Mafia III رسما تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
mafia_3_wide_-600x222.png

کمپانی 2K دقایقی پیش به صورت رسمی سومین نسخه از سری پرطرفدار Mafia را تایید کرد.

بنابر ایمیلی که از جانب 2K فرستاده شده است، تریلر رسمی این عنوان 5 August و در خلال همایش Gamescom منتشر خواهد شد.

50506976457928101947.jpg

مارو باش میگفتیم هرچی باشه از مافیا 2 بهتر باشه حالا همونشم آرزو شده :p
ولی خوب بازم خاطرات شاهکار نسخه اول رو توی این تاپیکا دور کردیم حال داد و تموم شد :دی

مافیا 2 هم با اینکه میشه به همه جاهاش ایراد گرفت اما حداقل قیافه و ابهت مافیایی رو داشتن، قیافه این یارو که منو یاد این گروه فرانکلین تو GTA میندازه 8-|

---
دوستان الان تکلیف منی که به مناسبت معرفی بازی امضا گیف درست کردم واسه خودم چیه :| :دی

آخرین ویرایش:
خوب یه GIF میخوام از عنوان BURNOUT واستون بزارم (نمیدونم قند شکن میخواد یا نه اگه وا نشد قندشکنا رو وصل کنید)
1- ببینین تو BURNOUT 3 چطوری TAKEDOWN میکنیم
2- موقع برخورد آیینه هم نگاه کنید ( ماشین جلومونه بعد تو آینه پشت نشون میده)

mLNCZ.gif

خوب یه GIF میخوام از عنوان BURNOUT واستون بزارم (نمیدونم قند شکن میخواد یا نه اگه وا نشد قندشکنا رو وصل کنید)
emQGEDf.gif
1- ببینین تو BURNOUT 3 چطوری TAKEDOWN میکنیم
2- موقع برخورد آیینه هم نگاه کنید ( ماشین جلومونه بعد تو آینه پشت نشون میده)

Dafuq did I just see ؟؟؟؟؟؟؟ :|

اینا لات بازی رو با مافیا قاطی کردن....هیکل یارو شبیه تانک با تی شرت استین کوتاه....تنها چیزی که به مافیا میخورد اهنگ اخرش بود از animals
9fbb7a066b5aadca6b7313876633db21.jpg

آخه Take-Two وقتی راک‌استار رو هم داره دیگه چرا باید «مافیا» رو شبیه به «GTA» بکنه. مثل این که فروش «GTA V» وسوسه کننده بوده براشون، دیگه همه بازی‌هاشون رو می‌خوان شبیه «GTA» کنن. حدس می‌زنم داستان بازی یه چیزی تو مایه‌های «The Godfather» ،«The Scarface» و انتقام گرفتن باشه (لازم نیست حتما شخصیت اصلی تو مافیا باشه). مثلا اومدن یه آدم گنده‌ی لات رو آوردن فکر می‌کنن خیلی badass هست. مافیا کلاس‌اش به این‌ها نمی‌خوره، یه آدم آمریکایی/ایتالیایی کت و شلوار پوش می‌خواد. امیدوارم داستان بازی رو به گنگسترهای آمریکایی و جدال بین سفیدپوست‌ها و سیاه‌پوست‌ها ربط ندن که افتضاح می‌شه.

نمیدونم چرا اما تریلر دیدم بدم نیومد شاید با M1 دورانی داشتیم و M2 زیاد چنگی به دل نمیزد اما این M3 به نظر خوب میرسه هرچند بازم فکر نمیکنم هیچ بازی به M1 برسه .

حداقل خوبیش اینه که از همین الان میدونیم قراره افتضاح بشه و بیخودی انتظاراتمون رو بالا نمیبریم، برعکس خیلی از بازیها که توی معرفی ها و تریلرها خیلی خوب جلوه میکنن بعد موقع عرضه تو ذوق آدم میزنن (Watch Dogs, Order, ...)

کلی نقد به این تریلر و اینکه به کجا میخوان داستان رو بکشونن وارده که بچه ها گفتن، منم اصلا هوس کردم یه مافیا 2 جور کنم یه دور برم دوباره :|
ولی سوال اصلی برای من اینه که چرا کرکترهای جدید بازیها دارن عملا تهی از جذبه میشن! :|

تو همه چیز بدبختانه پسرفت داشتن تو خلق یک کارکتر جذاب هم اینا ناکام بودن
باز vito یک موی گندیدش میارزید به چهره این یکی:(

صورت کرکتر، جثه کرکتر، لباس پوشیدنش، چطوری راه میره، صداگذارش، همه اینا میاد کنار هم و تأثیرش رو میذاره، خیلی طالبم ببینم این بابا نتیجه خلاقیت کدوم طراح بوده مثلاً؟

همین الان چهره Vito ـه مسن شده رو با کرکتر اصلی قیاس کنین، بینی کوچیک و گونه های تپل نداره و کلاً Baby Face به اون معنی ـش نیست ولی ته چهره ـش هنوزم به دل آدم میشینه یا حتی همون Tomas ـه Mafia I. ولی الان حس می کنم کرکتر دیزاینرها افتادن تو فاز اینکه چون تو واقعیت ممکنه یک نفر با قیافه کاملاً معمولی هم در حد قهرمان ظاهر بشه پس ما هم باید ساختارشکنی کنیم و عادی ترین چهره های ممکن رو بکنیم پروتاگنیست قصه.

کلاً ناامید کننده ـست سوای گیم پلی کلاً تصور آدم از دنیای Mafia این دنیا و اتمسفر نیست خیلی حس Godfather و چه بسا Saints Row میده، شاید بازی خوبی باشه نهایتاً ولی قطعاً Mafia خوبی نیست.

آخرین ویرایش:
تریلر گیم پلی رو دانلود کردم و دیدم.

انقدر اینجا فیدبک منفی ملت داده بودند که من فکر کردم الان با یه چیز افتضاح و فاجعه آمیز طرفم. بعد از دیدنش به نظرم هیچ چیزی که انقدر منفی باشه پیدا نشد. اتفاقا گرافیک قشنگی داره و روی چهره ها خوب کار شده. یه کم انیمیشن ها و فیزیک بازی کار داره که اون هم توی نسخه نهایی ممکنه بهتر از این تریلر اولیه باشه.

در هر صورت من اصلا بدم نیومد.
winking.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or