ببین بحث اینکه گیم پلیش خوب بود یا نه نیست!
مافیا رو با چی میشناسن؟
اینکه بالا 60 تا بری پلیس بیوفته دنبالت، اینکه ماشینو بکوبونی به در و دیوار ماشین دود ازش بلند شه مجبور بشی کاپوتو بدی بالا، اینکه بعد یک مدت بنزینش تموم شه، و غیر از ماشین آدم حداقل حس کنه توی یک دنیای مافیایی داره قدم میزنه نه شهری که توش یک عده قلدر با نیم آستین میرن دهن دشمنو سرویس میکنن، نه دنیایی که با 10 کیلومتر سرعت در ساعت بزنی به یک ماشین و ماشینه چهار دور تو هوا بچرخه و منفجر هم بشه، نه دنیایی که با تفنگ بزنه به کاپوت ماشین بعد ماشینه بره رو هوا!
این دنیای مافیایی نیست دنیای GTA و Saints Row و ایناس
من به شخصه با گیم پلی ـش حال کردم و بنظرم بازی خوب و سرگرم کننده ای میشه اما مافیا نمیشه![]()
طراحی شخصیت هاش از کجا فهمیدی فاجعستمن متای بین 4 تا 6 رو برای این بازی پیشبینی میکنم مگر اینکه یه تغییر اساسی ایجاد کنه نسبت به این گیمپلی که فکر نکنم بکنه .
این که بازی اصلا مافیا نیست و دوستان اشاره کردن .
گرافیک نه چندان جالب .
طراحی شخصیتها فاجعه.
بازی به شدت آرکیدوار و تخیلی .
فزیک کلا معنی نداشت تو این گیمپلی.
احتمال وجود باگهای فراوان (همون قضیه آینه).
به نظر من کسایی که این فاجعه رو با GTA هم مقایسه میکنن در واقع GTA رو هم دارن میکوبن ، چه برسه بخواد با Mafia های قبلی به خصوص شماره 1 مقایسه بشه .
من متای بین 4 تا 6 رو برای این بازی پیشبینی میکنم مگر اینکه یه تغییر اساسی ایجاد کنه نسبت به این گیمپلی که فکر نکنم بکنه .
این که بازی اصلا مافیا نیست و دوستان اشاره کردن .
گرافیک نه چندان جالب .
طراحی شخصیتها فاجعه.
بازی به شدت آرکیدوار و تخیلی .
فزیک کلا معنی نداشت تو این گیمپلی.
احتمال وجود باگهای فراوان (همون قضیه آینه).
به نظر من کسایی که این فاجعه رو با GTA هم مقایسه میکنن در واقع GTA رو هم دارن میکوبن ، چه برسه بخواد با Mafia های قبلی به خصوص شماره 1 مقایسه بشه .
یه مقدار بیشتر از یه مقدار!:dبه نظرم خیلی زود داری قضاوت میکنی. در اینکه از جو بازی Mafia یه مقدار فاصله گرفته شکی نیست ولی اینقدر ها هم افتضاح نیست. فقط به نسخه های قبلیش زیاد شبیه نیست.
شما تو بهترين حالت يا M1 رو بازي نكردي يا اگه بازي كردي هم فقط تموم كردي.3 تا گیم پلی از بازی امده به همراه یک CGواقعا عالی بود واقعا بی نظیر نمیدونم دنبال چی هستین همه چی به هبترین شکل ممکن بود از فضای بازی گرفته تا اهنگ گیم گلی و مبارزات و ............................
بسته خسته نشدین
شما تو بهترين حالت يا M1 رو بازي نكردي يا اگه بازي كردي هم فقط تموم كردي.