Barcelona FC
کاربر سایت
این قسمت آخر لوکی فقط بود تا جواب این کامنتو بدهاره جالب ترینه.
فقط مشکل اینجاست تهش هرچی بشه روی خط اصلی تاثیر خاصی نمیزاره
اتفاقا همین الان توی تاپیک اومدم خواستم بگم عجب پایان قوی لوکی برعکس واندا ویژن و فالکون داشت! بسی کیف کردماین قسمت آخر لوکی فقط بود تا جواب این کامنتو بده
آقا تو از کجا این کنگ رو حدس زدی؟!این عمارته من رو یاد شهر کوآنتومی کروناپولیس انداخت بازم. Kang is that you؟
حالا این دوست عزیزمون رو نمی دونم از کجا حدس زده ولی خیلی وقته شایعاتش هستآقا تو از کجا این کنگ رو حدس زدی؟!
کمیکا رو خوندی؟!
آرهآقا تو از کجا این کنگ رو حدس زدی؟!
کمیکا رو خوندی؟!
این ایده یکی از وریانت های خو لوکی رو من بیشتر دوست داشتم.آره
حقیقتش من یکی از مشکلاتم اینه که MCU سورپرایزم نمیکنه دیگه اپیزود اول که پخش شد و Time Keeperها رو نشون داد، من از همون موقع اینطوری بودم که خب مشخصا یکی این وسط داره دروغ میگه. به فیلمنامه، بازی بازیگرها، کادربندی، نگاهها حتی طراحی صحنه و … که دقت کنید یچیزایی براتون خیلی زود فاش میشه. نوع رفتار TVA، طراحی تاثیر گرفته از جنگ سرد، بوروکراسیشون، خشونتشون، خود حق پنداریشون کامل نشون میداد که Time Keeperهای کامیک پشت قضیه نیستن. ۴تا حدس میموند: ۱) از همه بدتر، یک واریانت دیگه لوکی (که ایدهش رو تو طول سریال سوزوندن چون واقعا لوس میشد اگر همه چی دست لوکیها بود) تنها مدرکش هم یک شات تو تریلر سریال بود که لوکی رو تخت ازگارده. ۲) تایم تویسترها (تایم کیپرهای بد) ۳) The One Who Remained (خالق تایم کیپرها و تایم تویسترها) ۴)کنگ
من از قبل میدونستم که Renslayer معشوقه کنگه تو کامیکها ولی خب گفتم شاید دارن یه کار متفاوتی با کاراکترش میکنن ولی دیگه وقتی Alioth و آرم QENG Industries روی ساختمون اونجزرها بود فقط کنگ منطقی بود
البته هنوزم امیدوارم کاش مارول اینقدر cosmic entityهاش رو چپ و راست نریزه تو سطل اشغال، از جمله Living Tribunal
موبیوس خدایی؟آقا این اپیزود آخر لوکی عجب چیزی بود!!!
از یه طرف بالاخره بعد 10 سال از اولین فیلم Thor، تونستیم شاهد ابراز علاقه لوکی به یک کارکتر مونث باشیم (جدای از این که از اول سریال انتظار داشتم با کارکتر سیبیل قشنگ mobius یه حرکتایی بزنه ) ، و هم این که عملا کل تلاش اونجرز برای به هم نریختن timeline ها به باد فنا رفت
با اون اوصاف Spider-Man 3 عجب چیییییییییییزی بشه! بعید نیست با این بلایی که سر یونیورس ها اومد یه سری اسپایدرمن دیگه هم جدای از توبی مگوایر و اندرو گارفیلد ببینیم توی فیلم!
پ.ن: حالا که این طوریه رابرت داونی رو برگردونید!
باور کن به خاطر مسايل اخیر و اون دیالوگهایی که با سیلوی توی قطار داشتن (Prince and princess و ...) اون جایی که توی Void میخواست با موبیوس خداحافظی کنهموبیوس خدایی؟