Heavy Rain : David Cage دیگری نمیسازم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
1781.david_2D00_cage_2D00_hero.jpg

درود ... سال 2010 عنوان متفاوت Heavy Rain عرضه شد و مورد ستایش منتقدان قرار گرفت ، و اصلا انتظار چنین فروش خوبی ازآن نمیرفت . بطبع ، خالق این عنوان یعنی آقای David Cage ازین موضوع بسیار خوشحال شد ولی وی برای ساخت نسخه دوم آن وسوسه نشده است . در مصاحبه اخیر با Develop-Online ، دیوید کیج این گونه سخن میگوید :
" اصلا من احمق ، اما دلم نمیخواهد این کار را برای پول انجام دهم ؛ من Heavy Rain را نوشتم ، چون آن را دوست داشتم ، چون دوست داشتم آن چیزی را که در ذهن دارم را به نمایش در بیاورم ؛ بله ، البته من میتوانم براحتی Heavy Rain 2 را هم بسازم ، اما من گفته ها را در مورد "HR" گفته ام ؛ این قدرت Quantic Dream است ، خلق تجربیات جدید برای گیمر ها ... ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد ، اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم . من یک تیم در کنار خود دارم تا بتوانم ایده های خود را بسازم . "
ما Heavy Rain را دوست داریم ، اما واقعا تصور نمیکنیم این عنوان به ادامه نیاز داشته باشد ، و ازین که میشنویم Cage بر روی عنوانی متفاوت کار میکند خوشحالیم ؛ نظر شما چیست ؟ آیا این ip به ادامه نیاز دارد ؟ و اگر آره ، این ادامه چه شکلی باید باشد ؟

آقا بیاد، واس ِ تغییر دیدگاه کارگردانان صحنه خراب خوبه ، یاد میگرن ملت. متحول میکنه سینمارو اصن

واقعاً متاسف میشم برای کسایی که ذره ای از سبک ادونچر و بازیهاش اطلاعی ندارن و صرفاً به خاطر تیکه انداختن به یه بازی انحصاری اینجا پست میدن.
اون دوستانی که میگن HR بازی نبود آیا تا به حال یه بازی تو سبک ادونچر رو تجربه کردن که همچین اظهار نظرهای جالبی میکنن؟! همین راه رفتن و سوال پرسش و مکالمه ها از مشخصه های این سبکه. از نظر شما گیم پلی رو فقط بازیهای شوتر دارن؟ فقط H&S ها دارن؟ حتما باید یکی رو تو بازی کُشت؟
پ.ن.اینقدر این حرفا رو تکرار کردم زبونم مو درآورد. الان باز یه عده میان بحث مقایسه بازیهای کنسولی رو وسط میکشن!

آخرین ویرایش:
واقعاً متاسف میشم برای کسایی که ذره ای از سبک ادونچر و بازیهاش اطلاعی ندارن و صرفاً به خاطر تیکه انداختن به یه بازی انحصاری اینجا پست میدن.
اون دوستانی که میگن HR بازی نبود آیا تا به حال یه بازی تو سبک ادونچر رو تجربه کردم که همچین اظهار نظرهای جالبی میکنن؟! همین راه رفتن و سوال پرسش و مکالمه ها از مشخصه های این سبکه. از نظر شما گیم پلی رو فقط بازیهای شوتر دارن؟ فقط H&S ها دارن؟ حتما باید یکی رو تو بازی کُشت؟
پ.ن.اینقدر این حرفا رو تکرار کردم زبونم مو درآورد. الان باز یه عده میان بحث مقایسه بازیهای کنسولی رو وسط میکشن!
من خودم از هوادارای HR هستم و خیلی ازش خوشم اومد ، ولی جان من سبک بازی Adventure نیست :دی مردم از بس این رو گفتم ( خود Cage هم مرد از بس این رو گفت :دی ) ، سبک بازی Interactive Drama ـست و کاملا با Adventure فرق داره ، توی این سبک فقط دوتا بازی هست که هر دو هم ساخته خوده دیوید کیجه ( فارنهایت و بارون سنگین )

• Like
Reactions: Biohazard
كيج مثل يخلي از سازنده هاي ديگه نيست كه يه فرمول موفق گير ميارن و سالي چنتا بازي با همون فرمول ميدن بيرون و جز رنگ و لعاب بيشتر به بازي كاره ديگه اي نميكنن ، هر چي كه هست هميشه سعي خودشو كرده كه دست به كار هاي متفاوت بزنه و بازي هاي خاص و متفاوت با عناوينن كليشه اي بازار رو بسازه ! كاري ندارم چه قدر تو اين كارش موفق بوده ولي به هر حال همين جرئت و تِزِش قابل تقديره !

من كه از FH خوشم اومد.HR هنوز بازي نكردم نظر بدم.

ولي خواهشا هركي از بازي خوشش نيومده رو به XBOX ربط ندين.به خدا ميشه كسي از يك كنسول خوشش بياد و بزرگترين انحصاري اون رو دوست نداشته باشه.مثل من كه از Halo اصلا خوشم نمياد.

در طرف ديگه هم واقعا خيلي زيادن افرادي كه از يك كنسول خوششون نمياد ولي بازي انحصاري اون رو خيلي دوست دارن.

در ضمن در مورد Alen Wake هم تمام طرفداري بازي و Xbox از گيم پلي بازي ناراضي بودن و مورد نقد قرار دادن و بزرگترين ايراد بازي ميدونستن.

پس گيم پلي هرجا خوب نباشه مورد نقد قرار ميگيره حالا چه Alen Wake باشه چه HR.

در ضمن تو اين دنيايي كه هزاران بازيساز خلاق وجود داره به نظرم وجود چنين فردي كه هراز گاهي يك بازي خاصي بسازه هيچ ضرري نداره و چيزي از اين صنعت كم نميشه.

• Like
من خودم از هوادارای HR هستم و خیلی ازش خوشم اومد ، ولی جان من سبک بازی Adventure نیست :دی مردم از بس این رو گفتم ( خود Cage هم مرد از بس این رو گفت :دی ) ، سبک بازی Interactive Drama ـست و کاملا با Adventure فرق داره ، توی این سبک فقط دوتا بازی هست که هر دو هم ساخته خوده دیوید کیجه ( فارنهایت و بارون سنگین )
به اندازه کافی قبلاً روی این موضوع بحث شده . هر دو بازی کیج دقیقاً مشخصه های یه بازی ادونچر رو دارن . Interactive Drama چیزیه که ایشون ادعا میکنه و همین رو نوآوری عناوینش میدونه! طوری که با ادغام صحنه های تقریبا هیجانی و چالش انگیز یا در بعضی از سکانسها دکمه زنی و القای چاشنی احساسی به کرکترها و روایت داستانی تاثیر گذار از نظر خودش همچین چیزی رو به وجود آورده ولی واقعیت اینه که اکثر بازیهای ادونچر این مشخصه ها رو (غیر از بعضی از صحنه های دکمه زنی) داخلشون دارند .
اکثر کسانی که دائما بازیهای سبک ادونچر رو دنبال میکنن ادعای ایشون رو منبی بر نوآوری قبول ندارن. HR یه بازی عالی توی سبک خودش (که داستان توی این سبک حرف اول رو میزنه) به حساب میاد و از نظر فروش و استقبال هم با اینکه تنها روی یک پلتفرم منتشر شده، در رده پرفروش ترین بازیهای ادونچر قرار میگیره .

واقعا ادم بعضی نظرات میخونه به وجود منطق شک میکنه !

طرف میگه از بازی خوشم نیومده اون یکی میگه چون تو ایرانی هستی ! یکی دیگه میگه بازی جالب نبود اون یکی میگه چون تو عشق geow هستی !!!

اخه چرا قبل دادن نظر فکر نمیکنید ؟ من خودم عاشق HR هستم ولی به هر کسی که حتی گیمر هم نبوده نشون دادم گفته این بازی نیست بلکه فیلم واقعا هم راست میگه شما هیچ وقت درگیر گیم پلی بازی نمیشید بلکه درگیر احساسات میشید دقیقا مثل فیلم و بازی شما رو با یه چیز به جلو میبره yes یا no همین ! و به نظر من این رو نمیشه اسمش خلاقیت گذاشت چون همه ی بازی ها رو میشه به این شکل انجام داد ولی ایا لذتی هم داره ؟

بعد یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که چرا به عقاید همدیگه احترام نمیزارید ؟ شما اول اینو باید بفهمی که هر کشوری با توجه به تاریخش به یه سبک علاقه داره مثلا ژاپن به anime امریکا به تخیل و خیال ایرانی ها هم به action حالا چون طرف عاشق گیرز به خاطر اکشنش و از halo بدش میاد به خاطر تخیلی بودنش میشه بهش گفت هیچی نفهم ؟

مشکل از اونجایی آغاز میشه که تعریف بازی منحرف میشه. صنعت بازی در حال تغییره. کاری که دیوید کیج کرد هم نوعی تغییر بود. اومد بازی رو از نظر داستانی برد جلو. screenplay یی که واسه بازی نوشته شده بود خیلی خیلی خیلی بزرگتر از اون چیزی هست که شما میدونید و بازی کردید. ایجاد یک درام و جایگیری اجزای اون سر جای خودشون، چیزی هست که جزو نوادر تاریخ بازی ها محسوب میشه. بازی بیش از گرافیک و موزیک و ... که شما دارین روش بحث میکنین روی نوشته های دیوید کیج استواره. تا حالا کی نمونه ای شبیه اونو دیدید؟ اصلا این همه میگید صنعت بازی رو دچار خطر کرده من نمیفهمم این خطر یعنی چه؟ HR واسه خودش یه سبکه. یکی که میخواد Gear of War بسازه نمیاد از World of Warcraft الهام بگیره. HR یه بازی بود که همه چیزش به خاطر داستانش خوب بود. خوب این طبیعیه که اگه یه بازی رو داستانش استوار باشه انتظاراتی محدود به خود بازی باید در ذهن داشت. اتمسفری که به بازی حاکم بود واقعا عالی بود. بهتره بگیم HR یه بازی بود که بیشتر منطق شما رو در مواجهه با حوادث میسنجید. اینکه شما میتونید از خودگذشتگی داشته باشد؟ یه معتاد اگه پدر باشه مستحق مرگه یا زندگی؟ شما وقتی میری خونه ی یکی بعد بدست آوردن وسایل مورد نیاز به فضولی ادامه میدی یا از خونه میای بیرون و ... همه ی اینها چیزهایی بودند که از این بازی میشد استخراج کرد. یه بازی رو در حد خودش قبول کنید سعی نکنید با گیردادن های بیجا بازی رو به چالش بکشونید. HR یه سری ایراداتی داشت که باعث شد اون 100٪ نباشه که انتظارشو داشتیم. این نقاط منفیش هم باعث شد بازی نمراتی پایین تر از اونی بگیره که انتظارشو داشتیم.

• Like
كاش كاره بعديش هم واسه ps3 باشه!!!نكنه قراره واسه نسله بعدي ps4 ساخته بشه!!!؟؟؟
اميدوارم هر چي كه ميسازه ديگه دستشو باز بزارن تا مجبور نشه از خشونت و ---- بازي كم كنه!!!!!!!!!!!!!!!!اتفاقا خودش هم از سانسور بدش مياد!!!اما سوني مجبورش ميكنه!!!

مطمئن باشید اگر این بازی انحصاری سونی نبود تو کل این فروم فقط فرخ طرفداریش رو میکرد..

==========

من یک سئوال از دوستان دارم

شما به بازی که عملا هیچ گیم پلی خاصی نداره چی میگید..؟
فقط نگید نو آوری..

مطمئن باشید اگر این بازی انحصاری سونی نبود تو کل این فروم فقط فرخ طرفداریش رو میکرد..

==========

من یک سئوال از دوستان دارم

شما به بازی که عملا هیچ گیم پلی خاصی نداره چی میگید..؟
فقط نگید نو آوری..

امین تو دیگه چرا ؟ مگه قرار هر بازی ای نو اوری داشته باشه ؟ گیم پلی هم که فقط تفنگ و کشتن نیست که ... هر سبکی گیم پلی خاص خودش رو داره ... نه HR بلکه همه بازی ها از سبک و سیاق خودشون الهام می گیرن و ترکیب گیم پلی رو شکل می دن ... قرار نیست که هر بازی ای میاد نو آوری داشته باشه .
HR بیشتر یا بهتر بگم کل تمرکزش روی قسمت داستانی و نحوه روایت اون بود .... حالا اگه 2 تا اسلحه می گرفت دستش 4 نفر رو می کشت می شد خدای گیم پلی ؟ :|

باس اتم میشکافت که کار جدید محسوب بشه ؟

دقیقا همین رو می خواستم بگم .... خیلی از بازی ها که اصلا کلا از بیخ گیم پلی نداره ولی چون مولتی هست یا انحصار 360 هست ، خدای گیم پلی و تحول نسل و خدای دنیای گیم محسوب می شه ولی اگه یه بازی متاش 96 هم باشه چون در انحصار سونی هست آشغاله !!!!

-----------------

خوبه 360 ندارم چون اصلا دوست نداشتم حسود باشم :| :|

دوستانی که میگن گیم پلی نداره یه نگاه به زندگی خودشون بکنن و ببینن توی زندگیشون از چه گیم پلی ـی استفاده شده !!!
شما در نقش یک ارشیتکت هستید که طی یک سری اتفاقات زندگیش دگرگون میشه و در این حین باید سعی کنید خودتون رو جمع و جور کنید و زندگیتون رو کنترل کنید !!
در واقع بازی یک روایت از زندگی یک نفره که ممکنه روزانه 100 تا شبیه بهش از کنار شما عبور کنه و متوجه نشید !!!
گیم پلی زندگی شما کال او دیوتیه ؟
از این دید به بازی نگاه کنید متوجه منظورم میشید !!!
بازی بیشتر از جنبه ی فان میخواد قدرت تفکر و تصمیم گیری شمارو در لحظات سخت زندگی به چالش بکشه !!!
وقتی یک ادم بیمار فرضا به همکار پلیس شما نشانه رفته و شما چند انتخاب لرزان توی صفحه دارید (سیستم تصمیم گیری بازی) و باید به سرعت تصمیم بگیرید که چیکار کنید گیم پلی رو تشکیل میده ..
باید سریع گزینه رو بخونی، توی ذهنت بررسی کنی و تصمیم بگیری که تهدیدش کنی یا نصیحتش کنی یا درجا بهش شلیک کنی ..
همون موقعیتی که ممکنه برای شما در مواردی پیش بیاد و نهایت باید در زمانی کمتر از 5 ثانیه در مورد موضوعی تصمیم گیری کنید !!!!!
و همین تصمیم لحظه ای ممکنه روند گیم پلی و روایت داستان رو به کل تا اخر بازی تغییر بده !!!!!
در واقع گیم پلی بازی یه جورایی خودتون هستید، در شرایطی حالت شبیه سازی ...

ایشون ساختار چی رو شکوندن دقیقاً ؟. روشن کنید مارو لطفاً.
همین که از سنگر گرفتن استفاده نکرد و از همون خر گردنها استفاده نکرد خودش خیلی هست!والا ما که میدونیم این خر گردنهای اره به دست صنعت را دارن با تاکسی به جلو میبرن اصلا همین خر گردنها هستند که باعث شدن صنعت بازی هنر هشتم بشه به خاطر همون!جایی که این بازی با کال اف و بتلفیلد 3 و ......... باشه کسی دیگه از هوی رین و La Noire و نمیدونم BioShock و...... صحبت نمیکنن!وای به حال صنعت که داره میشه صنعت اسباب بازی

دیوید کیج نقطه عطف صنعت گیمه , دوستان فن 360 خدایی یکم دیدتونو باز کنید انقدر در مقابل یه بازی که به صرف اینکه روی پلتفورم مورد علاقتون نیومده سریع جبهه نگیرید . ما هم 360 داریم ولی دلیل نمیشه چشممون رو روی حقیقت ببندیم , gears فوق العادس و بسیار لذت بخشه ولی دلیل نمیشه اینجوری برخورد کنیم, مطمئن باشید زیر سوال بردن بعضی از بازیهای Ps3 فقط خودمونو زیر سوال میبره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or