من GIF گذاشتممن با فاجعه اي كه بهش نام Mafia چسبونده شده كاري ندارم ولي واقعا واسم جالبه و همچنين جاي تعجب داره كه يه عده حتي يه ذره چشاشونو وا نمي كنن و هرچي نفر قبلي گفته رو تكرار مي كنن بدون اين كه ذره اي دقت كنن! مثل همين قضيه ي باگ آينه!!!
يعني واقعا متوجه نشديد كه اون چيزي كه شما بهش ميگيد باگ (!) در واقع يه Highlight از يك Event خاص مثل همون انفجار ماشينه يا فقط ميخوايد كوركورانه يك چيزو بكوبيد؟ بهتر نبود چند ثانيه ادامشو مي ديد كه آينه به حالت نرمال برمي گرده؟ واقعا فكر ميكنيد عقل سازنده اي كه مياد ذره ذره صحنه هاي بازي و دنياي به اين بزرگي رو طراحي ميكنه، به يك Mirroring ساده نمي كشه و شما انقدر ريزبين هستيد كه تونستيد همچين اكتشافي رو به عمل بياريد؟
واقعا جالبه!![]()
دوست عزيز بازي هنوز مرحله پري آلفا هست... تا بخواد عرضه بشه كلي تغييرات ميكنه، به خصوص كه استوديو تازه تاسيس هست و فعلا داره ايده هاشو آزمايش ميكنه... اين قابليت هم اگر بخواد تو نسخه نهايي باشه خيلي بهينه شده تر هست و احتمال اختياري بودنش هم وجود داره... من خودم هم به عنوان يه فن مافيا تا به الان به هيچ وجه راضي نبودم از نمايش گيمپلي، اما ترجيح ميدم تا نمايش هاي بعدي صبر كنممن GIF گذاشتم
خودم هم قبل شما میدونستم موقع CRUSH آیینه بزرگ میشه
اما میبخشی نمیشد عینه BURNOUT یا WD دوربین زاویش عوض شه و برخورد ماشین نشون بده
تا این که به قول شما همین هابلایت تصادف که آیینه بزرگ میشه که ایده جالبی هم هست استفاده کنند
مثله این آینه رو یه بار ببینید نه جزییات توش هست نه فریمش در حد فریم بازی بعد میخواد واسه ما هایلایت تصادف جلو رومونو نشون بده که آیینه اینقدر بزرگ میشه که تصادف و نمیبینی باید بشینی از تو آینه با فریم و جزئیات کمتری ببینی حالا اگه مثلآ وقتی ماشین بعد تصادف افتاد پشت سرت آیینه بزرگ شه عیبی نداره ولی وقتی خودمون داریم با فریم بالا و با جزئیات میبینیم چرا یه چیز به این گندگی باید تصویر رو بگیره گفتم من جای سانده بودم موقع تصادف یه نیمچه زوم رو ماشینی که تصادف کرده یا منفجر شده خیلی بهتر از یه آیینه با حداقل جزئئیاته
امیدوارم قابلیت حذف آیینه رو تو ستینگش بزارن
متاسافانه تاکید بر یه قابلیت مسخره
Racistنمیدونم چرا کارکتر سیاه پوستا اصلا به آدم هیچ حسی به آدم منتقل نمیکنن
نه همه این شکلی هستند ، اگر حس طبیعی و غریزه اشان توسط قدرت رسانه تخریب نشده باشد .نمیدونم چرا کارکتر سیاه پوستا اصلا به آدم هیچ حسی به آدم منتقل نمیکنن
CJ تو GTA :SA
فرانکلین تو GTA V
آدواله تو Freedom Cry
و حالا هم این کارکتره تو Mafia III . نمیدونم فقط من اینجوریم یا بقیه هم با من هم نظرند
-----------------------------------------
اگر همون ویتوی سالخورده رو پروتاگونیست بازی میکردن خیلی خیلی بهتر میشد
اما احتمال میدم DLC بدن که ویتو توش قابل بازی باشه
Racist
Racist
Mafia 3 isn't due to release until at least April 2016, Take-Two has confirmed.
The game had previously been given a 2016 window, but it was revealed last night that it isn't scheduled to launch until Take-Two's next financial year, meaning it could release anywhere between April 1-December 31, 2016.