Heavy Rain : David Cage دیگری نمیسازم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
1781.david_2D00_cage_2D00_hero.jpg

درود ... سال 2010 عنوان متفاوت Heavy Rain عرضه شد و مورد ستایش منتقدان قرار گرفت ، و اصلا انتظار چنین فروش خوبی ازآن نمیرفت . بطبع ، خالق این عنوان یعنی آقای David Cage ازین موضوع بسیار خوشحال شد ولی وی برای ساخت نسخه دوم آن وسوسه نشده است . در مصاحبه اخیر با Develop-Online ، دیوید کیج این گونه سخن میگوید :
" اصلا من احمق ، اما دلم نمیخواهد این کار را برای پول انجام دهم ؛ من Heavy Rain را نوشتم ، چون آن را دوست داشتم ، چون دوست داشتم آن چیزی را که در ذهن دارم را به نمایش در بیاورم ؛ بله ، البته من میتوانم براحتی Heavy Rain 2 را هم بسازم ، اما من گفته ها را در مورد "HR" گفته ام ؛ این قدرت Quantic Dream است ، خلق تجربیات جدید برای گیمر ها ... ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد ، اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم . من یک تیم در کنار خود دارم تا بتوانم ایده های خود را بسازم . "
ما Heavy Rain را دوست داریم ، اما واقعا تصور نمیکنیم این عنوان به ادامه نیاز داشته باشد ، و ازین که میشنویم Cage بر روی عنوانی متفاوت کار میکند خوشحالیم ؛ نظر شما چیست ؟ آیا این ip به ادامه نیاز دارد ؟ و اگر آره ، این ادامه چه شکلی باید باشد ؟

كدوم هايپ؟تو همين بازيسنتر هم كسی سال به سال تو تاپيكش قبل اينكه ريليز شه پست نمی داد...تريلرهاشم كه هايپ خاصی نداشت چون دقيقا همون نكات گرافيكی كه وعده داده شده بود رو تو بازی نهایی ديديم.
در ضمن فروش بازی عالی بود.
افراد زيادی هم هستن كه دنبال چنين بازی باشند و سونی هم هوشمندانه اين بازی رو به چنگ اورد،شما كه بخاطر انحصاری بودنش باهاش مشكل داری لازم نيست حرفای كاملا مغاير واقعيت بزنی.
نمیدونم توی بلاد شما به چی میگن هایپ ؟!؟!؟
این بازی توی تمام کنفرانس های سونی گل سر سبد سونی و امثال تو کلی چه چه و جنجال کردن که با یک تحول رو به رو هستیم . شما به 1.5 فروش برای یک بازی AAA میگی عالی ؟
چقدر از قدرت اژدهای خفته گفتین که فقط این اژدها میتونه همچین گرافیکی رو خلق کنه و .... الا تا آخر .
در ضمن همه دوستان دیگه میدونن من هر سه کنسول wii و ps3 و x360 رو دارم و جالبه 2 تاش رو هم توی بازارچه بازیسنتر خریدم و نیازی نمیبینم که بخوام فن بازی در بیارم .
---------------
ببین پسر جان من گفتم فروشش عالی نبوده ...همانطور که خیلی از بازیهای tp معمولی این فروش رو دارن انجام میدن ....به کسی نگو 1.5 میلیون نسخه یعنی عالی بهت میخندن .
در بهترین حالت میشه متوسط .
اینطوری حساب کنی 80 درصد بازیهای کمپانی های بزرگ فروششون خیلی عالیه .
برو با یکی دیگه بحث کن و پست منو نقل نکن چون خوش ندارم با شبیه تو بحث کنم که ادای پیرمردا رو در میارن و در اطلاعات 0 هستند .

حالا من کاری به باران سنگین ندارم اما عجب فشاری اورده این چرخ دنده هر کی یه تیکه ای بهش انداخته! البته کاملا قابل درکه...
من باران سنگین رو یه ربع بازی کردم و ادامه ندادم.سرگرم شدن و ایده جدیدی توی تکون دادن دسته برای ریش تراشیدن ندیدم.

• Like
Reactions: Kavigne
به قول اون دوستی که میگقت دو دسته وجود داره..دسته اول رو کاری ندارم..ولی دسته دوم کسایی هستند که باید به هر نحوی شده خودشون رو به تاپیک های HR برسونن و اعلام انزجار خودشون رو از این بازی اعلام کنند.یعنی اگر تین کار رو نکنند چرخش زمین قطع میشه و عصر یخبندان بوجود میاد...این که سلیقه شما محدوده به کسی ربطی نداره که هر دم و دقیقه اعلامش میکنی..بنده عاشق ماریو من و Harvest moon هستم.بعد از MGS4 بهترین بازی که رو PS3 کردم LBP بود.یه خرده درک کنید که سلیقه مردم با هم فرق داره.
الان دیگه فکر میکنه بهتر از Goew وجود نداره.بازی مورد علاقه ات تو چه فروش و چه توی امتیاز نتونسته به گرد پای SMGوSMG2 برسه....ولی میره یه راه دیگه پیدا میکنه میره سراغ تحول...مدل جدیدیه
حالا خوبه که HR هم امتیازش بالا بوده و هم فروشش...یعنی هم نظر منتقد ها رو جلب کرد و هم تونست محبوبیت ایجاد کنه.
این حرفش یه شیشکی میخواد.
اینجا سر کوچتون یا استادیوم نیست.دور ورت هم رفقات ننشستن.یه محیط عمومیه...

کاشکی لا اقل یه بازیی میساخت که مثل این باشه ! نه QTE صرف !

Façade یک اقتباس جذاب از ژانر رمانهای تصویری است، با بازیبازها را به خانه یک زوج که در میانه یک رابطه رو به زوال هستند دعوت میکند. با این حال بجای بازی کردن یک سبک خطی، Façade به بازیبازها تحمیل میکند که با تایپ کردن جملات کامل چیزی را که میخواهند گفته شود یا انجام شود را بنویسند تا بازی آنها را تفسیر کرده و به آن جملات واکنش نشان دهد. نکته شگفت آور در باره این بازی این است که این روش واقعاً کار میکند. پیچیدگی واکنش به یک گفتار انسانی کامل شما را برای درک این موضوع که Façade از چه نوع AI هیولایی استفاده میکند در شگفت وا می دارد.

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=49832&p=1628285#post1628285

شما ها اگر فن نیستید و واقعاً طرفدار یک بازی اینتراکتیو-استوری واقعی هستید چرا سمت این بازی مجانی نرفتید ؟ خیلی از QTE زدن جالب تر هست که ! قبل از Fahrenheit هم اومده ! 800MB بیشتر نیست مجانی هم هست !

http://en.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit_(video_game)

وقتی که انقد نظرات مختلف در مورد بازی ـش وجود داره وبعضیا بهش میگن شاهکار و بعضیا هم کلا قبولش ندارن به نظرم به هدفش یعنی ایجاد یه مسیر تازه در صنعت بازی رسیده.

• Like
Reactions: Kavigne
من پستاي اين تاپيك رو نخوندم ولي حدس ميزنم ديويد كيج پستاي اين تاپيك رو بخونه از همين فردا ساخت Heavy Rain 2 رو استارت ميزنه اميدوارم فشار عزيزان هيتر مسمر ثمر واقع بشه:)

• Like
Reactions: Apóllōn
نمیدونم توی بلاد شما به چی میگن هایپ ؟!؟!؟
این بازی توی تمام کنفرانس های سونی گل سر سبد سونی و امثال تو کلی چه چه و جنجال کردن که با یک تحول رو به رو هستیم . شما به 1.5 فروش برای یک بازی AAA میگی عالی ؟
بازی ببیشتر از دو میلیون فروخته.
At GDC 2011, Cage announced the title has sold over 2 million copies
یعنی اون زمان سونی خیلی بدبخت و بیچاره بود و بازی خاصی برای عرضه نداشت که HR شده بود گل سرسبدش؟؟؟؟!!
احتمالا انتظار داشتی هیچ چیزی از HR تو کنفرانس ها نشون ندن.
نمدونم این بازی با این سبکش و بدون داشتن مولتی پلیر آنلاین و.... توی فروش شاهکار کرده...یه بازی مثال بزن که توی شرایط HR اینقدر فروخته باشه.

• Like
Reactions: Muse and x to the z
اینجا سر کوچتون یا استادیوم نیست.دور ورت هم رفقات ننشستن.یه محیط عمومیه...

مشکلی داره گزارش تخلف کن و در مسئله ایی که بهت مربوط نیست دخالت نکن.
-------
ماشااله یه عده اصلا متوجه نمیشن.من نمیگم بازیش بد بود.از بازیش هم خوشم اومد.اما اصلا و ابدا چیزی به اسم نو آوردی نداشت.

به هیچ وجه این فرد رو قبول ندارم چون اصلا بازیساز نیست بلکه کسیکه به خاطر اینکه نتونسته فیلم بسازه و وارد سینما بشه حالا وارد صنعت گیم شده بازیاشم به هیچ وجه خلاقیت خاصی ندارن البته تا قبل از HR ایشون رو قبول داشتم چون FH یه چیزی بود که حداقل میشد اسمشو بازی گذاشت و حدداقل داستان خوبی داشت اما HR اصلا اینجوری نبود در ضمن به هیچ وجه اینجور افراد صنعت گیمو جلو نمیبرن بلکه کسانی این صنعت رو جلو که مکانیزم های جدیدی برای گیم پلی خلق کنن چون این صنعت وابستکی شدیدی به گیم پلی داره بله امثال میاموتو ، میکامی ، کن لیوان ، جان کارمک و... هستن که باعث پیشرفت این صنعت میشن و صنعت گیم به اونا محتاج نه اینجور افراد که گیم پلی بازیشون به هیچ وجه خوب نیست و تقریبا یه فیلم تعامل پذیر تو صنعتی که گیم پلی توش مهم ترین امر واسه موفقیت یه بازیه اگه بازیت گیم پلی خوبی نداشته نمیشه اسمشو شاهکار گذاشت

• Like
Reactions: Nilooofar
ایشون ساختار چی رو شکوندن دقیقاً ؟. روشن کنید مارو لطفاً.

ماشااله یه عده اصلا متوجه نمیشن.من نمیگم بازیش بد بود.از بازیش هم خوشم اومد.اما اصلا و ابدا چیزی به اسم نو آوردی نداشت.

بستگی داره نوآوری رو تو چی بدونید.

ساختار دکمه زنی رو.مثلا اگر تو gow یه دفعه باید 3 تا دکمه میزدی،تو بازی ایشون باید 9 تا دکمه بزنی.خودش کلی کاره:))

یه سری سبک رو ریخت تو مخلوط کن
یه سری چاشنی جدید بهش اضافه کرد
یه چیزی ازش دراورد که تا حالا نبوده !!!
نکرده این کارو ؟ :d
باس اتم میشکافت که کار جدید محسوب بشه ؟
کار جدیدی رو ارائه داد دیگه :d

تئوری کم بساز همیشه بساز بهترین بساز ...

--------
چن تا از پستای تاپیک رو خوندم . و معتقدم بحث با کسایی که راجب دکمه رنی و اینا حرف میزنن احمقانه ترین کار ممکنه .
اگه بحث راجب کار و اینکه چرا متفاوته بشه میشه صحبت کرد

امیدوارم هر چه زودتر عنوان جدیدی رو ایشون معرفی کنند . تا دوباره روحمون تازه بشه . ( خسته شدم از این بازی های بی محتوا)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or