Mafia III رسما تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
mafia_3_wide_-600x222.png

کمپانی 2K دقایقی پیش به صورت رسمی سومین نسخه از سری پرطرفدار Mafia را تایید کرد.

بنابر ایمیلی که از جانب 2K فرستاده شده است، تریلر رسمی این عنوان 5 August و در خلال همایش Gamescom منتشر خواهد شد.

50506976457928101947.jpg

دیگه الان و این قضاوت های مذخرف هم حدی داره، رعایت کنید خواهشا .... من به استدیو سازنده این نسخه خیلی امید دارم، زمان معرفی استدیو مشخص بود که تیم خیلی بزرگی هستند، به نظرم از نظر داستانی کم نداره امیدوارم از نظر گیم پلی هم کم نداشته باشه گیم پلی نسخه دوم یه مقدار خشک بود ....

آخرین ویرایش:
انیمیشناش هم خوب نبود ، راه رفتن و دویدنش که خیلی مصنوعی بود
چا قو زدنش هم عین مافیا 2 بود انمیشنش
هندلینگ ماشین هم عین کشتی بود تو ذوق میزد رانندگی و ترکیدن ماشین ها
Hud که افتضاح بود
واقعا بعد 5 سال ناامید کننده بود این نمایش واسه من

معموملا تو نمایش های اولیه گرافیک پایینه باگ زیاده بعد اینا تو بازی اصلی پولیش میشه غیر اینه ؟ هسته بازی که تغییر نمیکنه ! میکنه ؟ الان هم داریم در مورد هسته ی بازی صحبت میکنیم که رسما نسبت به دو بخوای حساب کنی فاجعست ....
این که در معرفی اولیه بازی چی نمایش داده بشه بستگی به سیاست های اون شرکت داره و خب نمایش اولی بازی هر دو رو پوشش داده اما خب جلوه های بصری بیشتر بود
منم گفتم که هسته بازی در خور و شان این سری نیست. اما با این حال باید صبر کرد. چرا؟ چون امکان داره بسیاری از ایده ها در مرحله آزمون و خطا باشن
به نظرم بحث در خصوص گیم پلی، حداقل برای این عنوان، فعلاً بیهودست

چرا انقدر این تریلرش مصنوعی بود و توی ذوق میزد؟ من که اصلا با این شخصیت جدید نمیتونم هم ذات پنداری کنم. اون شخصیت های همراهشم خشک و نچسب بنظر میان، باز Mafia 2 حداقل شخصیت های جالبی داشت. یه حسی بهم میگه این از Godfather 2 هم بدتر میشه!

بنظر میاد بازی از هر لحاظ از شماره ی دوم بهتره ولی بازم در حد انتظار نیست

فضا سازیش که اصلا شبیه مافیا نیست و منو یاد Saints Row میندازه. شخصیت اصلی هم مناسب بازی نیست ولی بهتر از اینه که 3 تا شخصیت اصلی داشته باشه

بین بازی های بزرگ Gears 4 و Mafia III بیشتر از همه برام ناامید کننده بودن و بنظرم دلیل اصلیش کار کردن یه استدیو تازه کار روی این بازیاست /:)

آقا بلد نیستید نسازید خب :| کجای مافیا اینجوریه؟ اصن این بازی خیلی خفن و متاشم بالای 90!!! سوال اینه که این چیش به مافیا میخورد؟؟؟:-/ جواب سادس! هیچیش فقط خواستن از اسم مافیا واسه هایپ و مارکتینگ استفاده کرده باشن.

هر کاری میخوان بکنن انجام بدن. فقط خواهشا دیگه برندارن مثل مافیا 2 بعد پایان داستان، بازی را کلا تموم کنن.

یعنی واقعا این حرکتشون تو مافیا 2 آخرت شاهکار بود که بعد پایان داستان اونم تو یه عنوان جهان آزاد، کلا بازی تموم میشه

هر کاری میخوان بکنن انجام بدن. فقط خواهشا دیگه برندارن مثل مافیا 2 بعد پایان داستان، بازی را کلا تموم کنن.

یعنی واقعا این حرکتشون تو مافیا 2 آخرت شاهکار بود که بعد پایان داستان اونم تو یه عنوان جهان آزاد، کلا بازی تموم میشه
نکته اینه که مافیا 2 اصن open-world نبود ، شما عملا هیچ کاری تو شهر نمیتونستی انجام بدی :d:|
  1. Mafia II is an action-adventure video game developed by 2K Czech and published by 2K Games. It was released on 23 August 2010 for the PlayStation 3, Xbox 360 and Microsoft Windows; an OS X port was released by Feral Interactive in December 2011. Wikipedia

خوب یه چیزای تو گیم پلی دیدم اومدم بگم که خیلی ضایع بود
اولیش همونجاست که با لینکلن مشکیه میری بعد یه ماشین قرمز میپیچه جلوت
اگه دقت کنین وسط تصویر بالا یه آیینه هست نکته جالب اینه که ماشین جلوتون چپ میکنه تو آیینه وسط (که برای دیدن پشته) تصادف ماشین جلو رو نشون میده
نکته بعد موقع چپ کردن اون ماشینه که با این که سقف نداره (رودستر) موقع چپ کردن هیچ یک از کاراکترهای بازی به بیرون پرت نمیشن که خیلی مسخرست واسه عنوانی مثه MAFIA 3 اونم تو این نسل
نکته بعدی که خیلی تو ذوق میزد HUD بازیه که در حد عنوانی مثه MAFIA نیست
همین طور حین رانندگی موقعی که دشمن یا پلیس میبینید به تعداد کاراکترای دشمن یا پلیس تو ماشین بالای سرشون یه علامت ( رعد برق مانند) بالا سرشونه که به نظرم بازم تو ذوق میزنه یکم از تم جدی دورش میکنه (خیلی این مورد و آیینه تو ذوقم زد کاش بشه تو تنظیمات DISPLAY حذفشون کرد)
همین طور تو یه صحنه که کاراکتر بازی با سرعت میخواد بزنه به ماشین های که بستن خیابونو یهو میپره پایین نه جونی کم میشه , نه میخوره زمین , نه تعادلش از بینه صاف صاف وای میسه همرو میکشه (یاد JUST CAUSE افتادم)
اما نکته آخر که خیلیا از جمله گفتن و عیب گرفتن اما اشتباه چشی بود صحنه ی بود که با شاتگان میزنه جلوی دوتا ماشین منفجر میشه اون اسلحه شاتگان نبود اون یه نارنجک انداز M79 بود (شبیه M79 کلاس مکانیک BF:HL) که شبیه شاتگانه از دور ( یه لحظه خودم هم اشتباهی هنگ کردم که چطور با یه شاتگان منفجرش کرد)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or