دوست عزیز تا حالا مافیا بازی کردی؟!!این هیچیش به مافیا نمیخورد.تریلر گیم پلی رو دانلود کردم و دیدم.
انقدر اینجا فیدبک منفی ملت داده بودند که من فکر کردم الان با یه چیز افتضاح و فاجعه آمیز طرفم. بعد از دیدنش به نظرم هیچ چیزی که انقدر منفی باشه پیدا نشد. اتفاقا گرافیک قشنگی داره و روی چهره ها خوب کار شده. یه کم انیمیشن ها و فیزیک بازی کار داره که اون هم توی نسخه نهایی ممکنه بهتر از این تریلر اولیه باشه.
در هر صورت من اصلا بدم نیومد.![]()
خوب یه GIF میخوام از عنوان BURNOUT واستون بزارم (نمیدونم قند شکن میخواد یا نه اگه وا نشد قندشکنا رو وصل کنید)
1- ببینین تو BURNOUT 3 چطوری TAKEDOWN میکنیم![]()
2- موقع برخورد آیینه هم نگاه کنید ( ماشین جلومونه بعد تو آینه پشت نشون میده)
متا ۶۹. 69.
راست میگه بازی کردی ؟دوست عزیز تا حالا مافیا بازی کردی؟!!این هیچیش به مافیا نمیخورد.
دوست عزیز تا حالا مافیا بازی کردی؟!!این هیچیش به مافیا نمیخورد.
راست میگه بازی کردی ؟
بله عمو جان!![]()
همون سال 2002 که مافیا اومد بازی کردم و تمومش کردم. قبلا هم توی تاپیک نوشتم که به خاطر داستان فوق العاده و گیم پلی سختش دوستش داشتم. مافیای دو هم یه قسمت هایی از اوایلش رو بازی کردم.![]()
الان هم از روی یه تریلر نتیجه نگرفتم که قراره داستانش ضعیف باشه یا گیم پلیش بیخود و آسون باشه که بخوام بگم قرار نیست ازش لذت ببرم.![]()
شما هم تا چهار نفر اومدند نوشتند بازی جالب نیست فوری جوگیر نشید! هنوز دو تا تریلر اومده ازش فقط!![]()