Marvel Universe

وای من باورم نمیشه تو تاپیک اصلی مووی‌سنتر داشتم بحث می‌کردم که DCEU داغونه، بعد جمع شده بودن که نه اسنایدر یک visionary سینماست و اسنایدر کات سینما رو نجات داده. الان که یک مدت گذشت و تبش خوابید خودشون به این نتیجه رسیدن :D

این جوکر مزخرف لتو رو اسنایدر اوکی کرده! بعد اینقدر بد بود که تو خود Birds of Prey حذفش کردن از داستان، اون قسمت آخر ZSJL هم واقعا دردناک بودن دیدنش… من هنوز نفهمیدم این بشر چرا مثل مرغ دریایی می‌خنده
---
برای اینکه خیلی آف‌تاپیک نشه، لباس بعدی اسپایدرمن از طریق ست لگو و فانکو پاپش لیک شده. ظاهرش جالبه، انگار از لباس آخر بازیش الهام گرفتن (anti doc oc) ولی لباس سیاه اصلی برای اسپایدرمن همه میدونن چیه، فقط متاسفانه دست سونیه ?

۲-۳تا نقد از بلک ویدو هم می‌دیدم، مثل اینکه خیلی meh درومده و حیف ناتاشا و اسکارلت جوهانسن
بابا خاک تو سر اسنایدر کنن مردک خرفت.:دی بره بمیره.
-------------

این قسمت جدید لوکی عجب لوکی خوب بود.:دی

• Like
Reactions: Justiciar
الآن اون تمساحه هم یه لوکی از یه دنیای دیگه هست؟! :)) خیلی خوب بود! :D
سریال تا الآن که خیلی جالب پیش رفته و امیدوارم آخرش هم خوب تموم بشه. من عاشق WandaVision بودم، تا یکی دو قسمت آخر که به نظرم افت کرد.
The Falcon and the Winter Soldier هم تا یه جاهایی خیلی فراتر از انتظارم بود (البته کلاً انتظارم از این سریال با اون دو تا شخصیت در حد صفر بود! :دی) ولی بعدش کم‌کم اینم افت کرد.
ایشالا این یکی پایان بهتری داشته باشه.

e5rbch0wqae3ww9_qsy5.jpeg

پ.ن.: حدسم اینه که Miss Minutes پشت سر همه چی هست.

قسمت پنجم اپیزود جذاب و اپیکی بود . از سکانس دعوای لوکی ها که عالی بود گرفته تا نبرد با الایت که قشنگ آدم رو یاد نبرد های اپیک ویدیو گیم ها می انداخت. لامصبا جلوه های ویژه رو پاچیده بودن تو سریال :))
سریال لوکی هر قسمت از قسمت قبلی بهتر میشه و واقعا انتظار برای قسمت های بعدی سخته

خب بالاخره لوکی رو دیدم همشو (تا 5). و لعنتی چه خوووبه :دی

چقد سیلوی خوبه :دی چقدر تام هیدلستون و اون ویلسون خووبن :D چقدر داستان خوبه :دی

واقعا هیچ حدسی برای پایان کار ندارم که کی پشت قضایاست :دی ولی امیدوارم یک توییست شدیدا خفنی پشتش باشه :دی

خیلی خوب بود این قسمت! از جمع شدن کلی لوکی کنار همدیگه تا روابط بین لوکی و سیلوی که جزو جالب‌ترین رابطه‌های MCU هست برای من.
اون تیکه آخر من یه لحظه فکر کردم قلعه Dr. Doom هست، ولی بعد دیدم این کاراکتر ارتباط زیادی به لوکی نداره و بعید هم هست که معرفی‌ش رو بذارن برای یه سریال.
=================
این تمساحه هم خیلی محبوب شده و ملت براش طرح کشیدن! :D

e5tr-gsweai86sn_p3cb.jpg

توی این اپیزود، نیم ثانیه هم یه ثور قورباغه‌مانند رو نشون داد که گویا طرف توی دنیای کمیک هم حضور داشته با لقب Throg یا Thor Frog! :D

asda_ec6p.jpg

آخرین ویرایش:
خب ماعم Black Widow رو دیدیم :دی قانون اسپویل آزاد رو هم بنظرم از پس فردا عملی کنیم. تا فردا شب کسی ندیده بود اذیت نشه.

به تسک مستر گند زدن :دی
این فاز دخترا همه خوبن و مردا a$$whole ن هم زیر لایه تمام فیلم بود :دی
ولی خود فیلم خوب بود. خوشم اومد :دی

فقط باید قبل Infinity war اکران میشد.

راستی چقدر صحنه بعد تیتراژش خفن بود. حیف که خودشون لو داده بودن مادام هایدرا توی این فیلم هستش... و بنظر یلنا بلوا ویلن ابتدایی هاوکای هست :دی و ناراحتم که چرا یلنا رو از همین الان بردن تو فاز ویلن شدن

ولی فلورنس پیو خیلی خوب بود :دی واقعا لذت بردم ازش :دی جانشین خوبی برای اسکارلت خواهد بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or