Marvel Universe

فقط منم احساس میکنم ضعیف ترین سریال دیزنی پلاس از آب در میاد؟:D
Nope ?

واقعا کاراکتر نچسبیه، مخصوصا با پلن اومدن Fantastic 4 به MCU، حتی قدرتش هم چیز خاص و جالبی نیست.

ولی دارن شدیداً فاز بعدی رو به سمت حضور تیم‌های مختلف می‌برن. Dark Avengers، Thunderbolts، X-men و Young Avengers واقعا بعید نیست کم‌کم پای Alpha Flight هم باز بشه

• Like
Reactions: Arima Kishou
DareDevil رو تو MCU تایید شده بدونید :D

ولی حیفه Netflix Series. واقعا خیلی خوب بود. (فقط آیرون فیست ریبوت می خواست :|)
ای کاش اینا رو برگردونن دور هم توی Disney+ جای این که همرو بچونن توی Phase 4 (که متاسفانه این اتفاق با سیاست های فعلی نمیفته :|)

کلا خاک بر سر مارول که سر MCU زد هرچی Universe موازی اش رو ساخته بود با خاک یکی کرد.

سریال فالکونم میگفتن ضعیف و درپیته ولی خوب از اب دراومد! :D
با اینکه اصلا از این کاراکتر خوشم نمیاد ولی دیزنی و مارول غیرقابل پیش بینین!حداقلش اینه از کارای CW بهتره حداقل!

اولا که خیلی شایعه هست دردویل با بازی خود چارلی کاکس (نتفلیکس) توی اسپایدی جدید هست.
جدای اون مثل اینکه دیشب سر صحنه SHE-HULK دیده شده و عکساش بزودی لو میره...

سریال فالکونم میگفتن ضعیف و درپیته ولی خوب از اب دراومد! :D
با اینکه اصلا از این کاراکتر خوشم نمیاد ولی دیزنی و مارول غیرقابل پیش بینین!حداقلش اینه از کارای CW بهتره حداقل!
والا اول اش خوب بود و در ادامه واقعا درپیت بود.:دی
Nope ?

واقعا کاراکتر نچسبیه، مخصوصا با پلن اومدن Fantastic 4 به MCU، حتی قدرتش هم چیز خاص و جالبی نیست.

ولی دارن شدیداً فاز بعدی رو به سمت حضور تیم‌های مختلف می‌برن. Dark Avengers، Thunderbolts، X-men و Young Avengers واقعا بعید نیست کم‌کم پای Alpha Flight هم باز بشه
دقیقا امیدوارم مارول یک تغییراتی در قدرتش بده وگرنه جالب نمیشه دو قدرت شبیه هم MCU داشته باشه.
من فکر می کنم به این زودی ها یک ویلین قدرتمند مثل Thanos روی کار نمیارن و میزارنش بعد ساخت این تیم ها که ویلین بعدی جذابیت خودش رو داشته باشه. که بنظرم کار هوشمندانه ایه. الان کلی کرکتر جدید میتونن میارن.

والا اول اش خوب بود و در ادامه واقعا درپیت بود.:D

دقیقا امیدوارم مارول یک تغییراتی در قدرتش بده وگرنه جالب نمیشه دو قدرت شبیه هم MCU داشته باشه.
من فکر می کنم به این زودی ها یک ویلین قدرتمند مثل Thanos روی کار نمیارن و میزارنش بعد ساخت این تیم ها که ویلین بعدی جذابیت خودش رو داشته باشه. که بنظرم کار هوشمندانه ایه. الان کلی کرکتر جدید میتونن میارن.
کلا وضعیت ویلن‌های MCU یکم داره عجیب غریب میشه. این لیست ویلن‌هاییه که از گذشته خط داستانیشون باز مونده و احتمال برگشت هست

Abomination و Leader از Incredible Hulk
Justin Hammer از Iron Man 2 (واقعا من ترجیح می‌دادم این پاور بروکر باشه ?)
زولا از Winter Soldier که می‌تونه برگرده بازم
Ghost از Ant Man and the Wasp
Mardo و Kaecilius و Dormamu

یک سری داره روایتشون درست میشه، مثل Mandarin و Loki
یک سری دیگه هم حداقل مشخصه کجان، مثل Zemo و ویلن‌های اسپایدی

این باز بودن این‌ها به کنار، این وسط دارن چندتا ویلن s-tier مثل Kang و Mephisto رو هینت میدن که تو فیلم‌های تکی قراره باشن. ‌‌‌‌‌‌‌‌

من حدسم اینه Thanos بعدی در اون حجم و ابعاد قطعاً Galactusئه ولی برنامه اینه یچیزی در حد دو برابر چیزی که تا Infinity War وقت صرف کردن برای معرفی و ستاپ Thanos، برای گالاکتوس محتوا بیاد و اون جنگ آخر، MCU رو به این فرمی که الان هست تموم کنه. نهایتا هم با یچیزی مثل پلات Hulk: the Immortal تموم و چند شاخه بشه چون دیگه بزرگتر از اون خیلی وارد فاز خداطور Marvel میشه و با living tribunal و the one above و eternity که نمیشه جنگید. این وسطا هم Dr. Doom رو هم می‌بینیم.

مارول یک ویدیو داده که نصفش لحظاتی از 3 فاز گذشتست و نیمه دومش معرفی فیلم های آیندشه: (یوتیوب)

جدای اینکه یک سری صحنه ها از Eternals رو نشون میدن (و هااااااااااایپ :دی )، اسم و تاریخ فیلمای آینده و فاز 4 رو هم تایید میکنن
خیلی کامل بخوایم بگیم:

Black Widow: July 9, 2021
Shang Chi and The Legend of Ten Rings: September 3, 2021
Eternals: November 5, 2021
Spider-Man No Way Home: December 17, 2021
Doctor Strange in the Multiverse of Madness: March 23, 2022
Thor Love and Thunder: May 6, 2022
Black Panther Wakanda Forever: July 8, 2022
The Marvels: November 11, 2022 (فیلم دوم کاپیتان مارول که مارولز نام داره)
Ant-Man and the Wasp Quantumania: February 17 ,2023
Guardians of the Galaxy VOL3: May 5, 2023

و آخر ویدیو هم الکی لوگوی Fantastic 4 نمایش داده شد بدون تاریخ که منظورشون اینه احتمالا همون حوالی 2023 میاد :D

اولا که خیلی شایعه هست دردویل با بازی خود چارلی کاکس (نتفلیکس) توی اسپایدی جدید هست.
جدای اون مثل اینکه دیشب سر صحنه SHE-HULK دیده شده و عکساش بزودی لو میره...
چارلی کاکس رو تایید شده بدونید. :D

img_20210503_212817_103_43wx.jpg

اتفاقاً کامالا خان خیلی شخصیت بامزه‌ایه.:دی خیلی بهتر از اون کارول دنورزه هر چی هست.:دی
=======

جان من تیزر مون‌نایت رو بدید مردیم.:دی الله به این شخصیت.

اتفاقاً کامالا خان خیلی شخصیت بامزه‌ایه.:D خیلی بهتر از اون کارول دنورزه هر چی هست.:D
=======

جان من تیزر مون‌نایت رو بدید مردیم.:D الله به این شخصیت.
نسبت به ایشون که آره، همون یارو کرکتره واندا ویژن که توی این The Marvels هم هست، از کاپیتان مارول جالب تره.

والا این بری لارسون توی فیلم Room واقعا بازی خوبی داشت، نمیدونم اینجا چرا اینقدر هم بازی خودش بد بود و هم اینکه کرکتر یخ و نچسبه.
هرچی میخواستن Cool نشون اش بدن، بدتر میشد.:| قشنگ بدترین و چرت ترین کرکتر مارول در حال حاضره!
---
مگه اصلا فیلمبرداری اش شروع شده که تیزر نشون بدن؟

یه سوال دوستان
تا جایی که یادمه اخر اونجرز کاپیتان امریکا صحیح و سالم بود
چرا تو فاز جدید مارول فالکون رو به جاش اوردن و گفتن نیست؟

یه سوال دوستان
بخاطر اینکه استیو راجرز پیر شده بود و خودش رو بازنشست کرد

یه سوال دوستان
آخر کدوم Avengers کاپیتان صحیح و سالم بود؟ ? تو آخرین صحنه اندگیم نشون دادن که پیر شده و بازنشسته کرده خودش رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or