و بعدش برگرده.
این اتفاق قرار بود تو حدود یک دقیقه بعد از رفتنش بیفته ولی کاپیتان برنگشت.
بعد از قرار دادن Infinity Stone ها به زمانی که ناپدید شده بود برگشت و با Agent Carter به خوبی و خوشی زندگی کردن. توی Endgame هم نشون داد که پیر شده و روی یک نیم کت نشسته.
درسته الان یادم افتاد
تو گذشته مونده بود

آخر کدوم Avengers کاپیتان صحیح و سالم بود؟ ? تو آخرین صحنه اندگیم نشون دادن که پیر شده و بازنشسته کرده خودش رو
من اون صحنه پیریش یادم نمونده بود
فکر کردم بعد اینکه رفت سنگو بذاره سرجاش دیگه نشونش ندادن
درسته حق با شماست

• Like
Reactions: Justiciar
خب اولین تریلر از ETHERNALS اومده \m/

Can't Wait!!!

--------------------------------------------------------------------------

سریال M.O.D.O.K. از Hulu پخش شده چند روزه. نقد ها و ریت های خیلی بالاییم گرفته. انیمیشن استاپ موشنه . فاز سیتکامی و طنز داره. 10 قسمت 20 دقیقه ای. و البته بزرگسالانست :دی
خودم یک قسمتشو دیدم و خیلی خوب بود :))

من بالاخره آنلاک شدم :D

این تریلر Eternals چقدر بد بود :|
بعد این آنجلینا جولی کلا نمی گنجه. من نمی تونم اینو در قالب سوپر هیرو تجسم کنم :D
منم تازه اومدم Thank you
...
اینقدرMeh اهه که حتی اون سریال لوکی خیلی از این جالب تر میزنه.:|

با این دید به Eternals نگاه کنید که راه ورود X-Men به MCU رو می‌گشایند ? و تازه شاید اون سریال epic failای که از Inhumans ساخته شد رو هم بشه بازیافت کرد و اضافه کرد به مجموعه

من هم شخصا امید خاصی به خود Eternals ندارم ولی از اینکه کارگردان‌های متفاوت با استایل‌های متفاوت بیان روی پروژه‌های مختلف برام جالبه

• Like
Reactions: Arima Kishou
از اون 1 دقیقه اولِ آروم و کاملا غیر MCU یی تریلر اترنالز مشخصه کلوئی ژائو ژانر خودشو حفظ کرده. همین که فیلم حس نویی میده بهترین موردشه و حقیقتا بیشتر از Next marvel movie بخاطر خود کلوئی ژائو و تیم کستینگ کار هست که منتظر فیلمم :دی

• Like
با این دید به Eternals نگاه کنید که راه ورود X-Men به MCU رو می‌گشایند ? و تازه شاید اون سریال epic failای که از Inhumans ساخته شد رو هم بشه بازیافت کرد و اضافه کرد به مجموعه

من هم شخصا امید خاصی به خود Eternals ندارم ولی از اینکه کارگردان‌های متفاوت با استایل‌های متفاوت بیان روی پروژه‌های مختلف برام جالبه
دقیقا من به یکی از عزیزان داشتم می گفتم که این تریلر Eternal دقیقا منو یاد همون زباله Inhumans انداخت

کارگردانش که فوق‌العاده‌ست، من هر چی تریلر دیدم بیشتر علاقه‌مند شدم بهش. ولی خب هیچ‌وقت با کاراکترها و داستان این‌ها آشنا نبودم فلذا نمی‌دونم قراره چه خبر باشه.:دی

• Like
کارگردانش که فوق‌العاده‌ست، من هر چی تریلر دیدم بیشتر علاقه‌مند شدم بهش. ولی خب هیچ‌وقت با کاراکترها و داستان این‌ها آشنا نبودم فلذا نمی‌دونم قراره چه خبر باشه.:D
آقا من اخطار واضح بدم همین اول اگر میخواید کامل سورپرایز بشید با دنیای مارول این اسپویلر پایینی رو نخونید، علاوه بر Eternals خط داستانی‌های احتمالی بعدی رو هم اشاره می‌کنم:

گفتم یه توضیحی بدم اگر دوست دارید بدونید. تو دنیای مارول یک موجودات خداطوری هستند به اسم Celestials. ابعادشون شاید کیلومتری باشه، زره‌های خاص دارند هر کدوم و قدرت خیلی زیاد. اینها رو ۳ جا دیدیم تا الان: ۱) تو Guardians of the Galaxy vol 1 موقعی که دارند توضیح میدن power stone چیه و از کجا اومده، یکی از این celestialها رو نشون میده که باهاش یک سیاره رو نابود می‌کنه. ۲) تو Infinity War و قبل‌تر تو همون Guardians of the Galaxy و بازم قبل‌تر Thor 2 یک شخصی هست به اسم Collector که تو یک سیاره به اسم Knowhere زندگی می‌کنه. این سیاره‌هه هم شبیه یک کله‌س، و واقعا هست. سر قطع شده یکی از celestialهاست. ۳) و بزرگترین چیزی که ازشون دیدیم، ایگو پدر Peter Quill یکی از این Celestialها بود ولی خیلی خیلی ضعیف و جوان.

حالا بخش جالب قضیه اینه که چندین میلیون سال پیش اینها به سیاره زمین سفر می‌کنند و تو فرآیند تکامل با آزمایشات ژنتیکی یک سری تغییرات بوجود میارند. اون پستانداران نخستین میمون‌طورچند دسته میشن: یک سری تکامل پیدا می‌کنند به ما، انسان‌های عادی. یک گروه دیگه تبدیل میشن به Eternals که گونه برتر humanoidها هستن، جاودانه‌ان، کلی قدرت‌مندند و با گروه سوم تو یک جنگ مداوم‌اند: Deviants، اینها هیولاطورن و خب سر تصاحب زمین با ایترنالز اختلاف دارند، نهایتا تبعید میشن به عمق زمین و سیارات دیگه ولی هنوز از بین نرفتند. یک گروه چهارمی هم بوجود میاد که بزودی قراره ببینیمشون (hail Kevin Feige)، افرادی که در اثر اون دستکاری‌های ژنتیک، ژنی به اسم ژن X پیدا می‌کنن و میشن Mutantها. حالا همه چی مثل زنجیر داره بهم وصل میشه: Thanos با اینکه باباش جزو Eternalsئه ولی به دلیل جهش ژنتیکی از لحاظ نژادی و Bloodline به deviantها برمیگرده و خب اون ۴تا snap مختلفی که رخ داد یک حجم عظیمی از انرژی radiation تو دنیا آزاد کرده و می‌تونه دلیل بروز ژن اکس بشه. از طرف دیگه تو اندگیم Okoye که یکی از اعضای گارد سلطنتی واکاندا بود به بلک ویدو میگه نزدیک واکاندا تو دریا یک سونامی بزرگ رخ داده، این قضیه تایید شد که رفرنس به Namor بوده. نیمور، مثل آکوامن برای دی‌سی (البته آکوامن رو از روی نیمور ساختن، نه برعکس)، پادشاه آتلانتیسه و mutantئه، همچنین با واکاندا سر جنگ داره و این قضیه که deviantها زیر زمین و دریا زندگی میکنن می‌تونه راه معرفی نیمور باشه. از خیلی طرف دیگه Galactus جهانخوار، که تو فیلم وزین Fantastic 4 دوم به شکل یک ابر دودطور نشونش دادن جزو celestialsهاست و قوی‌ترینشونه.

آخرین ویرایش:
Rumor: Collider has heard Spider-Man No Way Home's main villain and other villains (spoiler warning) Rumor

img_20210530_222548_0j7k.jpg

در مورد SpiderMan No Way Home هم ورایتی و یسری سورس دیگه هم خیلی جدی تایید کردن که اره توبی مکگوایر و اندرو گارفیلد توی NoWayHome هستند ولی مارول بخاطر مسائل مارکتینگ و سوپرایز تایید رسمی نمیکنه :D

و دیده شده که سونی داره بنر های فیلم رو نصب میکنه (شروع تبلیغات) و شایعاتی هست که 1 جوئن (فردا یا پس فردا) اولین تریلر فیلم منتشر میشه.

-------------------------------------------------------------

در مورد فیلم CAP 4 هم شایعاتی پخش شده که نقش منفی سین (دختر رد اسکال) و بارون زیمو هستند. و بنظر قرار بوده بجای سین شارون کارتر نقش منفی اصلی باشه ولی بخاطر این واکنش های منفی سر F&WS تغییر پیدا کرده پلنشون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or