Mafia III رسما تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
mafia_3_wide_-600x222.png

کمپانی 2K دقایقی پیش به صورت رسمی سومین نسخه از سری پرطرفدار Mafia را تایید کرد.

بنابر ایمیلی که از جانب 2K فرستاده شده است، تریلر رسمی این عنوان 5 August و در خلال همایش Gamescom منتشر خواهد شد.

50506976457928101947.jpg

اصلا کار به گیم پلی و شوتینگ بازی ندارم .. بازی مافیایی اونم با شخصیت اصلی بدون کت و شلوار مشکی اصلا مگه داریم؟مگه میشه

کت شلوار تو بازی مافیا یک معرف بازیه ... با این شخصیت چهارشونه گنده همون نپوشه خیلی بهترشه

حداقل واسه معرفی اولیه کت شلوار تنش میکردن :)

لایک هاتون رو از پست اول بردارین. Shame on me با این خبر زدنم:| اگه میدونستم همچین چیزی قراره ببینیم، میرفتم خونه رو جارو میکردم و ظرف ها رو میشستم:|:d

همه ی مورد هایی که گفتین به کنار
تکسچر ها و گرافیک به کنار
ماشین های تخیلی و چپ کردن قراضه های اون موقع به کنار
ترکیدنشون به کنار
داستانی که احتمالا داغون باشه به کنار
شخصیت به درد نخور هم به کنار
کلا حرفم نمایش نیست
گویا تیمش تجربه ی کافی برای ساخت این بازی رو نداره
باگ ها و افت فریم ها رو کجای دلمون بزاریم در آینده؟ :دی

داستان در مورد ماب های ایتالیایی نیست
ظاهرا این پسر سیاهه میخواد خانواده خودشه تشکیل بده ماب های ایتالیایی هم دشمن اصلیشن

زکی :| یعنی بیوفتیم به جون گانگسترای ایتالیایی؟ :|
آقا من تحریم میکنم بازیو این چیه آخه.

اول فکر کردم بچه ها الکی بازی رو میکوبونن بعد که رفتم تریلر رو دیدم......
این چی بود؟:|
یعنی فیزیک و انمیشین بازی تو حلقم
GTA 3 ازین کمتر تخیلی بود
چی فکر میکردیم و چی شد

خط اصلی داستان فکر کنم اینطوری باشه که سرپرستی شخصیت اصلی رو یه خانواده ثروتمند بر عهده می گیره که همین خانواده هم توسط مافیا کشته میشه و حالا این می خواد با سبک خودش و تیم خودش هم انتقام بگیره و هم ریشه کن این مافیاهارو

h

خاک تو سره 2k متاسفم ،شخصیت ،گرافیک بازی، اتمسفر بازی ،شخصیت های مافیاییش اشغال بود مفیا 1 کجا مافیا دو کجا این کجا حیف به اون تامی حیف vito کاش تریلرو نمیدیدم ترو خدا بگین من پیر شدم یا مافیا بازها این مافیا نیست ؟

- - -ویرایش - - -

مگه سینترو هست رو دشمن ها علامت بنفش میاره خدایا خاک تو سرمم منوووو بکششش یه امیدمممم فقط مافیا بود خدایااااااااا بابا این چه کاورییه عکسه مافیا 3 نوشتن چه وضعشه بابا این زنه مافیا احترام داره واسه خودش بازیش اسمش میاد قلبم تپ تپ میزنه اوردن میخره بازی ککردن

خوب یه GIF میخوام از عنوان BURNOUT واستون بزارم (نمیدونم قند شکن میخواد یا نه اگه وا نشد قندشکنا رو وصل کنید)
emQGEDf.gif
1- ببینین تو BURNOUT 3 چطوری TAKEDOWN میکنیم
2- موقع برخورد آیینه هم نگاه کنید ( ماشین جلومونه بعد تو آینه پشت نشون میده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or