وات !! مطمعنا بازی به سطح مورد نظرشون رسیده که تصمیم گرفتن نمایشش بدن ....دوستان دقت کنید که این انفجار ماشین ها و سایر موارد مثل اون که به نظر بسیاری از ما, بازی رو تخیلی کردن، برای یک بازی در نمایش اولیه بازی طبیعیه. دقت کنید که سازنده ها المان خاص گیم پلی رو به نمایش نذاشتن و قصد داشتن به نحوی گرافیک بازی رو به رخ بکشن. چون برای بسیاری از گیمرها جدیداً ملاک شده این مورد
به هر حال غیر از شخصیت بازی، من ضعف آشکاری ندیدم. شوتینگ، تم دارک محیط در کنار باندهای مافیایی و صدالبته هوش مصنوعی خوب NPC ها توی این نمایش خیلی به چشم خوردن
فعلاً برای نمایش اول بازی، هایپ زا بود
بازی رفته برای2016 و این خبر خوبیه که حداقل با یک بازی سطحی الهام گرفته از GTA V روبرو نیستیم. این می تونه نشونه ای باشه که ایده های زیادی برای بازی در نظر گرفته شده که خب مرحله آزمون و خطاش وزمان بر هست
با این حال حد قبول دارم که نمایش در شان این سری نبود
خودشون عملآ بازی و دارن با godfather قیاس میکنن حالا تو هر چیزیno "deep" economy system like in The Godfather 2
وات !! مطمعنا بازی به سطح مورد نظرشون رسیده که تصمیم گرفتن نمایشش بدن ....
معموملا تو نمایش های اولیه گرافیک پایینه باگ زیاده بعد اینا تو بازی اصلی پولیش میشه غیر اینه ؟ هسته بازی که تغییر نمیکنه ! میکنه ؟ الان هم داریم در مورد هسته ی بازی صحبت میکنیم که رسما نسبت به دو بخوای حساب کنی فاجعست ....بازی به مرحله ای رسیده که از نمایش بدن؛ اما نمایشی از تخریب پذیری، گرافیک، نورپردازی و با چاشنی یه کم شوتینگ
مطمئناً چیزهایی زیادی تو چنته دارن که همین اول معرفی بازی، رو نمی کنن. باید تا سال 2016 بتونن یه برنامه ریزی داشته باشن که با هر بار نمایش یک چیز مناسب رو نشون بدن. نه مثل AC:S که هر بار نمایشش هیچ چیز جدیدی رو برای ارائه نداره. چرا ؟ چون هر چی رو داشت همون اول گفت و قدرت هایپش بی شک نصف شده
آقا این گیم پلی های که گذاشتی هموناست که یا صدای آلمانی یکی داره نقد میکنه؟معموملا تو نمایش های اولیه گرافیک پایینه باگ زیاده بعد اینا تو بازی اصلی پولیش میشه غیر اینه ؟ هسته بازی که تغییر نمیکنه ! میکنه ؟ الان هم داریم در مورد هسته ی بازی صحبت میکنیم که رسما نسبت به دو بخوای حساب کنی فاجعست ....
یکیش مال IGN ـه یکی دیگش هم مال ـه Gameradar همشون حالت مصاحبه گونه داره .....آقا این گیم پلی های که گذاشتی هموناست که یا صدای آلمانی یکی داره نقد میکنه؟
من هر چی دیدم همش آلمانی حرف میزنه