آرش خان اگه میتونی اینو به پست اول هم اضافه کن تا هر کسی میاد تو تاپیک بدونه room برای بازیسنتر هم هست و الکی صفحات رو نگرده. اینجوری تعداد بیشتر هم میشهخوب همونطور که چند ساعت پیش گفتم الان یک Room به اسم BaziCenter ساخته شده که با همین Room شروع می کنیم به بازی کردن.
وقتی وارد Lobby میشید پایین سمت چپ کنار گزینه Room یک آیکون هست که باید توش کد Room رو وارد کنید. کد این روم رو براتون میگم، سرچ کنید و وارد شید. من الان On هستم، هر کسی که الان اینو میخونه سریع وصل شه، سرچ کنه تا یه آزمایشی بکنیم :
کد : 6753 - 0916 - 8537 - 6399 - 1472
خوب همونطور که چند ساعت پیش گفتم الان یک Room به اسم BaziCenter ساخته شده که با همین Room شروع می کنیم به بازی کردن.
وقتی وارد Lobby میشید پایین سمت چپ کنار گزینه Room یک آیکون هست که باید توش کد Room رو وارد کنید. کد این روم رو براتون میگم، سرچ کنید و وارد شید. من الان On هستم، هر کسی که الان اینو میخونه سریع وصل شه، سرچ کنه تا یه آزمایشی بکنیم :
کد : 6753 - 0916 - 8537 - 6399 - 1472
آحه بدیش اینجاست که این کد ثابت نیست، یعنی الان من Disable شدم کد عوض شد و الان من تو این روم بازی نتسر هستم ولی با این کد جدید : 0258 - 3052 - 3759 - 6681 - 1472آرش خان اگه میتونی اینو به پست اول هم اضافه کن تا هر کسی میاد تو تاپیک بدونه room برای بازیسنتر هم هست و الکی صفحات رو نگرده. اینجوری تعداد بیشتر هم میشه