بیشتر استایلش فیزیکیش مثه ماریو بالوتلیهآقا این شخصیت اصلی نسبتی با محمد علی کلی نداره؟:d هم شکل و هم فامیلیشون شبیه همه خو:d
جدای از شوخی، شخصیت پردازی بازی خیلی لنگ خواهد زد به نظرم
یه بار گفتم اون شاتگان نبود که با تیر زدن جلو ماشین رفت هوا اون M79 (نارنجک انداز) بود یه بار با دقت ببین همون حدودا هم پاز کنکلا من یه نظر کاملا مثبت در مورد نمایش ندیدم واسه همین یه فاجعه ازش تو ذهنم ساختم ولی الان که دیدم به نظرم واقعا انقدر هم بد نبود....
شاید انتظار دوستان خیلی بالا بوده ولی تریلر به نظرم خوب بود، نکات منفی ــش اول به نظرم همین رانندگی بود، نه به نسخه قبل که آروم می خوردی به یه چیزی کلی آسیب می دیدی نه به این، کلا این بخش ویدیو خیلی مشکل دار بود تا جایی که به نظرم دیگه مسخره شده بود، تو نسخه قبل یه تیر به باک ماشین میزدی می رفت رو هوا ولی اینجا فقط کافی بود با شات گان یه شلیک کنی سمتش، خیلی غیر طبیعی هست این مورد ....
همین مورد میتونی کافیه که به گیم پلی ضربه بزنه، وقتی ماشین انقدر راحت بره هوا تخریب پذیری چی میشه؟ کلا این مورد رو درگیری ها هم تاثیر میزاره باید رفع بشه....
نکته بعد تم بازی بود که چیزی تو تریلر نشون نمی داد اما امیدوارم بتونه تم یه بازی مافیایی واقعی رو القا کنه نه حس GTA .... استدیو سازنده هم جدید هست واسه همین نمیشه رو این مورد نظر داد امیدوارم تو این مورد هیچ مشکلی نباشه ....
شوتینگ مافیا 2 انصافا یه مقداری خشک بود، اینجا هم چیزی مشخص نبود اما امیدوارم خیلی بهتره بشه ....
من بیشتر از همه به داستان بازی امیدوار هستم، سازنده ها رو این مورد خیلی ادعا دارند حتی زمان معرفی استدیو هم کلی در این مورد صحبت کردند، فکر نکنم ایرادی رو این مورد باشه ....
ابهت از بین رفت ولی نصف ملت بخاطر همونا بازی میکردنتوی همون نسخه دوم با قرار دادن اون مجله های مسخره ابـهـت بازی رو از بـیـن بردنـ . . . . .
یه تریلر نشون دادن اونم وسط مصاحبه با طرف. یعنی با یه تریلر کوچیک در این حد ازش برداشت شد که طرف حکم میده میگه "افتضاحححح"؟! :/
همین عنوان اگه انحصاری مایکرو یا سونی بود و ازش همین تریلر رو میدادن بیرون الان همه goty اش میکردن!
تریلر مشکلی نداشت.طبیعتا مافیا1 یک پدیده ی بی تکرار بود.توقع تکرار اون مثل رویا میمونه.پس توقع نداشته باشید.بازی رو نمیشه الان قضاوت کرد.ولی مشکلی هم نداشت!![]()
ببین بحث اینکه گیم پلیش خوب بود یا نه نیست!یه تریلر نشون دادن اونم وسط مصاحبه با طرف. یعنی با یه تریلر کوچیک در این حد ازش برداشت شد که طرف حکم میده میگه "افتضاحححح"؟! :/
همین عنوان اگه انحصاری مایکرو یا سونی بود و ازش همین تریلر رو میدادن بیرون الان همه goty اش میکردن!
تریلر مشکلی نداشت.طبیعتا مافیا1 یک پدیده ی بی تکرار بود.توقع تکرار اون مثل رویا میمونه.پس توقع نداشته باشید.بازی رو نمیشه الان قضاوت کرد.ولی مشکلی هم نداشت!![]()
ماهیانه گرفتن از کسبه محل ، کش رفتن booze های غیرقانونی ، ترور کردن و بستن زبون سیاست مدار ها رو هم اضافه کن .ببین بحث اینکه گیم پلیش خوب بود یا نه نیست!
مافیا رو با چی میشناسن؟
اینکه بالا 60 تا بری پلیس بیوفته دنبالت، اینکه ماشینو بکوبونی به در و دیوار ماشین دود ازش بلند شه مجبور بشی کاپوتو بدی بالا، اینکه بعد یک مدت بنزینش تموم شه، و غیر از ماشین آدم حداقل حس کنه توی یک دنیای مافیایی داره قدم میزنه نه شهری که توش یک عده قلدر با نیم آستین میرن دهن دشمنو سرویس میکنن، نه دنیایی که با 10 کیلومتر سرعت در ساعت بزنی به یک ماشین و ماشینه چهار دور تو هوا بچرخه و منفجر هم بشه، نه دنیایی که با تفنگ بزنه به کاپوت ماشین بعد ماشینه بره رو هوا!
این دنیای مافیایی نیست دنیای GTA و Saints Row و ایناس
من به شخصه با گیم پلی ـش حال کردم و بنظرم بازی خوب و سرگرم کننده ای میشه اما مافیا نمیشه![]()