Mafia III رسما تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
mafia_3_wide_-600x222.png

کمپانی 2K دقایقی پیش به صورت رسمی سومین نسخه از سری پرطرفدار Mafia را تایید کرد.

بنابر ایمیلی که از جانب 2K فرستاده شده است، تریلر رسمی این عنوان 5 August و در خلال همایش Gamescom منتشر خواهد شد.

50506976457928101947.jpg

من موندم که الان تقریبا همه کسایی که حداقل اینجا بازی رو دیدن خوششون نیومده .. اونجا کسی نبوده بهشون بگه این چیه داریم میسازیم ؟ :دی یا فقط میخوان از اسم mafia استفاده کنن و اعتبار مونده رو هم نابود کنن..

نکته اینه که مافیا 2 اصن open-world نبود ، شما عملا هیچ کاری تو شهر نمیتونستی انجام بدی :d:|

نمیدونم این متن رو شما از کجا اوردید ولی اون زمان قرار بودش 2k با مافیا بیاد راک استار (GTA IV) رو بکشه این حرفا قشنگ یادمه اون زمان نصف مصاحبه هاشون این بود که بازی جهان بازی خواهد بود که تا به حال کسی مثل شو ندیده

شخصیت بازی سیاهپوسته؟
اینا در جریانن که خانواده های مافیایی فقط اعضای با اصالت ایتالیایی قبول میکنن؟
داستان در مورد ماب های ایتالیایی نیست
ظاهرا این پسر سیاهه میخواد خانواده خودشه تشکیل بده ماب های ایتالیایی هم دشمن اصلیشن

====================================================================

به شخصه بعد از دیدن گیم پلی بازی تمام هایپی که داشتم از بین رفت! طرف با سرعت 90 کیلومتر از ماشین میپره بیرون نه تنها ذره ای از health کاراکتر کم نمیشه بلکه زرتی بلند میشه شروع به تیراندازی می کنه
HUD فاجعه بود
هندلینگ ماشین ها شبیه Godfather 2 بود شدیدا همینجور انفجار ها هم دقیقا شبیه اون عنوان مزخرف بود
صدای کاراکتر اصلی الکی کلفت بود
سیستم شوتینگ و کاور گیری به مزخرفی مافیا 2 به نظر میاد
خلاصه نظرم اینه که بازی تو این سبک مافیایی دیگه مثل مافیا 1 نمیاد بیخودی دلمون رو خوش نکنیم بهتره به این بازی so called مافیا 3 هم اگر به عنوان "سیاهپوستی در نئو اورلئان " نگاه کتیم و کاری به ادامه دهنده بودن مافیا 1 نداشته باشیم شاید بشه ازش لذت برد

نمیدونم این متن رو شما از کجا اوردید ولی اون زمان قرار بودش 2k با مافیا بیاد راک استار (GTA IV) رو بکشه این حرفا قشنگ یادمه اون زمان نصف مصاحبه هاشون این بود که بازی جهان بازی خواهد بود که تا به حال کسی مثل شو ندیده
متن که از ویکیه دیگه :d
من اصن در جریان مصاحبه های سازنده ها نیستم ولی مافیا 2 open-world نبود ، فقط محیط بازی به شدت برای یک بازی اکشن بزرگ بود :d لوووول
ماموریت هم که کاملا خطی بود محیط بازی هم کاملا خالی بود کلا از اپن ورلد بودن فقط محیط بزرگ رو داشت که کافی نیست ، اصن حیف اسم open-world که بخوای بزاری رو مافیا 2 :|
اتفاقا از پسرفت های اصلی بازی هم همین مورد بود .

مدلسازی کاراکترها خیلی ضعیف‌تر از Mafia II هست. یکی از نقاط قوت مافیا 2 همین مدلسازی کاراکتراش بود که عالی بود. گرافیک بازی هم یکدست نیست. بعضی وقتا زیباست بعضی وقتا به طرز عجیبی افتضاح. مثلا در این تصویر به بافت ها دقت کنید.

هر ماشینی هم که چپ میکرد سریع آتش می‌گرفت.:|

به شخصه مشکلی با سیاه پوست بودن شخصیت و ایده داستانیش که میخواد گروه خودش تشکیل بده بره به دشمنی با ماب های ایتالیایی ندارم به نظرم از کلیشه هم دوره و دورنماش جالبه اتفاقا،
ولی بازی مشکلات تکنیکیش شدید زیاده و جزیی ترینش همین هندلینگه من نمیفهمم واقعا راکستار بغل دستشونه نمیتونن حداقل یک هندلینگ ازشون کپی کنن یا کمک بگیرن انقدر عین saints row نباشه
ولی چیزی که منو نگران میکنه اینه سابقه برخی استودیو های 2k خوب نیست
عاقبت اینم زیاد معلوم نیست چی بشه ولی شدیدا بازی ارکید میزد و فان در حالی که نباید اینجوری باسه از ترکیدن ماشین ها تا هندلینگ و انیمیشن ها همه مصنوعی بود
به قول بعضی دوستان شدیدا شبیه saints row 1 کردن بازی رو
واقعا اسم مافیا رو خراب میکنن اینجوری کاشکی 2k این ip میداد زیر دست راکستار سن دیگو میساختش

اون برادرانی که مافیا 1 رو ساختن پس کجان الان که دست اینا افتاده بازی :|

مافیا 2 بازی خوبی بود ولی به پای نسخه 1 نرسید .... نسخه 3 باید زور بزنه از 2 بهتر بشه که بعید به نظر میرسه ....

خلاصه من برم دعا کنم مافیا 4 زودتر از نسخه 3 بیاد و شبیه به نسخه 1 باشه تا بلکه چیزی که انتظارشو میکشم ببینم .... :))

آخرین ویرایش:
یادش بخیر مافیا 1 با چه حوصله ای ساخته شده بود (فکر کنم 5 سال روش کار کرده بودن)

این نسخه 3 رو مشخصه کسی ساخته که هیچی از بازی سرش نمیشده و فکر میکرده با چندتا ماشین منفجر شدن بازی جذاب میشه!
بازی باید هیجان رو تو عمق خودش داشته باشه نه تو انفجار ماشین

یعنی امیدوارم با این انتقاداتی که تو فضای مجازی شده بازی و 1 سال با تاخیر بدن ولی مثه آدم بدن
(کلآ 80٪ نظراتو تو سایتای خارجی میخونی مینالن)

- - -ویرایش - - -

یادش بخیر مافیا 1 با چه حوصله ای ساخته شده بود (فکر کنم 5 سال روش کار کرده بودن)

این نسخه 3 رو مشخصه کسی ساخته که هیچی از بازی سرش نمیشده و فکر میکرده با چندتا ماشین منفجر شدن بازی جذاب میشه!
بازی باید هیجان رو تو عمق خودش داشته باشه نه تو انفجار ماشین

یعنی الکی الکی ماشینا منفجر میشدن یا چپ میکردن
من موندم ماشین به اون غولی که کف زمین کشیده شده که اندازههر کدومش یه کشتیه چطور به این راحتی چپ میکنه
شانس اوردیم پراید توش نبود و گرنه میپیچیدی چپ میکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or